Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κατάφερα και πέσασα τα Mac OS αλλά έως εκεί. Μετά απο πολλά install μιας και μου έβγαζε συνέχεια ένα μήνυμα να κάνω restart κατάφερα να ξεπεράσω αυτό το στάδιο αλλά κόλησα σε ένα άλλο. Όταν κάνει επανεκκίνηση τώρα μου βγάζει το μηλαράκι και ένα κύκλο να γυρνάει μέχρι που σταματάει το κυκλάκι και δεν κάενι τίποτα το PC παρά μένει σε αυτή την εικόνα. Τι φταίει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό ονομάζεται kernel panic. Για να σε βοηθήσουμε θα πρέπει να μας πεις τη σύνθεση του συστήματός σου και ποια έκδοση Mac OS προσπαθείς να εγκαταστήσεις.

Αφού άλλαξα καλώδιο και απενεργοποίησα την εμφάνιση των usb(γιατί έβγαζε ένα μόνιμο ερρορ) εμφάνισε το installation του kalyway.. αλλά μέχρι εκεί.. με το που πήγε να το εγκαταστήσει άρχισε restart.. και πάρ'το από την αρχή.. Προσπάθησα ξανά αλλά δεν έφτανε καν στην εμφάνιση του install now..τι μπορεί να φταίει?

Αυτό ονομάζεται kernel panic. Για να σε βοηθήσουμε θα πρέπει να μας πεις τη σύνθεση του συστήματός σου και ποια έκδοση Mac OS προσπαθείς να εγκαταστήσεις.

Το laptop που έχω είναι αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900283

και η έκδοση που προσπαθώ να περάσω είναι η iDeneb v.1.3.

Bootάρω απο το DVD του Mac OSX και δεν γίνετε τίποτα. Φορτώνουν τα Windows κανονικά. Έχω ρυθμίσει από το BIOS ως 1st Start Up Device το DVD Drive. Τη να κάνω?

Θα το βαλεις σε achi mode το dvd... Επισης να ειναι sata

Πρεπει να ειναι sata. Εχω καιρο που πειραματιζομουν και θυμαμαι οτι τα πρωτα tips ειναι sata dvd και achi mode. Προσφατα που πειραματιστηκα στου αδερφου μου ειχα το ιδιο προβλημα αλλα με ανταπτορα θα το κανω sata

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Πρεπει να ειναι sata. Εχω καιρο που πειραματιζομουν και θυμαμαι οτι τα πρωτα tips ειναι sata dvd και achi mode. Προσφατα που πειραματιστηκα στου αδερφου μου ειχα το ιδιο προβλημα αλλα με ανταπτορα θα το κανω sata

Μήπως εννοείς AHCI MODE.

Επεξ/σία από nikos00000
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων

Έβαλα DVD Drive SATA και το ρύθμισα στο AHCI MODE και δεν έγινε τίποτα.

Κατάφερα και πέσασα τα Mac OS αλλά έως εκεί. Μετά απο πολλά install μιας και μου έβγαζε συνέχεια ένα μήνυμα να κάνω restart κατάφερα να ξεπεράσω αυτό το στάδιο αλλά κόλησα σε ένα άλλο. Όταν κάνει επανεκκίνηση τώρα μου βγάζει το μηλαράκι και ένα κύκλο να γυρνάει μέχρι που σταματάει το κυκλάκι και δεν κάενι τίποτα το PC παρά μένει σε αυτή την εικόνα. Τι φταίει?

Κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει σε αυτό?

Το laptop που έχω είναι αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900283

και η έκδοση που προσπαθώ να περάσω είναι η iDeneb v.1.3.

Χεχε έκανα παράθεση σε λάθος post. Είχα απαντήσει είδη σε αυτό που ρώταγες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...