sifounas1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 γεια σας παιδια ξερει καποιος να μου πει αν γινεται και πως να κατεβαζω παιχνιδια απο το θειο και να τα παιζω στο ps3 ποια ειναι η διαδικασια που πρεπει να γινει?
cyber_katsarida Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 ντροπή σου να θέλεις να πάρεις πειρατικά παιχνίδια. αντι να τα αγοράσεις κανονικά, να πάρει και το κράτος το ΦΠΑ τώρα που έχει προβλήματα. αλλά έτσι είστε όλοι σας. την τσέπη σας κοιτάτε μόνο. δηλαδή εμείς που τα αγοράζουμε κανονικά λαλάκες είμαστε;
Xristaras12 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 btw υπαρχει αντιστοιχο θεμα στην κατηγορια console games.
sifounas1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 btw υπαρχει αντιστοιχο θεμα στην κατηγορια console games. επειδη δεν το βρηκα το θεμα μπορεις να μου πεις ποιο ειναι?
Xristaras12 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 επειδη δεν το βρηκα το θεμα μπορεις να μου πεις ποιο ειναι? ps3 hacking... αν εχεις διαθεση για λιγο διαβασματακι να δεις πως γινεται κλπ ειναι οσα χρειαζεσαι μεσα εκει. πρωτου βεβαια ξεκινησεις το ψαξιμο θα σου πω οτι αν εχεις firmware πανω απο 3.55 δεν μπορεις να κανεις κατι ακομα.
sifounas1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 ps3 hacking... αν εχεις διαθεση για λιγο διαβασματακι να δεις πως γινεται κλπ ειναι οσα χρειαζεσαι μεσα εκει. πρωτου βεβαια ξεκινησεις το ψαξιμο θα σου πω οτι αν εχεις firmware πανω απο 3.55 δεν μπορεις να κανεις κατι ακομα. οκ ευχαριστω!!!!!!!!!
Xristaras12 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 οκ ευχαριστω!!!!!!!!! κ κατι τελευταιο εχε υποψιν σου οτι δεν θα μπορεις να παιξεις online δεν θα μπορεις να παιξεις τα τελευταια παιχνιδια που κυκλοφορουν πολλα παιχνιδια ενδεχεται να χρειαζονται τροποποιησεις ωστε να παιξουν
jason_rethymno Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 "ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ:δεν θυμαμαι μαρκα" χαχχαχαχαχα
sifounas1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 "ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ:δεν θυμαμαι μαρκα" χαχχαχαχαχα σ αρεσε εεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.