Poison6 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 σήμερα εγκατέστησα το πρώτο μου hackintosh! Βρήκα ένα πρόβλημα,δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση σε αρχεία μη του partition του leopard. Τι πρέπει να πειράξω ώστε να γίνεται κανονικά η αναζήτηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lord Sauron Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 μπορει κανεις να μου πει απο που μπορω να κατεβασω τα hacintosh? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aladdin7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα. Σκεφτομαι να βαλω MacOS στο laptop μου, ενα HP Pavilion DV4296EA. Ποια εκδοση του Leopard να βαλω; Οσο και αν εψαξα δεν βρισκω πουθενα drivers για Mac για το συγκεκριμενο laptop. Υπαρχει καποια λυση; Ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 σήμερα εγκατέστησα το πρώτο μου hackintosh!Βρήκα ένα πρόβλημα,δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση σε αρχεία μη του partition του leopard. Τι πρέπει να πειράξω ώστε να γίνεται κανονικά η αναζήτηση? Φίλε μου για να γίνει αυτό που λες πρέπει να είναι HFS partitions. Εγώ έτσι έκανα και το δίσκο με ταινίες κτλ και έπαιζε σφαίρα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα. Σκεφτομαι να βαλω MacOS στο laptop μου, ενα HP Pavilion DV4296EA. Ποια εκδοση του Leopard να βαλω; Οσο και αν εψαξα δεν βρισκω πουθενα drivers για Mac για το συγκεκριμενο laptop. Υπαρχει καποια λυση; Ευχαριστω πολυ! iDeneb 1.4 10.5.6..Όσο για το πού θα τα βρείτε μην ρωτάτε τέτοια πράγματα εδώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 η τελευταία iDened αυτή τη στιγμή παρέχει τη μεγλύτερη συμβατότητα από ότι hackintosh κυκλοφορεί εκεί έξω. Την πέρασα μέχρι και σε netbook, samsung nc10 και πάει εντυπωσιακά καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iparis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Εχω macbook το οποία πληρε'ι τις προυποθεσεις. Εχω κατεβάσει με τόρεντ το λειτουργηκό.εκτελ'ω κανονικά τις οδηγίες... οταν κανει επαεκηνιση δεν υπάρχει καποια διαδηκασία εγκαταστασης.... υποψιάζομαι οτι δεν γίνετε χωρίς dvd εγκαταστασης αν καποιος το εχει εγκαταστίσει μετα απο κατέβασμα ας πει μια γνωμη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiantas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα σου. Σε λάθος φόρουμ απευθύνεσαι φίλε μου. Καληνύχτα σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iparis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 επειδη πρωτη φορα γραφω εδω που πρεπει να το παω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 ρε φιλε πετάξου σε ένα κοντινό κατάστημα που πουλα το osx και όλα θα πάνε καλά. δεν είναι και τόσο ακριβό (δεν είναι windows, xexexe) στο κάτω-κάτω δεν εξής τα cds που ήρθαν με το macbook? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Εδω εισαι: http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=mac+leopard 130 ευρω ,οσο θα σου κοστιζαν περιπου τα vista business dsp μαζι με αγορα μνημης ram..(μην λεμε λοιπον οτι ειναι πιο ακριβα τα windows) Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2009 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε όταν αγοράσεις το αυθεντικό λειτουργικό από την Rainbow ( ) στο boot να έχεις πατημένο το C για να μπουτάρει από το DVD... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Γράψτο σε DVD και ξαναξεκίνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Εδω εισαι:http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=mac+leopard 130 ευρω ,οσο θα σου κοστιζαν περιπου τα vista business dsp μαζι με αγορα μνημης ram..(μην λεμε λοιπον οτι ειναι πιο ακριβα τα windows) Τι γίνεται όμως αν θέλει τα ULTIMATE Vista ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos27m Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα.Θελω να προσπαθήσω να εγκαταστήσω mac στο και δεν ξέρω ποια εκδοση πρέπει να βαλω.Το ειναι: amd x2 3800 s939 asus a8n-sli deluxe ati x800 gt Μπορειτε να με βοηθήσετε στο ποια εκδοση πρέπει να κατεβάσω και έχω πιθανότητες να δουλεύει(το internet με ενδιαφερει πολυ). Ευχαριστώ πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις