Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλημέρα, υπάρχει κάποιο laptopάκι στην αγορά αυτή τη στιγμή σε καλή τιμή π.χ. γύρω στα 500 ευρώ και από εταιρία όχι τύπου acer (δηλ κάτι σε toshiba, dell, lenovo για παράδειγμα που βγάζουν μηχανήματα αξιόπιστα-σκυλιά) και στο οποίο εγκατεστημένο το leopard να δουλεύει απροβλημάτιστα 100% με όλες τις συσκευές του συστήματος ενεργές ?

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
παιδιά καλημέρα, υπάρχει κάποιο laptopάκι στην αγορά αυτή τη στιγμή σε καλή τιμή π.χ. γύρω στα 500 ευρώ και από εταιρία όχι τύπου acer (δηλ κάτι σε toshiba, dell, lenovo για παράδειγμα που βγάζουν μηχανήματα αξιόπιστα-σκυλιά) και στο οποίο εγκατεστημένο το leopard να δουλεύει απροβλημάτιστα 100% με όλες τις συσκευές του συστήματος ενεργές ?

msi wind u100 netbook βεβαια αν σε κολακεύει :-) εχω το advent κλονο του msi wind και τα παει απλα θαυμάσια!!

Η msi τωρα βγαζει και τον τελευταιο driver που λειπει για να ειναι 100 τα 100 συμβατο ;)

Δημοσ.

1) print, sound, wifi, etcetc όλα? Ποιός driver είναι αυτός που του λείπει για να είναι 100% συμβατό?

2) με την mac os 10.5.6 δουλεύετε ?

θα ήθελα κάτι πιο δυνατό, από το u100 .... any idea?

Δημοσ.

την τελευταία φορά που ήθελα macos (προ διετίας) αυτό περίπου έκανα (πήρα ένα από αγγλία καινούριο) λόγω στριμωγμάτων βέβαια το έδιωξα πέρυσι. τώρα ψάχνω μια λύση γύρω στα €500.. (μέχρι τέσπα +-€50 εκεί).

η εμπειρία μου (και μετά tiger , έως αρχές leopard) μου έδειξε πως hackintosh δεν υφίσταται σε έτοιμο laptop. but that was then... γι αυτό σας ρωτάω για τώρα... ίσως τα πράγματα να έχουν αλλάξει . εξάλλου από το hardware tων macbook δεν έχω μείνει τόσο ευχαριστημένος που να πιστεύω πως αξίζουν τα € τους (από os όμως ....)

Δημοσ.

Προσπαθω να τα εγκαταστησω στον υπολογιστη μου τον σταθερο και μου βγαζει οταν ειδη εχει μπει να γραφει τα αρχεια μια ενδειξη που λεει οτι δεν μπορεσε να γραψει καποια κοματια καμια ιδεα???

Δημοσ.

οχι γιατι το περναω ακριβως με την ιδια διαδικασια που το περασα στο netbook μου απο εξωτερικο σκληρο δισκο το ιδιο ακριβως image ;)

Αυτο που παρατηρισα ειναι οτι μολις παω να κανω διαμορφωσει σε mac μορφωποιηση δεν την κανει....

Σαν να μην αναγνωριζει δηλαδη τον τροπο εγγραφη στο δισκο και γιαυτο μαλλον ειναι και το error..

Μηπως εχει να κανει με ρυθμισεις του bios?

Αν εχετε και κανα link για ρυθμισεις bios δεκτο..

Η μητρικη μου ειναι η p5kc

Δημοσ.

Μήπως ο δίσκος είναι ήδη διαμορφωμένος σε ntfs..αν ναι δεν μπορει να formarει το partition πάλι..μόνη λύση είναι να τον φορμάρεις εκτός osx σε fat32...ή να τον αφήσεις allocated space..

Δημοσ.

Ναι σε fat32 ειναι διαμορφωμενο το partition...

Και εκει εχω και προβλημα οτι δεν μπορω να το διαμορφωσω η να το κανω erase κλπ απο τα mac στο utility disk εκει στην εγκατασταση...

Δημοσ.

εχω το παρακατω προβλημα σε aspire 5315 εχω εγκαταστησει το ideneb 10.5.6 πηρα μια ασυρματη καρτα Netgear wg111 και ενω γινεται κανονικα η εγκατασταση και αναγνωριζεται και ολα καλα δεν μπορω να συνδευθω στο Internet ειναι συνδεμενη η καρτα

Δημοσ.
Ναι σε fat32 ειναι διαμορφωμενο το partition...

Και εκει εχω και προβλημα οτι δεν μπορω να το διαμορφωσω η να το κανω erase κλπ απο τα mac στο utility disk εκει στην εγκατασταση...

Μήπως πρέπει πρώτα να το κάνεις primary partition(πρωτεύον διαμέρισμα);

Δημοσ.
Μήπως πρέπει πρώτα να το κάνεις primary partition(πρωτεύον διαμέρισμα);

Σε primary ειναι το partition παιδια...

Σας ειπα μου κανει εντυπωση που δεν τον διαμορφωνει τον σκληρο θα φτιαξω ενα βιντεακι για να το δείτε γιατι μια εικονα = 1000 λεξεις ;)

Δημοσ.

Καλησπέρα! Παλαιότερα είχα περάσει το iDeneb v.1.3 στο παρακάτω laptop

HP DV9680ev και δεν μου λειτουργούσαν τα παρακάτω:

CardReader

Ήχος: Realtek

Wifi: Intel Pro 3945abg

Έτσι αναγκάστηκα κυρίως για το Wifi και τον ήχο να τα βγάλω. Έχει κανένας βρεί drivers για τα αυτά και αν ναι πού?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Σε primary ειναι το partition παιδια...

Σας ειπα μου κανει εντυπωση που δεν τον διαμορφωνει τον σκληρο θα φτιαξω ενα βιντεακι για να το δείτε γιατι μια εικονα = 1000 λεξεις ;)

Διέγραψε το partition απο την διαχείριση δίσκων (Εργαλεία διαχείρισης) απο Win & μετά κάνε erase κατα το installation

Καλησπέρα! Παλαιότερα είχα περάσει το iDeneb v.1.3 στο παρακάτω laptop

HP DV9680ev και δεν μου λειτουργούσαν τα παρακάτω:

CardReader

Ήχος: Realtek

Wifi: Intel Pro 3945abg

Έτσι αναγκάστηκα κυρίως για το Wifi και τον ήχο να τα βγάλω. Έχει κανένας βρεί drivers για τα αυτά και αν ναι πού?

Ευχαριστώ!

ideneb v 1.4 10.5.6 με realtek drivers όσο για το wifi υπάρχουν kext για 3945 μη σταθερά ακόμη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...