Cygnus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Κάνεις Customize Install ώστε να διαλέξεις πυρήνα, drivers και άλλες παραμέτρους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Ναι τα κάνω όλα αυτά. Ξέρεις μήπως τι συγκεκριμένο πρέπει να επιλέξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν διαλέγεις: - Kernel : 9.5.0 Vanilla (Intel/SSE3) - Driver γραφικών: NVinject 256MB Απ' ό,τι βλέπω όμως δεν υπάρχουν drivers για το ασύρματό σου, ενώ θα πρέπει να δούμε τι chip έχει η μητρική σου για τους σκληρούς δίσκους για να επιλέξουμε το αντίστοιχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Και πώς μπορώ να δώ τι chip έχει η μητρική μου? Επίσης αυτές τις επιλογές έβαλα και εγώ: - Kernel : 9.5.0 Vanilla (Intel/SSE3) - Driver γραφικών: NVinject 256MB Σε ευχαριστώ που με βοηθάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Με CPU-Z θα δεις τι chipset έχει η μητρική σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν σαν chipset λέει Intel PM965. Αν μπορείς να μου πείς τι πρέπει να επιλέξω αν και φαντάζομαι θα το βρώ κάτι παρόμοιο θα γράφει φαντάζομαι. Τώρα αυτά που θα με κάνουν να μην βάλω Mac εκτός και αν μου βρείς λύση.Κάτι άσχετο πραγματικά σε ευχαριστώ για την βοήθεια! Λοιπόν για τo Wifi κάποια λύση για να βρώ drivers? Επίσης ο ήχος για να παίξει τη επιλέγω? Έχω βαρεθεί να κάνω format και ξανά install τα Windows στο τέλος πάλι γι'αυτό ρωτάω για να μην κάνω τσάμπα διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε kdiamant από ό,τι βλέπω στα περιεχόμενα του iDeneb δεν μπορώ να βρω drivers ούτε για μητρική αλλά ούτε για ήχο και ασύρματο. Οπότε αν δεν είμαστε σίγουροι μην προχωράς άδικα σε νέα εγκατάσταση. Μπορείς επίσης να πας στο http://forum.insanelymac.com/index.php και εκεί να ρωτήσεις για περισσότερα γιατί δυστυχώς έχω ψάξει μόνο ό,τι αφορά το AMD μηχάνημά μου. ΥΓ1: Είδα ότι βγήκε έκδοση iATKOS 10.5.5 για Intel. Τσέκαρέ το. ΥΓ2: Είδα στο http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=138929 τα περιεχόμενα της έκδοσης. Πρέπει να είσαι κομπλέ με αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν δεεν κρατιόμουνα και πέρασα τα Mac πάλι και όπως τα είπες. Ήχο, Wifi, WebCam δεν μπόρεσα να τα κάνω να δουλέψουν και είμαι πλέον πάλι σε Vista. Anyway σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου, βοήθεια αλλά θα πάω σε MacBook Pro και έτσι θα ηρεμήσω μια και καλή...Απλά ήθελα να πάρω μια ιδέα απο Mac μέχρι να μου έρθει το MacBook Pro. Πάντως αυτό το λίγο που ήμουν σε Mac είδα πραγματικά τεράστιες διαφορές προς το καλύτερο. Παράδειγμα για το άνοιγμα ενός αρχείου video πραγματικά άνοιγε χωρίς να το καταλάβω ενώ στα Windows καληνύχτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Εντάξει δεν είναι τόσο απόλυτα τα πράγματα αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα για άλλη ενότητα. Πάντως δοκίμασε το iATKOS πριν αποφασίσεις να τα σκάσεις χοντρά. Αφού πας πειραματικά δοκίμασε το λειτουργικό και κατά πόσο θα σε βολεύει στις καθημερινές σου εργασίες. Αυτή είναι η άποψή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Παράδειγμα για το άνοιγμα ενός αρχείου video πραγματικά άνοιγε χωρίς να το καταλάβω ενώ στα Windows καληνύχτα... Μαλλον κατι φταιει στα windows που εχεις και στην εγκατασταση τους.. Γιατι γενικοτερα η θεαση video στα windows ειναι αισθητα καλυτερη απο οτι σε mac... Ενδεικτικα: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2417794#post2417794 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Εντάξει δεν είναι τόσο απόλυτα τα πράγματα αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα για άλλη ενότητα. Πάντως δοκίμασε το iATKOS πριν αποφασίσεις να τα σκάσεις χοντρά. Αφού πας πειραματικά δοκίμασε το λειτουργικό και κατά πόσο θα σε βολεύει στις καθημερινές σου εργασίες. Αυτή είναι η άποψή μου. Σωστό αυτό που λές αλλά δεν τα μπορώ άλλο τα Windows... -----Προστέθηκε 1/12/2008 στις 06 : 32 : 43----- Μαλλον κατι φταιει στα windows που εχεις και στην εγκατασταση τους.. Γιατι γενικοτερα η θεαση video στα windows ειναι αισθητα καλυτερη απο οτι σε mac... Ενδεικτικα: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2417794#post2417794 Το κάθε ένα έχει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήαμτα σίγουρα. Άλλοστε εγώ μιλάω για καλύτερο Mac αλλά πέρα απο αυτό καλά έκανες και με παρέπεμψες. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2008 από kdiamant Αυτόματη ένωση μηνυμάτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Προφανώς το καθένα έχει τα συν και τα πλην του. Ένα από τα πλην των mac είναι τα παιχνίδια. Κυκλοφορούν αρκετά μεν, αλλά όχι όσα στα Windows. Για παράδειγμα, ξέχνα το Pro. Αλλά, όπως σου είπα και πριν, το αν σε βολέψει ή όχι εξαρτάται από τι χρήση κάνεις και ποιες είναι οι ανάγκες σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Προφανώς το καθένα έχει τα συν και τα πλην του. Ένα από τα πλην των mac είναι τα παιχνίδια. Κυκλοφορούν αρκετά μεν, αλλά όχι όσα στα Windows. Για παράδειγμα, ξέχνα το Pro.Αλλά, όπως σου είπα και πριν, το αν σε βολέψει ή όχι εξαρτάται από τι χρήση κάνεις και ποιες είναι οι ανάγκες σου. Κοίτα η δουλειά μου είναι γραφίστας επομένως ένα Mac είναι ότι πρέπει...Όσο για τα games δεν παίζω πολλά αλλά τώρα πλέον που τα Mac παίρνουν και Windows no problem! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Να σας ρωτήσω λίγο κάτι που έχει σχέση με triple boot. Επειδή... έχω διάφορα υπαρξιακά προβλήματα, όσο αφορά τα λειτουργικά συστήματα, και θέλω να τα έχω όλα, έχω εγκαταστήσει με τη σειρά (στον πρώτο σκληρό δίσκο, γιατί ο δεύτερος εξυπηρετεί τις αποθηκευτικές μου ανάγκες) vista ultimate, lowlessppc (10.5.4) και Fedora10 (gnome). Όταν δεν είχα τη Fedora, χρησιμοποιούσα τον bootloader των vista (μέσω του easybsd) και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Αφού εγκατέστησα τη Fedora, έβαλα entries για vista και leopard στον grub και πάλι δεν είχα πρόβλημα. Όμως εχτές το βράδυ, έκανα κάποιες ρυθμίσεις με το πρόγραμμα osx86 tools (αν θυμάμαι καλά το όνομά του, το οποίο το κατέβασα από το insanelymac). Στην τελευταία ρύθμιση που έκανα ήταν να μην περιμένει (timeout) κατά την εκκίνηση. Μετά από αυτό και την επανεκκίνηση που μου ζήτησε, δεν μπορώ να μπω στον Leopard. Εάν τον επιλέξω από το grub μου βγάζει ένα error και αν στο grub επιλέξω windows, όπου εκκινείται ο bootloader των vista (easybsd) και επιλέξω Leopard εκκινούνται τα Vista! Τι μπορώ να κάνω ώστε να επαναφέρω τον bootloader στην αρχική του μορφή και να μπορεί να εκκινηθεί και ο Leopard; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 παιδια ισως εχει ξαναγινει η ερωτηση μου αλλα εψαξα 15 σελιδε κ δε βρηκα κατι,ξερετε κανενα μινι usb bluetooth που να ειναι συμβατο με μακ?θελω απο αυτα τα πολυ μικρα που δε φαινονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις