Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και σε θεματα ασφαλειας???Δεν παιζει προβλημα??

Το εχω στησει σε netbook κλονο του msi wind και παιζει αψογα...

Του εχω περασει μεχρι τωρα την εκδοση 10.5.4 και οταν παω να βαλω τη 6 τοτε δεν μπουταρει με αποτελεσμα να ξανα χρειαζετε φορματ:cry:

Αφου εχεις συγκεκριμενο μηχανημα, φανταζομαι οτι θα υπαρχουν οδηγοι για αυτο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αφου εχεις συγκεκριμενο μηχανημα, ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρχουν οδηγοι για αυτο...

Θα το κοιταξω αλλα πρωτα λεω να κοιταξω τα mac λιγο γιατι εδω και 2 24ωρα ειμαι συνεχεια απο format σε format :lol: :lol: :cry:

Ευχαριστω για της απαντησης σας παιδα.

Α και αμα ξερετε κανα site για noobaδες στα mac ος εδω ειμαι :-D γ@%@τα ακομα δεν μπορω να κανω γρηγορη εναλλαγη της γλωσσας στην επεξεργασια ενος κειμενου το γνωστο shift+ alt omg ειμαι noob :lol: :mad:

Παίδες εγώ μέχρι στιγμής έχω triple boot Ubuntu,Vista και Leopard (iDeneb) μέσω του EFI v8 στον grub του Ubuntu. Να σημειώσω, επίσης, ότι κάθε λειτουργικό είναι σε ξεχωριστό δίσκο. Σκέφτομαι να καταργήσω το Ubuntu γιατί πέραν του grub που κάνω το boot δν το χρησιμοποιώ. Μπορεί να μου πεί κάποιος σύντομα πώς θα κάνω dual boot Vista και Leopard μέσω του EFI v9; Σε ξεχωριστούς δίσκους πάντα..

Επειδή σκέφτομαι την ιδέα του Hackintosh σε ένα γερό σύστημα μπορεί καποιος να μου διαμορφόσει ενα σύστημα απο το plaisio γύρω στα 1000ε;

Όσο αναφορά το Hackintosh θα τρέχουν κανονικότατα οπως σε ενα MAC? χωρίς κολληματα και εύτραπελα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Intel cpu, nvidia καρτα γραφικων (κατα προτιμηση 9800gt), mobo με intel p45 chipset (πχ μια gigabyte ή asus), sata dvd drive, sata σκληρο.

(βασικα η mobo ειναι το πιο σημαντικο, με δεδομενο οτι θα παρεις σιγουρα nVidia gpu)

Aν παρεις κ προσεγμενο κουτι,τροφοδοτικο κ συστημα ψυξης θα ειναι πιο αθορυβο απο imac .

Αν διαβασεις αρκετα κ κανεις δοκιμες ,δεν θα εχεις λογικα προβληματα..

Υ.Γ.: Απο core i7 δεν ξερω τι παιζει, αν κ ηδη μερικοι εχουν βαλει, απο το αυθεντικο leopard dvd της apple ..

http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=149505

Πχ εδω κατι ενδεικτικο,τελειως αθορυβο, με προσεκτικα ποιοτικα εξαρτηματα, 8gb ram, raid με 2 σκληρους , τετραπυρηνο, 9800gt:

post-24216-129062987634_thumb.jpg

Παει κ πιο 150 ευρω χαμηλα αν κοψουμε απο ram(βαλεις 4gb αντι για 8gb), mobo κ βαλουμε 1 σκληρο.

Αν κοψουμε κ απο κουτι/gpu/ψυξη παει κ 250 ευρω πιο κατω.

Με core i7 παει κανα 150ευρω πιο πανω..

Επεξ/σία από haHa

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι....

Αλλα ο χρηστης δεν καταλαβαινει τιποτα, ειναι σαν να μην υπαρχει.

Ολα τα λειτουργικα εχουν bootloaders, ακομα κ σε κανονικο mac που εχεις μονο mac os x , υπαρχει bootloader.

Το ιδιο κ σε ενα pc που εχει μονο vista(ή xp): εχει bootloader, διαφορετικα δεν θα μπουταρε.

Απλα δεν φαινεται κ δεν εμφανιζει επιλογες οταν πχ ειναι μονο ενα το λειτουργικο.

Επεξ/σία από haHa

Δεν ξερω φιλε..

Ψαξε..

Εγω εχω βαλει σε ξεχωριστο σκληρο τα 2 λειτουργικα κ διαλεγω απο ποιον σκληρο θα μπουταρει απο το μενου της mobo.

Δεν εχω μπλεξει με bootloaders,απλα εχω βαλει το pcefiv9.

Αυτο προτεινω κ σε εσενα:

βαλε το pcefiv9 στον δισκο με το mac os x.

Φτιαξε κ το boot των vista κ αναλογα σε ποιο λειτουργικο θα θελεις να μπουταρεις , θα διαλεγεις τον αντιστοιχο δισκο απο το bios(εμενα εχει κ γρηγορο μενου η mobo, οπου πατωντας f8 διαλεγω απο ποιον σκληρο ή dvd θελω να μπουταρω)

Αυτη η λυση ειναι για να μην μπλεκεις με software κ bootloaders.

Intel cpu, nvidia καρτα γραφικων (κατα προτιμηση 9800gt), mobo με intel p45 chipset (πχ μια gigabyte ή asus), sata dvd drive, sata σκληρο.

(βασικα η mobo ειναι το πιο σημαντικο, με δεδομενο οτι θα παρεις σιγουρα nVidia gpu)

Aν παρεις κ προσεγμενο κουτι,τροφοδοτικο κ συστημα ψυξης θα ειναι πιο αθορυβο απο imac .

Αν διαβασεις αρκετα κ κανεις δοκιμες ,δεν θα εχεις λογικα προβληματα..

Υ.Γ.: Απο core i7 δεν ξερω τι παιζει, αν κ ηδη μερικοι εχουν βαλει, απο το αυθεντικο leopard dvd της apple ..

http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=149505

Πχ εδω κατι ενδεικτικο,τελειως αθορυβο, με προσεκτικα ποιοτικα εξαρτηματα, 8gb ram, raid με 2 σκληρους , τετραπυρηνο, 9800gt:

[ATTACH]16035[/ATTACH]

Παει κ πιο 150 ευρω χαμηλα αν κοψουμε απο ram(βαλεις 4gb αντι για 8gb), mobo κ βαλουμε 1 σκληρο.

Αν κοψουμε κ απο κουτι/gpu/ψυξη παει κ 250 ευρω πιο κατω.

Με core i7 παει κανα 150ευρω πιο πανω..

Ο τετραπύρηνος αξιοποιείται από το OSX?

Φυσικα....

Όταν μιλάς για διάβασμα τι εννοείς; Σε αυτήν τη σύνθεση δηλαδή δε κάνουμε install iDeneb ή Kalyway? Θέλει προσοχή στα updates του OSx μόνο φαντάζομαι. Αν έχεις κάποιο link σε οδηγό πάντως που να αφορά μια τέτοιου είδους σύνθεση ευπρόσδεκτο γιατί ψήνομαι και γω για τη σύνθεση που έγραψες.:-)

Παίδες εγώ μέχρι στιγμής έχω triple boot Ubuntu,Vista και Leopard (iDeneb) μέσω του EFI v8 στον grub του Ubuntu. Να σημειώσω, επίσης, ότι κάθε λειτουργικό είναι σε ξεχωριστό δίσκο. Σκέφτομαι να καταργήσω το Ubuntu γιατί πέραν του grub που κάνω το boot δν το χρησιμοποιώ. Μπορεί να μου πεί κάποιος σύντομα πώς θα κάνω dual boot Vista και Leopard μέσω του EFI v9; Σε ξεχωριστούς δίσκους πάντα..

Σε ίδιο δίσκο είχα Vista-Leopard με τον bootloader των Vista.Προσθετεις μία είσοδο OSX86 με το EasyBCD.

Καλημέρα παίδες,

Έχει δοκιμάσει (ή έχει ιδέα κανείς ) για το πως θα μπορέσω να εγκαταστίσω Leopard σε ένα Acer 5735Z

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0378411&catid=010200

Ευχαριστώ,

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...