Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να κάνω την Ati Radeon X600 να δουλέψει σε Leopard; Δεν έχω βρει έκδοση με ενσωματωμένο driver.

Μετά από κάποιο ψάξιμο διάβασα κάτι για κάποιον driver του Omni που θα μπορούσε να δουλέψει. Το θέμα είναι ότι δεν τον βρίσκω πουθενά και κάθε link προς αυτόν είναι ανενεργό. Υπάρχει κάποια λύση;

Επεξ/σία από Cygnus
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή δεν βρήκα κανένα άδειο σκληρό έκανα partition και εγκατέστησα (πιο πολύ δοκιμαστικά) τα hackintosh σε έναν εξωτερικό wd passport.Ολα κύλησαν ομαλά και η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε επιτυχώς..

Αλλά μετά το restart όταν έβαλα να bootarei απο τον εξωτερικό έβγαζε "error"

Μηπως γνωριζει κανείς τι πρεπει να πειράξω ωστε να μπορεί να δει το partition και να ξεκίνήσει κανονικά ?(ολους τους αλλους σκληρους τους έχω αποσυνδεδεμένους για να μην υπαρξει κανα πρόβλημα μη "bootαρισματος")

Επειδή δεν βρήκα κανένα άδειο σκληρό έκανα partition και εγκατέστησα (πιο πολύ δοκιμαστικά) τα hackintosh σε έναν εξωτερικό wd passport.Ολα κύλησαν ομαλά και η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε επιτυχώς..

Αλλά μετά το restart όταν έβαλα να bootarei απο τον εξωτερικό έβγαζε "error"

Μηπως γνωριζει κανείς τι πρεπει να πειράξω ωστε να μπορεί να δει το partition και να ξεκίνήσει κανονικά ?(ολους τους αλλους σκληρους τους έχω αποσυνδεδεμένους για να μην υπαρξει κανα πρόβλημα μη "bootαρισματος")

παιδια μπερδευτηκα λιγο με τις ορολογιες.μια απλη περιπτωση μπορειτε να μου πειτε και οσο πιο απλα γινεται?το μονο που ξερω ειναι οτι υπαρχει το iAtkos.τιποτα παραπανω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απόσο ξέρω δεν γίνεται να κάνεις boot από εξωτερικό δίσκο.Αυτό γίνεται γιατί το EFI που εξομοιώνεται συνήθως για να μπορεί να γίνεται εγκατάσταση , δεν το υποστηρίζει (ακόμα) ....

Edit:(Τελικά γίνεται με κάποιους bootloaders, αν τα καταφέρει κανείς με εψάνδιαφέρει και μένα!Αν έχω νέα θα σας πω γιατί το ψάχνω το θέμα...)

Επεξ/σία από Simewn

Γράφω αυτό το μήνυμα από το mac os 10.5.5 που εγκατέστησα σε ένα Toshiba laptop.Έχω ήχο και ασύρματο δίκτυο και η εγκατάσταση έγινε σε εξωτερικό σκληρό μέσω usb.Με λίγα λόγια λειτουργεί!Η έκδοση που χρησιμοποίησα είναι η iDeneb 1.3 , 10.5.5. Για να ξεκινήσει από τον εξωτερικό σκληρό πρέπει να γίνει η διαμέριση του δίσκου μέσω του disk utility και επιλογή MBR.

Αυτά!

Και εγω που δοκιμασα με ipc 10.5.6 σε desktop με m/b asus p5e64 evolution μου εκανε εγκατασταση κανονικα , ειδε και ethernet,καρτα ηχου ,αλλα δυστυχως δεν υπαρχουν drivers για την Αti 4870Χ2 και ημουν περιορισμενος στην αναλυση 1024χ768.

Το εχω καταλαβει αυτο και ηδη ειμαι στην φαση να αγορασω συμβατο hardware και να ασχοληθω-παιξω λιγακι με ολη αυτη την ιστορια .

Προτασεις του τι να αγορασω απο m/b - καρτα γραφικων ,καλοδεχουμενες..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν βρω drivers για ATi έκανα αυτό και είχα 1280χ1024 (νομίζω ότι ήταν αυτό γιατί το ακρβές post που ακολουθούσα δεν το βρίσκω)

At boot write "Graphics Mode"="1280x1024x32@75"

If it works you can add that on the com.apple.Boot.plist

Είμαι απο τις λίγες πιθανότητες,100% working Ati card :P

Λεπτομέρειες:

Method 1: Temporary

* When OSX is booting, tap F8 to get to the boot prompt

* Type in "Graphics Mode"="1280x1024x32" (with quotations, replacing the resolution with the resolution you want)

Method 2: Permanent

* Boot OS X

* Open the TextEdit program in the Applications folder

* With TextEdit, open the file: /Library/Preferences/SystemConfiguration/com.apple.Boot.plist

* Open the file, and add these two lines (right after the <string>Yes</string> line if you are on Tiger or <string></string> line if you are on Leopard)

<key>Graphics Mode</key>

<string>1280x1024x32</string>

* Replace the 1280x1024x32 with the resolution you want

* Then, in go to File >> Save As..

* Save the file as com.apple.Boot.plist on the Desktop (make sure the .plist part is there!)

* Navigate the the /Library/Preferences/SystemConfiguration/ folder

* Drag your com.apple.Boot.plist file on the Desktop into the folder window

* When a messages appears, click Authenticate and Replace and enter your password

* You're done! Reboot OS X to see the changes

Here is an example of what the com.Apple.boot.plist file looks like with Leopard:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple Computer//DTD PLIST 1.0//EN" "http://

www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">

<plist version="1.0">

<dict>

<key>kernel</key>

<string>mach_kernel</string>

<key>Kernel Flags</key>

<string></string>

<key>Graphics Mode</key>

<string>1280x1024x32</string>

</dict>

</plist>

http://pcwizcomputer.com/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid=32

Δεν έχει σημασία που το άρθρο λέει για VMWare,να κάνεις τη δοκιμή κατά το boot είναι καλύτερα ώστε αν πάρεις out of range με ένα restart να μπεις σε 1024χ768.

Επεξ/σία από elven

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Το εχω καταλαβει αυτο και ηδη ειμαι στην φαση να αγορασω συμβατο hardware και να ασχοληθω-παιξω λιγακι με ολη αυτη την ιστορια .

Προτασεις του τι να αγορασω απο m/b - καρτα γραφικων ,καλοδεχουμενες..

Σε καρτα γραφικων κοιτα για 9800gt.

Αθορυβη σε 2d(με λιγα χρηματα παρααπνω μπορεις να βρεις εκοδση με τελειως αθορυβη ψυκτρα), drivers για leopard, σιγουρη σχεδον υποστηριξη σε snow leopard. (πχ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514278)

Σε κατι πιο φθηνο δες για την 9600gt.

Επεξ/σία από haHa

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...