Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Η εγκατασταση εγινε κανονικα αλλα εχω καποια προβληματα και αποριες οποτε θελω την βοηθεια σας.

1ον Δεν εχω καθολου ηχο και δεν αναγνωριζει την καρτα γραφικων (βλεπει οτι ειναι nVidia αλλα οχι το μοντελο).

Προφανώς δεν έκανες Customize Install για να διαλέξεις drivers για το chipset, κάρτα γραφικών, ήχου κλπ.

Δημοσ.

georgeadams ευχαριστω τα καταφερα και γραφω μεσα απο τα mac τωρα.

Προφανώς δεν έκανες Customize Install για να διαλέξεις drivers για το chipset, κάρτα γραφικών, ήχου κλπ.

Εκανα Customize Install αλλα οπως λέω και στο μηνυμα μου δεν εχει σαν επιλογη την καρτα γραφικων που εχω. Νομιζω εφτανε μεχρι σειρα 8χχχ ενω εγω εχω 9500.

Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να κατεβασω drivers απο καπου?

Για το software update δεν ξερει κανενας αν γινεται με ασφαλεια ή αν θα υπαρξει καποιο προβλημα?

Δημοσ.
Γιατί δεν βάζεις το iDeneb v1.4 10.5.6 να βρεις την υγειά σου; :-)

Επειδη δεν ξερω και πολλα και το λινκ που δινεις εχει τα περισσοτερα στα ιταλικα. Μπορεις να μου εξηγησεις με απλα λογια τι ειναι το iDeneb και πως το παιρναμε?

Ειναι διαφορετικη σπασμενη εκδοση των mac ή κατι αλλο? Γιατι το αρχειο που εχει στο λινκ ειναι μικρο.

Δημοσ.
Γιατί δεν βάζεις το iDeneb v1.4 10.5.6 να βρεις την υγειά σου; :-)

Εγω παντως με αυτη την εκδοση ειχα προβλημα εγκαταστασεις με kalyway εκανα την δουλεια μου σαν ανθρωπος :-)

Παντως το ideneb απο οτι καταλαβα ειναι αρκετα πειραγμενο ακομα και οταν πας να κανεις install φαινεται αλλο φοντο πισω σαν αυτο τον tiger μηπως ειναι τελικα τα tiger :rolleyes:

Δημοσ.

iDeneb 10.5.6

Είναι μια έκδοση "πειραγμένου" Mac OS X Leopard και όχι Tiger ή οτιδήποτε άλλο. Πρόκειται, ίσως, για την πιο πλούσια, από άποψη υποστήριξης hardware, έκδοση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προχωρώντας σε εγκατάσταση του 1.4 αντί του 1.3 που είχα διαπίστωσα κρασαρισματα που μόνο με την επιλογή του "CPUs=1" fix σταμάτησαν να υπάρχουν. Πλέον όμως ο διπύρηνος επεξεργαστής μου (AMD FX-60) αναγνωρίζεται ως μονοπύρηνος στο λειτουργικό. Υπάρχει καμία διόρθωση για αυτό; Νότιε επειδή έχεις ασχοληθεί και με τον FX-60 και το Leopard γνωρίζεις κάτι; Επίσης υπάρχει κίνδυνος βλάβης του επεξεργαστή;

Επεξ/σία από Cygnus
Δημοσ.
Προχωρώντας σε εγκατάσταση του 1.4 αντί του 1.3 που είχα διαπίστωσα κρασαρισματα που μόνο με την επιλογή του "CPUs=1" fix σταμάτησαν να υπάρχουν. Πλέον όμως ο διπύρηνος επεξεργαστής μου (AMD FX-60) αναγνωρίζεται ως μονοπύρηνος στο λειτουργικό. Υπάρχει καμία διόρθωση για αυτό; Νότιε επειδή έχεις ασχοληθεί και με τον FX-60 και το Leopard γνωρίζεις κάτι; Επίσης υπάρχει κίνδυνος βλάβης του επεξεργαστή;

κινδυνος δεν υπαρχει αλλα θα υπολειτουργει.ιτς απ του γιου.τωρα για το μακ οταν ειχα βαλει ειχα προβληματα μετο ασυρματο και τα παραθυρα στο σαφαρι και το παρατησα.λογικα μην περασεις στον νεο κερνελ γιατι ακουσα οτι σταματαει να υποστηριζει αλλες αρχιτεκτονικες ,ιντελ-αμντι.περιμενε να κυκλοφορησει κανα μονταρισμενο πρωτα.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα εχω καταφερει και εχω φταξει το συστημα μου να ειναι 99 τα 100 συμβατο με την ασημβατοτητα στο dvd drive διοτι ειναι ide και οχι sata εχετε καμια ιδεα???

Δημοσ.

Τελικά έβαλα πάλι το iDeneb 1.4 χωρίς το cpus=1 fix αλλά τσέκαρα και το remove firewire και όλα καλά μέχρι στιγμής...Να ήταν αυτό; Θα δείξει..

Δημοσ.
Τελικά έβαλα πάλι το iDeneb 1.4 χωρίς το cpus=1 fix αλλά τσέκαρα και το remove firewire και όλα καλά μέχρι στιγμής...Να ήταν αυτό; Θα δείξει..

μεχρι πριν καμποσους μηνες ασχοληθηκα με iatkos & kalyway ...ideneb ειναι καλυτερα ενημερωμενη διανομη?εχει καλυτερη υποστηριξη απο την κοινοτητα?

Δημοσ.
20 euro έχει ένα sata drive,πάρε ένα

Ναι να παρω και 2 και 3ης το θεμα ειναι υπαρχει κατι???

Α και δεν χριαζεται να παρω εναν μετατροπεα χριαζεται απλα ρωταω μπας :-)

Κατι αλλο διβαζω διαφορα ποστ σε φορουμ κλπ οτι υπαρουν ατομα που κανουν κανονικα της εγκαταστασεις των updates διχως καποια patch και πειραγματα ισχυει???

Να ενα εδω κατω κατω το λεει το παιδι

http://www.thesmac.gr/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=1139&viewmode=flat&order=DESC&type=&mode=0&start=0&PHPSESSID=1a08ba2b6c28fd377cc84ead1c8fd7ab

Δημοσ.

Κολλάει πάλι ρε γμτο..:-(..Τόσο μεγάλη διαφορά σε σταθερότητα ο διπύρηνος; Μέχρι και η 1.3 κολλάει..Τι να πω..

Να φταίει ο beta Safari;

@Notios

Από όσες έχω δοκιμάσει είναι πιο ολοκληρωμένη (εκτός ίσως από τη Zephyroth αλλά αυτή είναι 10.5.2)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...