Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το στέλνει με φλασαρισμενο το latest bios της εταιρείας. Το θέμα είναι απ ότι μου είπε ο αμερικάνος ότι είναι κολλημένο πάνω στη μητρική και θα πρέπει να ξεκολλήσω το παλιό και να κολλήσω το καινούριο.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το στέλνει με φλασαρισμενο το latest bios της εταιρείας. Το θέμα είναι απ ότι μου είπε ο αμερικάνος ότι είναι κολλημένο πάνω στη μητρική και θα πρέπει να ξεκολλήσω το παλιό και να κολλήσω το καινούριο.

Μακαρι ναναι ετσι, αλλα το βλεπω πολυ χλωμο να στο στελνει φλασαρισμενο. Ευχομαι να εχω αδικο

Δημοσ.

Μα ο ίδιος το έγραψε ότι φλασαρει το τελευταίο bios και το στέλνει!

Οπότε μένει να βρω κάποιον που να ξέρει να κολλήσει σωστά το τσιπ. Έχετε ιδέα που μπορώ να απευθυνθώ; (προφανώς επί πληρωμής)

Δημοσ.

Τι επιπληρωμης? αν θες να ρωτησεις σε ενα φορουμ με ηλεκτρονικους,να δεις αν μπορει καποιος να σε βοηθισει.Να δεις αν ειναι καποιος εκει στην περιοχη σου να στο κολησει.

Ολο και καποιο φυλο θαχεις ποου να ασολειται με ηλεκτρονικα δεν παιζει!δεν ειναι περιπλοκο!Μην πας και δωσεις λευτα για ενα απλο ''ξεκολιμα-κολημα''.

Δημοσ.

Μα ο ίδιος το έγραψε ότι φλασαρει το τελευταίο bios και το στέλνει!

Οπότε μένει να βρω κάποιον που να ξέρει να κολλήσει σωστά το τσιπ. Έχετε ιδέα που μπορώ να απευθυνθώ; (προφανώς επί πληρωμής)

Ασχετα αν στο λεει...... επιμενω οτι χλωμο το κοβω να μπορει να το φλασαρει. Για να μπορει να το φλασαρει θα πρεπει να μπορει να φτιαξει και φλασερ για το συγκεκριμενο chip που πιστεψε με πρεπει ναναι πολυ δυνατος μηχανικος για να το κατασκευασει. Για αυτο σου λεω οτι το κοβω χλωμο.

Εκτος αν εχει και καμια καλη ακρη και του εχουν στειλει καποιο με κανενα διχιλιαρο (και παραπανω) διοτι τοσο τα χρεωνουν.... αλλα απο την αλλη δε θα τα χρεωνε τοσο φθηνα και αυτο ειναι που με υποψιαζσει.

Σου ειπα, μακαρι να εχω αδικο. Το να βρεις καποιον να στο κολλησει, θα βρεις. Το να στο φλασαρει, δε θα βρεις κανεναν.

Αν κανεις τη δουλεια σου ομως με αυτον το τυπο και ειναι ολα οκ.......... θα τον εχω στα υποψη μου.

Δημοσ.

Μου γράφει το εξής στην αγγελία:

You are bidding a Brand New pre-programmed BIOS chip (SOIC 8-PIN) for one of the motherboards in the title of this auction item. The bios chip will be programmed with the latest bios revision released from the manufacturer of your motherboard.

Δημοσ.

Θετικο φαινεται το μηνυμα του. Πιθανον να ειναι κυριος ο τυπας. θα δειξει. Δεν εχεις και πολλες επιλογες εδω που εφτασες.

Δημοσ.

Αυτο που δε καταλαβαινω ειναι γιατι δε στοκανε η toshiba. 3 που εχω στειλει, μου τα ξεκλειδωσε. το δικο σου γιατι? Μηπως και παρεις τσαμπα το chipaki στο λεω.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες παιδιά, θα ρωτήσω και στο άλλο φόρουμ!

rfc, τι να σου πω ίσως δεν είχα τον κατάλληλο τσαμπουκά, και ύφος :}

Ο αμερικάνος πάντως το έστειλε και θα έρθει σε τουλάχιστον μία βδομάδα απ ότι κατάλαβα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...