Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το δοκίμασα... δεν έβγαλα άκρη :( όταν βάζω το στικάκι κάνει διαφορετικά μπιπ μπιπ από όταν δεν έχει τίποτα! θα με τρελάνει!

Δημοσ.

newsflash: ήρθε το τσιπάκι από αμερική, προς αναζήτηση "κολλητή" τώρα! επίσης και προς αναζήτηση blueprints της μητρικής για να καταλάβω ποιό απ όλα τα τσιπ πάνω της είναι αυτό του bios! :S

Δημοσ.

Καλημέρα!

Το ερώτημα στο hlektronika.gr δεν απέδωσε καρπούς.. Πήγα σε μερικά μαγαζιά στη Στουρνάρη να ρωτήσω μπας και, και μου είπαν ότι χρειάζεται αυτό που πετάει αέρα για να κολλήσει και όχι απλό κολλητήρι!

Οπότε συνεχίζω το ψάξιμο! :D

Δημοσ.

Καλημέρα!

Το ερώτημα στο hlektronika.gr δεν απέδωσε καρπούς.. Πήγα σε μερικά μαγαζιά στη Στουρνάρη να ρωτήσω μπας και, και μου είπαν ότι χρειάζεται αυτό που πετάει αέρα για να κολλήσει και όχι απλό κολλητήρι!

Οπότε συνεχίζω το ψάξιμο! :D

ρε καντο μονος σου να τελειωνουμε...

10ε κανει ενα κολιτηρι της πλακας και 20 ε ενα πιστολη θερμου αερα της πλακας.

Εαν μπορεις παρε ενα τηλ στο 9volto ,επισκευαζουν κινητα,αυτοι εχουν σταθμο θερμου αερα κτλπα μπορει να μπορουν να σε βοηθησουν.

Δημοσ.

ρε καντο μονος σου να τελειωνουμε...

10ε κανει ενα κολιτηρι της πλακας και 20 ε ενα πιστολη θερμου αερα της πλακας.

Εαν μπορεις παρε ενα τηλ στο 9volto ,επισκευαζουν κινητα,αυτοι εχουν σταθμο θερμου αερα κτλπα μπορει να μπορουν να σε βοηθησουν.

μπράβο το είχα ξεχάσει το 9volto!

θα τους πάρω τηλέφωνο!

πιστόλι θερμού αέρα έχεις κανένα λινκ; πως είναι η ονομασία του κανονικά για να το ψάξω;

Δημοσ.

μπράβο το είχα ξεχάσει το 9volto!

θα τους πάρω τηλέφωνο!

πιστόλι θερμού αέρα έχεις κανένα λινκ; πως είναι η ονομασία του κανονικά για να το ψάξω;

ελληνικά: όπως το έγραψες

αγγλικά: heat gun

πάρ' το φίλε δεν θα σου φανεί άχρηστο και για άλλες δουλειές εγώ το πήρα για να φτιάξω χαλασμένη μητρική τελικά βρήκα άλλη μητρική και μου 'μεινε το πιστολί και δεν το άφησα να κάθεται

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=TLS.040024

Βασικα γιατι ειπαμε οτι το χρειαζεσαι?ποδαρακια δεν εχει το bios??

πάρ' το φίλε δεν θα σου φανεί άχρηστο και για άλλες δουλειές

οντως ,μπορεις να κανεις διαφορα εξαλα με αυτο :P

Δημοσ.

όλα τα laptop κάνουνε flash από δισκετα η usb stick βάζεις μέσα το αρχείο του BIOS και καθώς ανοίγει το laptop μαζι με το power πατάς και ένα συνδυασμό πληκτρων που αλλάζει από laptop σε laptop. Το είχα πάθει και εγώ μια μέρα το laptop δεν έδειχνε ΤΊΠΟΤΑ μαυριλα ουτε BIOS χωρις εγω να ειχα δοκιμασει να του κανω flash η να παιξω με το Bios παντως το εφτιαξα ετσι.

Δημοσ.

Το 9volto μου κόλλησε το τσιπάκι, το συναρμολόγησα πάλι, και τώρα ανοίγει(oh yeah) και σκαλώνει.

Λέει τα εξής αφού δείξει το logo της toshiba (και αφότου παίξει το ηχείο της motherboard 2 φορές-πολύ εκνευριστικός ήχος):

CPU λέει διάφορα το όνομα του κλπ

3966M System RAM Passed

1024 KB L2 Cache

System BIOS shadowed

Video BIOS shadowed

Fixed disk 0: Hitachi κλπ

ATAPI CD-ROM: matshitadvd κλπ

Mouse initialized

ERROR

System Configuration Data Write Error

Press <F1> to resume, <F2> to Setup.

με το resume απλά ξανα κάνει μπιπ και μου πετάει :

Press <F2> to enter Setup, <F12> to enter MultiBoot Selection Menu

το F12 δεν κάνει τίποτα όμως.

Σκέτη απογοήτευση.

Δημοσ.

oxx μηπως το bios που εβαλες δεν κανει για το μοντελο του laptop σου?

ποσο σου πηραν στο 9volto? αν θες πες.

και τωρα προφανως δεν εχεις και τροπο για να κανεις reset.

για κοιτα τωρα μηπως γινεται αυτο που λενε παραπανω,δηλαδη να βαλεις το bios στο stickaki και λογικα θα παει απο εκει.

Δημοσ.

Μου πήραν 25 ευρώ.

Το bios αυτό το έστειλε έτσι ο αμερικάνος, λέει έκδοση 5.00 , που ήταν αυτή που έλεγε σαν latest και στο site της toshiba.

Μάλλον θα στείλω στον αμερικάνο email να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω. Υποθέτω ότι έπρεπε να δουλεύει χωρίς καμμία άλλη ρύθμιση εφόσον ήταν ήδη φλασαρισμένο. Restore to default κλπ εννοείται ότι έχω δοκιμάσει και δεν δούλεψαν. :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...