Snolly Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Ρε παιδιά, έχει καταφέρει κανένας να bootάρει MacOsX x86 από usb σκληρό? Προσωπικά όχι αλλά έχω δει κάμποσα threads για αυτό το πράγμα στο osx86project.org - ρίξε μια ματιά εκεί. Επίσης...αξίζει να βάλω την 10.4.3 σε σχέση με την 10.4.1 που έχω δοκιμάσει? Ναι καμία σχέση η μία με την άλλη, η 10.4.1 είναι η beta που είχε δωθεί στους developers. Η 10.4.3 είναι η πρώτη retail. Ακόμα καλύτερα να πας στην 10.4.6 που είναι η πιο πρόσφατη. Προσοχή με τα updates όχι με auto-update πρέπει να βρείτε patchαρισμένες εκδόσεις (τα system - τα άλλα για διάφορα προγράμματα είναι οκ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mjmj Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Εγω παλι, σαν παλιος στον χωρο των υπολογιστων, θυμηθηκα κατι απο τα παλια που μοιαζει μαλλον με τη σημερινη κατασταση: την αρχη της δεκαετιας του 90, που η apple είπε να κανει ενα ανοιγμα στον κοσμο των συμβατων, και εδωσε αδειες χρησης του λειτουργικου της σε κλωνους. Ολη η ιστορια κρατησε κανα-δυο τρια χρονια, και μετα ξαναπηρε πισω τις αδειες χρησης. Τωρα, κανει κατι παρομοιο? Ξαναδινει δυνατοτητα να τρεξει το λειτουργικο οχι μονο σε δικα της μηχανηματα. Τι αλλαζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δεν είναι άδεια (σίγουρα) , αλλά διαρροή (κατα την άποψή μου).. Μην ξεχνάς ότι άλλαξε επεξεργαστή και τα πράγματα είναι πιο ζόρικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η Apple!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 re paidia de brhskw me tipota to 10.4.6.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mjmj Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η Apple!!! Σωστα, το ξεχασα. Ομως, βλεπω συντομα να εξαναγκαζεται να το κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaotikos Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Προσωπικά όχι αλλά έχω δει κάμποσα threads για αυτό το πράγμα στο osx86project.org - ρίξε μια ματιά εκεί. Ναι καμία σχέση η μία με την άλλη' date=' η 10.4.1 είναι η beta που είχε δωθεί στους developers. Η 10.4.3 είναι η πρώτη retail. Ακόμα καλύτερα να πας στην 10.4.6 που είναι η πιο πρόσφατη. Προσοχή με τα updates όχι με auto-update πρέπει να βρείτε patchαρισμένες εκδόσεις (τα system - τα άλλα για διάφορα προγράμματα είναι οκ).[/quote'] Είχα κοιτάξει και εκεί πρώτα αλλά συνεχίζει να μην παίζει. Ίσως να φταίει το usb case. πάντως και εγώ την 10.4.6 δεν μπόρεσα να την βρώ. Η 10.4.1 μπηκε με πολύ εύκολο τρόπο ενώ η 10.4.3 βλέπω ότι έχει λίγο διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mjmj Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Εκτος των desktop pc, εχει δοκιμασει κανεις να εγκαταστησει το mac os x σε laptop που δεν ειναι mac? Εγκαθισταται κανονικά ή είναι όνειρο θερινής νυκτός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Εκτος των desktop pc, εχει δοκιμασει κανεις να εγκαταστησει το mac os x σε laptop που δεν ειναι mac? Εγκαθισταται κανονικά ή είναι όνειρο θερινής νυκτός; http://www.osx86project.org Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mjmj Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 ok, νομιζα οτι η απαντηση ηταν απλη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μα είναι απλή.. Συμβατότητες για : 10.4.6 10.4.5 10.4.4 10.4.3 Στα επώνυμα.. Πηγή: http://www.osx86project.org/ mjmj Κάνε ένα search πριν ρωτήσεις.. Φιλικά, WorldCitizeN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mjmj Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 worldcitizen ευχαριστω. Βλεπω οτι η κατασταση ειναι 'ναι μεν αλλα...'. Υποστηριζονται τα laptops αυτα, αλλα σε καθε λαπτοπ καποια εξαρτηματα δεν λειτουργουν σωστα. Πχ. αν δεν εχω modem την εβαψα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mjmj Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 http://www.macworld.co.uk/news/index.cfm?NewsID=14663&Page=1&pagePos=8 Πως τα βλεπετε τα νεα? Μηπως οτι κλειδωνει, ξεκλειδωνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ripper386 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Τελικά έχει κανείς αυτό macosx_10.4.3_8f1111_for_dtk_userdvd.iso? Εχω να Vaio που λέει οτι κάνει, αλλά πότε να κατέβει. Ελπίζω να μην παραβιάζω κάποιους κανόνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weirdo Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 na rotiso, mporo na to kano egatastash se partition h oxi ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις