Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Διέγραψε το partition απο την διαχείριση δίσκων (Εργαλεία διαχείρισης) απο Win & μετά κάνε erase κατα το installation

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν γινοταν....

Αυτο που εκανα ηταν να διαγραψω και το partition των windows xp και επιασε εγινε εγκατασταση αλλα δεν μπορουσε να bootαρει μετα γιατι δεν διαβαζε το boot ini απο το patrtition των xp!!

Τωρα μολις ξανα εκανα εγκατασταση των windows και θα ξανα δοκιμασω ορεξυ να χουμε δηλαδη ενα πραγμα :o

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν γινοταν....

Αυτο που εκανα ηταν να διαγραψω και το partition των windows xp και επιασε εγινε εγκατασταση αλλα δεν μπορουσε να bootαρει μετα γιατι δεν διαβαζε το boot ini απο το patrtition των xp!!

Τωρα μολις ξανα εκανα εγκατασταση των windows και θα ξανα δοκιμασω ορεξυ να χουμε δηλαδη ενα πραγμα :o

αφού άδειασες τον δίσκο απο λειτουργικό και έβαλες μονο τα leo το boot.ini των win δεν σου χρειάζεται. Το μονο που έμενε ήταν να θέσεις ως primary & boot partition αυτό στο οποίο έβαλες τα leo. Κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται με 2 τρόπους: είτε με live διανομή linux αν θες γραφικό περιβάλλον ή μέσα απο το ίδιο dvd των leo να πατήσεις F8 και να δώσεις την εντολή -s

ακολούθως fdisk - e /dev/rdisk0sX (όπου X) το partition εκκίνησης

flaq 1 (ή f 1) πχ για το 1ο partition

write (ή w)

quit (q)

reboot

η τεσπα εδώ είμαστε

αφού άδειασες τον δίσκο απο λειτουργικό και έβαλες μονο τα leo το boot.ini των win δεν σου χρειάζεται. Το μονο που έμενε ήταν να θέσεις ως primary & boot partition αυτό στο οποίο έβαλες τα leo. Κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται με 2 τρόπους: είτε με live διανομή linux αν θες γραφικό περιβάλλον ή μέσα απο το ίδιο dvd των leo να πατήσεις F8 και να δώσεις την εντολή -s

ακολούθως fdisk - e /dev/rdisk0sX (όπου X) το partition εκκίνησης

flaq 1 (ή f 1) πχ για το 1ο partition

write (ή w)

quit (q)

reboot

η τεσπα εδώ είμαστε

Για πες και για τα linux πως θα το κανω??

Καλησπερα.Προσπαθώ να περάσω το ideneb σε amd s939 x2 3800-mobo a8n sli deluxe και ενω ολα ξεκιναν καλα, βρισκει τον anallocated χωρο που εχω αφησει και testαρει το dvd της εγκατάστασης οτι ειναι οκ, οταν ξεκινα η εγκατάσταση φτάνει περιπου στη μέση και μου βγάζει οτι το dvd εγκατάστασης έχει πρόβλημα..Καμία ιδέα??Ευχαριστώ πολυ

Λοιπον εγω τα περασα τελικα τα mac και στο desktop μου..

Το θεμα ειναι πως αντυμετωπισα αρκετες ασυμβατοτητες του τυπου να μην αναγνωριζει usb σκληρους κλπ και ξενερωσα την ζωη μου ετσι τα εβγαλα....

Να πω πως ηρεμησα???

@@ δεν ηρεμισα......

Τωρα θελω περισσοτερο απο ποτε να σβησω ολα τα windows γιατι οσο σκεφτομαι τα format και τα κρασαρισματα τους ξενερωνο....

Βασικα 2 πραγματα θελω να δουλεψει το netgear wifi adpter μου που ειναι wg111v3 και τα usb!!

Οποιος εχει καμια ιδιεα εδω ειμαι....

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Αρε mac ξερεις τι κανεις και εσυ πλασαρεις στο κοσμο πλαστο υλικο να το δοκιμασει αλλα πανω σε αυτο να μην οριμασει ετσι ωστε να παρει τα συστηματακια σου......

παιδια εχω ειδη ενα macbook 13 white για το σπιτι ,αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα στην δουλεια μου με 1 acer aspire 5920 που εχω και δεν μπαινει στο δυκτιο που εχουμε.το macbook μου του βαζω ip κανονικα ολες τις ρυ8μισεις και μπορω και σερφαρω κανονικοτατα το βραδυ απο την δουλεια μου.Στο ACER δυστηχως εαν δεν του βαλεις αναγνωριστικο δυκτιου το οποιο βεβαια μου ζηταει admin pass δεν μπορεις να μπεις στο ιντερνετ και αυτο επειδη εχει windows.

Η ερωτηση μου ειναι οτι ειχα δομιμασει kalyway παλιοτερα στο acer που εχω ολα οκ εκτος απο την καρτα δυκτιου που δεν μου τιν εβρισκε.εαν κατεβασω την τελευταια kalyway η του ΙΑΤΚΟS και το σεταρω μια χαρα ,πως μπορω να περασω driver για να φτιαξω την καρτα δυκτιου εαν δεν την βρει?

ευχαριστω

Κατι αλλο παιζει παντως κ δεν μπαινει στο δικτο το acer. Δωσε λιγες ακομα πληροφοριες του προβληματος κ θα σε βοηθησουμε..

Κατα τα αλλα , το acer 5920 , με εξαιρεση ισως την ασυρματη καρτα δικτυου, ειναι απο οσο γνωριζω αρκετα συμβατο..

http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=134310

Κατι αλλο παιζει παντως κ δεν μπαινει στο δικτο το acer. Δωσε λιγες ακομα πληροφοριες του προβληματος κ θα σε βοηθησουμε..

Κατα τα αλλα , το acer 5920 , με εξαιρεση ισως την ασυρματη καρτα δικτυου, ειναι απο οσο γνωριζω αρκετα συμβατο..

http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=134310

το βραδυ που 8α ειμαι στην δουλεια θα σου γραψω με περισοτερες πληροφοριες βημα προς βημα settings για ιντερνετ στην καρτα δυκτιου και τι αντιμετωπιζω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
H netwear wg111v3 δουλευει κανονικα

http://kb.netgear.com/app/answers/detail/a_id/2640/session/L2F2LzEvc2lkL1hmekdCU3Jq

και κατι αλλο υπαρχει το broadcom bcm5906m αρχειο

Θα τα κοιταξω σημερα παιδες tnx 4 help ;)

Ναι παιδια δουλευει θαυμασια!!!!!!!!!!

Επεξ/σία από Street-Fighter
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων

Καλησπέρα και απο μένα !!!

Εχθές πέρασα το ideneb v.4 10.5.6 όλα περαστήκανε μια χαρά εκτός απο την κάρτα γραφικών η οποία είναι η ati hd3870x2 και οσο και αν έψαξα δεν μπορώ να βρω τρόπο για να την περάσω !!

Κάποιος για βοήθεια ;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !! :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...