overpower Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 δεν νομιζω να χωραει εκει μεσα συνδετηρας,,,, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Γίνεται αν φας με μία λίμα τον συνδετήρα ή την βελόνα και την κάνεις επίπεδη... Ετσι ναι θα περάσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herculess Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Πάρε τους συνδετήρες από κανένα μεγάλο συρραπτικό και απο Π που είναι ίσιωσε την μία μεριά και θα κάνεις την δουλεία σου με λιγη υπομονή βεβαια! Δοκιμασμένο και εγώ έτσι τα κάνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkibiadhs Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Να κανω και εγω την ερωτηση μου για να μην ανοιγω καινουριο θεμα. Θελω να φτιαξω ενα μονο καλωδιο molex female->sata με τις παρακατω διαστασεις. 1)molex female->5cm->sata 2)sata->4cm->sata 3)sata->4cm->sata 4)sata->4cm->sata 5)sata->4cm->molex male Επισης θελω και 4 sata data cables 15-25 cm. Ολα αυτα σε μαυρο η ασπρο sleeve. Ισως αυτο μου κανει Link Για αυτην την μητρικη προοριζεται Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.