Dead_Nid Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Με ενδιαφέρει να βρω ένα παλιότερο και φτηνό refurbished μηχάνημα με μικρό προφίλ (SFF). Έχω βρεί ένα μαγαζί/site στη Θεσσαλονίκη (www.computron.gr) και ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αντίστοιχες πηγές για ανακατασκευασμένα desktops στην Αθήνα. Ευχαριστώ πολύ Νίκος
Dead_Nid Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 bump... βρήκα ήδη ένα αλλά θα ήθελα κι άλλες επιλογές αν γνωρίζει κάποιος... http://www.enc-shop.gr/index.php/refurbished/ibm-8183-s50-sff-p4-2-53ghz-2x512mb-40gb-dvdrw-xpref.html
TheDevilMayCare Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 bump... βρήκα ήδη ένα αλλά θα ήθελα κι άλλες επιλογές αν γνωρίζει κάποιος... http://www.enc-shop.gr/index.php/refurbished/ibm-8183-s50-sff-p4-2-53ghz-2x512mb-40gb-dvdrw-xpref.html Δεν το λες παντως και "προσφορα" αυτο.... Τι ακριβως θελεις να κανεις - λειτουργια? Καποια λιγα κομματια μπορεις να βρεις, σιγουρα απο ιδιωτες - αγγελιες κ.λπ.
Dead_Nid Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δεν το λες παντως και "προσφορα" αυτο.... Τι ακριβως θελεις να κανεις - λειτουργια? Καποια λιγα κομματια μπορεις να βρεις, σιγουρα απο ιδιωτες - αγγελιες κ.λπ. όχι αυτοί είναι τσουχτεροί! Σίγουρα να είναι κάτι σε Small Form Factor, οριζόντιο. Λειτουργία όχι τίποτα πολύ απαιτητικό, για κάποια εφαρμογή ήχου, συγκεκριμένα μετρήσεις στάθμεων κτλ. οπότε από επεξεργαστική ισχύ ακόμα και pentium 4 είναι νομίζω ΟΚ, αλλά προτιμώ κάτι πιο καινουριό σαν αρχιτεκτονική. Επίσης να έχει τουλάχιστον μία PCI (παλιά) για να πάρει μια φτηνή κάρτα ήχου. Αυτά τα έτοιμα HP, Dell, IBM, Siemens κτλ. φαίνονται καλές και γρήγορες λύσεις (δε θέλω να λιώσω με αυτό το θέμα). Δε ξέρω αν έχουν κάτι κακό που δε μου περνάει από το μυαλό εκτός ίσως από το τι κάνεις αν χαλάσει κάτι εκεί μέσα. Ότι και να είναι πάντως, μαξ μέχρι 200ε. Τσεκαρε cosmodata και alfanet!!! αυτός είσαι! thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.