Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενδιαφέρομαι για οθόνη 20-22 ιντσών για εξωτερική σε λαπτοπ με 15 οθόνη

έχω διαβάσει και λένε πολλοί πως η dell κάνει καλές οθόνες,

1. μπορεί να μου πει κανείς γιατί; σε τι διαφέρει από τις άλλες εταιρείες;

επίσης,

2. τι θα πρέπει να κοιτάξω σε οθόνες;

3. μπορώ να αγοράσω καλή οθόνη με 150 ευρώ το πολύ;

4. τέλος εάν μπορείτε προτείνετέ μου καταστήματα διότι θα ήθελα να πάρω από κατάστημα στη θεσσαλονίκη και όχι μέσω διαδικτύου, θέλω να δώ πως είναι η οθόνη από κοντά πριν την πάρω

ευχαριστώ

Δημοσ.
Link Διαλεξε ενα καταστημα που σου κανει και πηγαινε δες την.Επισης η διαφορα της dell απο τις αλλες εταιρειες ειναι το καταπληκτικο after-sale support.Η εγγυηση δηλαδη...Επισης η dell που προτεινονται εχουν IPS panel,ενω αντιθετα οι περισσοτερες οθονες (samsung,αρκετες lg,viewsonic) εχουν tn panel.Την διαφορα τωρα σε αυτα τα δυο πατα στο google tn panel vs Ips panel και διαβασε.Στις οθονες κοιτας γενικα το πανελ και αν ειναι και led ειναι λιγο καλυτερα λογω καταναλωσης (οχι οτι θα δεις διαφορα σε ευρω αλλα λεμε τωρα).Αυτα που δεν κοιτας ειναι δυναμικη αντιθεση,χρονος αποκρισης.Το ματι δεν καταλαβαινει διαφορες σε αυτα τα νουμερα.Επισης κοιτας αναλυση,panel(οπως σου ειπα),εξοδους(hdmi,dvi κτλ.) και φωτεινοτητα αν και αυτη ειναι σχεδον παντα ιδια.(250 cd/m2 και στην dell 300)Αν τωρα δεν εισαι διατεθειμενος να δωσεις τα λεφτα αν και τα αξιζουν οσο δν παει πηγαινε σε αυτην http://www.skroutz.gr/s/282867/LG-E2260V-22.html η καλυτερα σε αυτην Link
Δημοσ.

φίλε GoLdMaΝn σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου

εάν είναι τόσο καλές όσο λες, τότε να τα δώσω τα 30 ευρώ παραπάνω

έχω μερικές απορίες όμως

εάν την συνδέσω στο laptop θα παίρνω ποιότητες ίδιες με το desktop; δηλαδή υπάρχει διαφορά όσον αφορά αυτό το θέμα;(είμαι φοιτητής και επειδή μετακινούμαι συχνά αναγκαστικά δουλεύω σε laptop)

σκέφτομαι να φτιάξω ένα καλό desktop μέχρι το τέλος του χειμώνα και έτσι κι αλλιώς θα χρειαστώ μια καλή οθόνη

έχω είδη μια άλλη εξωτερική της viewsonic αλλά δε μου αρέσει όπως είναι, πονάνε τα μάτια μου μετά από λίγη ώρα που διαβάζω..

τώρα για τις lg, πιστεύεις πχ πως αυτή οθόνη

αξίζει τα λεφτά σε σχέσει πάντα με τις lg που μου δειξες;

προσωπικά αυτό που ζητάω είναι, να είναι μεγάλη, να έχει αρκετή ανάλυση και πάνω από όλα να μη κουράζει τα μάτια, να τη βλέπεις και να χαίρεσαι ένα πράγμα :P

EDIT: Και για τις εξόδους, θα πρέπει να το ψάξω πολύ το θέμα; σε τι χρειάζονται περισσότερο;

Δημοσ.

Αν και δν την εχω ναι αξιζει για 2 λογους.Ειναι dell με οτι συνεπαγεται αυτο.Ο 2ος ειναι οτι ειναι περισσοτερες inches.Επισης παιζει και αυτη η dell που ειναι led Link αν και εχει και καποια αλλα μικρα πλεονεκτηματα.Τωρα οτι σε βολευει...Με λαπτοπ λογικα συνδεεται με αρκετους τροπους αλλα για πες τι εξοδους εχει το laptop.Οχι αν η συνδεση δν ειναι vga δν θα εχει διαφορα η οθονη απο laptop σε desktop.Ε η αναλυση σε αυτα τα λεφτα ειναι η κλασικη 1920χ1080.Το μεγεθος ειναι ικανοποιητικο οσο για το ips panel σε διαβεβαιω οτι δν προκειται να σε κουρασει ποτε μιας και ειναι για επαγγελματιες και σε ολα τα γραφεια στο εξωτερικο εχουν dell με ips panel!Τωρα αν οντως θες κατι ποιοτικο δωστα οπωσδηποτε.Οι διαφορες αναμεσα στην 2311 και στην 2411 θεωρητικα ειναι αρκετες αλλα ουσιαστικα ειναι ανυπαρκτες, οποτε οτι σε βολευει.+οτι η 2312 θα εχει μεγαλυτερη μεταπωλητικη αξια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

συγνώμη που απαντάω μετά από τόσες μέρες αλλά ξέχασα τον κωδικό μου και τώρα τον θυμήθηκα

το laptop έχει VGA σύνδεση, επίσης έχω κάρτα γραφικών την ati mobility radeon 3650

βασικά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι εάν θα παίρνω καλή ποιότητα εικόνας, αυτό όμως δεν εξαρτάται από την κάρτα; το λαπτοπ το πήρα πριν 3 χρόνια επομένως καταλαβαίνετε πως οι τεχνολογίες θα είναι κάπως παλιές

από ότι είδα στο skroutz έχει μαγαζιά από αθήνα και όχι θεσσαλονίκη... αυτό παλεύεται εντάξει, απλά θα ήθελα να σιγουρευτώ πως με την Dell Ultrasharp U2311H θα έχω καλή ποιότητα εικόνας

σκέφτομαι να την πάρω από αυτό το μαγαζί

http://www.computer4all.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=39894

έχει αγοράσει κανείς από δω; οι ποιότητες κτλ πως είναι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...