Προς το περιεχόμενο

Επιλογη ηχειων και καρτας ηχου

ThrowDOWN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες, σκεφτομαι για αγορα των παρακατω

για ηχεια τα logitech z906 http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/Speakers/Logitech-Speakers-Z-906-5-1-980-000468.htm

και για καρτα ηχου την x-fi fatality titanium http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=13014&cat=14

τα ηχεια θα ειναι για games , movies και για music (για αρχη μιας και αργοτερα θα γινει αγορα καλυτερου σετ ηχου για σαλονι)

πως σας φαινεται η επιλογη? προτεινεται κατι αλλο? :rolleyes:

Δημοσ.

Αυτη την κάρτα έχω και εγώ με διαφορά οτι εχω τα z5500, αυτα που λές εσυ ειναι τα πιο καινούργια.

Γενικά ειναι πολύ δυνατός συνδιασμός +1 απο εμενα

Δημοσ.

Απο την στιγμη που το θες για υπολογιστη (Αρα κατα βαση θα ακους 2.1 ηχο) εγω θα προτεινα τα edifier s730 http://www.skroutz.gr/s/317571/Edifier-S730.html?keyphrase=edifier+s+730 η αντιστοιχα σε 5.1 αν επιμενεις τα 750 απο εξωτερικο ητα 550 απο ελλαδα και μην κοιτας μονο τα watt αφου η ποιοτητα κατασκευης των logitech ειναι πλαστικουρα.Αντιθετα των edifier ειναι απο στρωμα με ξυλο mdf και η ποιοτητα ηχου ειναι πραγματικα κλασεις ανωτερη.Οσο για την ενταση μην σε αγχωνει αφου και τα 2 δν προκειται να τα βαλεις πανω απο την μεση(εκτος αν μενεις μονος σου σε αποσταση 1 χιλιομετρου) γιατι θα σου φερουν αστυνομια!Αυτα απο μενα και περιμενουμε εντυπωσεις! :mrgreen:

Δημοσ.

5.1 θελω να έχω στα ηχεία μιας και θα ειναι και για games-movies (γι'αυτο διαλεξα την x-fi και οχι καποια asus),

τωρα οσον αφορα τα s550 ειναι καλυτερα απο τα Logitech αλλα ειναι ακριβοτερα ελλαδα (390ευρω) και δεν εχουν και οπτικη εισοδο (θα χρειαστω μιας και θα βαλω πανω +ps3).

ειδα οτι εβγαινε και μια εκδοση s550D που ειχε οπτικη αλλα αντε βρες τα :mrgreen:

για εξωτερικο μου φαινεται οτι με το βαρος που εχουν τα μεταφορικα θα ειναι τοσο "μεγαλα" σαν τον sub τους :-D

Δημοσ.

Διαβαζω οτι τα συγκεκριμενα ηχεια εχουν πολυ κακης ποιοτητα καλωδια στο κουτι. Θα πρεπει να αγορασεις ξεχωριστα καλυτερης ποιοτητας καλωδια αλλιως ο ηχος δεν ειναι και τοσο καλος. Παρα αυτα εισαι σιγουρος οτι θες να ξοδεψεις τοσα για ενα "απλο" σετ PC ηχειων? Αν ειναι να φτασεις σε ατο το υψος χρηματων τοτε σκεψου καλυτερα να σκασεις το ελαφρα κατιτις παραπανω και να πας σε monitor ηχεια -εστω- και 2.0 τα οποια κατα πασα πιθανοτητα θα ακουγονται το ιδιο καλα σε surround ηχο οσο και τα 5.1 αλλα με ΠΟΛΥ καλυτερη ποιοτητα.

Δημοσ.

Βασικα εχει δικιο οτι ενα custom συστημα ειναι μιλια ανωτερο.Τοτε θα καταλαβεις τι παει να πει surround ηχος.Θα νιωθεις τις σφαιρες να σε τρυπανε :mrgreen: .Και ακομα και να αγορασετε στο σπιτι ηχοσυστημα παρε και ενα για το δωματιο σου με εναν τουμπανο ενισχυτη και εισαι κομπλε!

Δημοσ.

Διαβαζω οτι τα συγκεκριμενα ηχεια εχουν πολυ κακης ποιοτητα καλωδια στο κουτι. Θα πρεπει να αγορασεις ξεχωριστα καλυτερης ποιοτητας καλωδια αλλιως ο ηχος δεν ειναι και τοσο καλος. Παρα αυτα εισαι σιγουρος οτι θες να ξοδεψεις τοσα για ενα "απλο" σετ PC ηχειων? Αν ειναι να φτασεις σε ατο το υψος χρηματων τοτε σκεψου καλυτερα να σκασεις το ελαφρα κατιτις παραπανω και να πας σε monitor ηχεια -εστω- και 2.0 τα οποια κατα πασα πιθανοτητα θα ακουγονται το ιδιο καλα σε surround ηχο οσο και τα 5.1 αλλα με ΠΟΛΥ καλυτερη ποιοτητα.

παιζει να μου προτεινεις τπτ να ριξω μια ματια? τα monitor ηχεια δεν εχουν ποιο αχρωμο-studio ηχο? αν λεω παπαριες διορθωσε με :shifty:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...