Προς το περιεχόμενο

Επιλογη Wlan adapter για desktop

themlt1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια!ειμαι νεος στο φορουμ.θα ηθελα να πωτησω τι wLAN adapter πρεπει να παρω για να εχω ασυρματο ιντερνετ απο τον επιτραπεζιο υπολογιστη μου.εχω windows7.ενδιαφερομαι για ο,τι πιο οικονομικο υπαχει

Δημοσ.

Οι προτάσεις του kostisstam έχουν να κάνουν με πρωτόκολλο 802.11b και 802.11b/g ενώ αυτό που λες εσύ υποστηρίζει 802.11b/g/n. Πέραν αυτού αν θέλεις να αγοράσεις από us και ebay είναι δικιά σου επιλογή, εκεί σίγουρα βρίσκεις πιο φθηνά (-μεταφορικά και τελωνεία)grin.png. Αν και θα πρότεινα να κοιτάξεις σε uk-germany και γενικότερα κράτη μέλη της ε.ε. cool.png

Δημοσ.

Εξαρτάται από το τι router έχεις, αν δηλαδή υποστηρίζει 802.11 nsmile.gif. Το πρωτόκολλο 802.11 n ουσιαστικά είναι το "νέο" πρωτόκολλο το οποίο έχει ανεβάσει κατά πολύ τις ταχύτητες μεταφοράς, γι αυτό λέει 300mbpswink.gif. Αντιθέτως τα 802.11 b/g έχουν μέχρι 54 ή 56 mbps δεν θυμάμαι πιο από τα δύοunsure.gif. Ελπίζω να βοήθησαgrin.png.

edit: Μια χαρά φαίνεται και από ότι βλέπω 10 με μεταφορικά. Προτείνω σε μαύρο cool.png

Δημοσ.

Το συνηθέστερο πρότυπο είναι 802.11g, εγώ θα πρότεινα PCI με εξωτερική κεραία για καλύτερο σήμα και για να μπορείς να εκμεταλλευθείς τις μέγιστες ταχύτητες, αντίθετα από το Usb που μπορείς να εκμεταλλευθείς μέχρι 16mbps max και πολλά λέω, όσα και να λέει το site που έδωσες.

Δες αυτό είναι καλό, το έχω και εγώ αν τελικά θες Usb, μου ήρθε σε 10 ήμερε με τσάμπα μεταφορικά:

http://www.ebay.com/itm/120693235670?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...