g_alkis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ενδιαφέρεται ένας φίλος να δημιουργήσει το σάιτ της εταιρείας του που θα έχει και eshop. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει αξιόλογες εταιρείες στη Θεσσαλονίκη? Αν επιλέξει εταιρεία από Αθήνα νομίζετε οτι θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες παρεξηγήσεων/μη ικανοποιητικού αποτελέσματος εξαιτίας της μη άμεσης προσωπικής επαφής?
insomnier12345 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Κάνε και μια αναζήτηση στο google. π.χ. how to make your own e-shop site κ.λ.π. Μπορεί να βρεις κάτι αξιόλογο...
orotoi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Το οποίο φυσικά σαν τελικό αποτέλεσμα δεν θα έχει καμία σχέση με ενα site που θα του φτιάξει κάποιος επαγγελματίας. Αναρωτιέμαι πόσοι έχουν ψάξει στο google "How to repair my car?"
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 @ orotoi Δεν μπορει, θα χεις ακουσει και το "Με τετοια συμπτωματα μπορει να εχεις την x ασθενεια .Ναι,το εψαξα στο google".Priceless. @g_alkis Ισως και μια αγγελια να σε βοηθουσε. Ριξε μια ματια και σ αυτο τον καταλογο
SHQIPO Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ενδιαφέρεται ένας φίλος να δημιουργήσει το σάιτ της εταιρείας του που θα έχει και eshop. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει αξιόλογες εταιρείες στη Θεσσαλονίκη? Αν επιλέξει εταιρεία από Αθήνα νομίζετε οτι θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες παρεξηγήσεων/μη ικανοποιητικού αποτελέσματος εξαιτίας της μη άμεσης προσωπικής επαφής? Καλησπερα, αν δεν έχεις επιλέξει εταιρία , μπορούμε εμείς να αναλάβουμε το έργο σου. Δείγματα από e shops που έχω δημιουργήσει είναι ΕΔΩ Στείλε μου μήνυμα αν σε ενδιαφέρει η συνεργασία . ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ στην Μυτιλήνη και στην Αθηνα , άλλα αυτο δεν μας έχει δημιουργήσει πότε πρόβλημα με τους πελάτες μας που είναι εκτός Αττικής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.