xalia Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Vamire666 σε πιο στάδιο ακριβώς παίρνεις αυτό το μήνυμα? Με το που πας να κάνεις boot η αφού έχει διαλέξει partition? Η κάπου αλλού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vamire666 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Με το που κάνω boot Εντωμεταξύ έχω προσπαθήσει από emulatorα όπως virtual pc κλπ αλλά περά από ένα που άρχιζε να κάνει εγκαταστήσει αλλά αποτυγχάνει όλα τα αλλά κάνουν ακριβώς τ ίδιο Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων και ακόμα περισσότερο αν μου δώσεις και κάποια λύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 το pc που προσπαθείς είναι το της sign σου? Μακάρι να μπορούσαν σου δώσω λύσει, θα το παλέψουμε να δούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα!!Εχω προβλημα! Εκανα φορμαρισμα το partition σε fat 32 και γενικα οτι λενε η οδηγιες παω να κανω boot απο το cd για να αρχισει η εγκτασταση αλλα μου πεταει αυτο /com.apple.boot.plist Το μετετρεψες το partition σε type " af"?? Πχ δες εδω: http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Install_On_A_Partition_Simple_And_Accurate#New_partition_.28Windows_2000.2FXP.2F2003_method.29 Αν και μαλλον δεν φταιευ αυτο.. Πες μας τι διανομη που χρησιμοποιεις, τι dvdr (sata ή ide) χρησιμοποιεις,σε τι σκληρο πας να κανεις εγκατασταση κλπ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vamire666 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Το μετετρεψες το partition σε type " af"?? Πχ δες εδω: http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Install_On_A_Partition_Simple_And_Accurate#New_partition_.28Windows_2000.2FXP.2F2003_method.29 Αν και μαλλον δεν φταιευ αυτο.. Πες μας τι διανομη που χρησιμοποιεις, τι dvdr (sata ή ide) χρησιμοποιεις,σε τι σκληρο πας να κανεις εγκατασταση κλπ . Λοιπόν αυτό τα af δεν το καταλαβαίνω πως το κανω? σε fat 32 το formaρα το partition.. θα κάτσω να το διαβάσω το linkακι όλο όταν μπορέσω οποτε αμα λεει μην μου εξηγήσεις Λοιπόν είναι αυτές εδώ TheHotfix-Leopard SE33 and SE22 ONLY και iATKOS v1.0i το μηχάνημα που πάω να το κάνω εγκατάσταση είναι αυτό στην υπογραφή μου... O σκληρός είναι samsung sata και το dvdr είναι ide Και πάλι σε ευχαριστώ καλημέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα! Λέω να δοκιμάσω τα Mac στο laptop: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900283 Το έχει δοκιμάσει κανείς στο ίδιο η με παρόμοιο Hardware? Ποιές οι εντυπώσεις-αποτελέσματα? (Drivers συμβατότητα, ταχύτητα) Αξίζει τον κόπο η όλη διαδικασία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Έχω 3 partitions στο σκληρό. Τα 2 είναι NTFS (το ένα με windows και το άλλο με διάφορα files) και το 1 είναι για το OSX86 (iDeneb 1.3). Αυτή η σύνθεση έγινε επειδή ήθελα να περάσω δοκιμαστικά το Leopard... αλλά τελικά βλέπω ότι δεν boot-άρω πια Windows και ό,τι ψιλοπραγματάκι θέλω να κάνω (π.χ. μου χρειάστηκε activesync για να ξεκλειδώσω ένα PNA) το κάνω με ένα vmWare Fusion image που έχω με τα XP Sp3 1. Υπάρχει κάποιο εργαλείο partitioning με το οποίο να διαγράψω εξολοκλήρου τα NTFS partitions και να ενώσω το unallocated space με το partition του osx86? Η πρέπει άντε πάλι από την αρχή να βάλω το Leopard? 2. Σε περίπτωση που γίνεται αυτό, διορθώνεται αυτόματα ο bootloader? (έχω επιλογές για boot και από τα άλλα partition) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Για το 1 σου κάνει αυτό Για το 2 δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Έχω έναν σκληρό 250GB χωρισμένο σε 2 μέρη(partition). Στο 1ο μέρος έχω τα Windows Vista εγκατεστημένα και στο 2ο μέρος έχω τα αρχεία μου. Θέλω λοιπόν να περάσω τα MAC OS σβήνοντας τα Windows Vista. Αν κάνω format το partition όπου έχω τώρα τα Windows Vista και το 2ο partition με τα αρχέια το αφήσω ώς έχει NTFS χωρίς να κάνω format και σβηστούν τα αρχεία θα έχω πρόβλημα με την εγκατάσταση του MAC OS και την ομαλή λειτουργία τους? Ρωτάω γιατί διάβασα ότι πρέπει να κάνω format όλο το δίσκο για να εγκαταστήσω τα MAC OS. Παρακαλώ βοηθήστε με γιατί είναι να κάνω το format σήμερα κάποια στιγμή. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν αυτό τα af δεν το καταλαβαίνω πως το κανω? σε fat 32 το formaρα το partition.. θα κάτσω να το διαβάσω το linkακι όλο όταν μπορέσω οποτε αμα λεει μην μου εξηγήσεις Λοιπόν είναι αυτές εδώ TheHotfix-Leopard SE33 and SE22 ONLY και iATKOS v1.0i το μηχάνημα που πάω να το κάνω εγκατάσταση είναι αυτό στην υπογραφή μου... O σκληρός είναι samsung sata και το dvdr είναι ide Και πάλι σε ευχαριστώ καλημέρα Με dvdr ide δεν γινεται ευκολα η δουλεια...Βασικα ο jmicron ide controller της μητρικης σου ειναι το προβλημα.. Ισως σε καποια νεα διανομη να το διορθωσαν..(να εβγαλαν δηλαδη κ drivers για τον jmicron) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Λογικά δεν θα έχεις. Αλλά για να είσαι σίγουρος καλύτερα να βάλεις το Leopard σε ξεχωριστό σκληρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Αυτό θα έκανα αλλά το Laptop έχει ένα σκληρό δίσκο. Τι να κάνω? Εντάξει τα αρχεία μου τα έχω και αλλού αλλά είναι ολόκληρη βαβούρα να τα ξαναπερνάω στο σκληρό. Cygnus τα έχεις περάσει εσύ τα MAC OS σε PC και ποιά η γνώμη σου αξίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Εξαρτάται τι θες να κάνεις και τι σύστημα έχεις. Εμένα πχ ο διαθέσιμος driver της μητρικής μου δεν υποστηρίζει εγγραφή DVD οπότε, όπως καταλαβαίνεις, είναι ένα μειονέκτημα. Σε γενικές γραμμές πάντως αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vamire666 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Με dvdr ide δεν γινεται ευκολα η δουλεια...Βασικα ο jmicron ide controller της μητρικης σου ειναι το προβλημα.. Ισως σε καποια νεα διανομη να το διορθωσαν..(να εβγαλαν δηλαδη κ drivers για τον jmicron) Με sata δεν θα υπάρχει πρόβλημα Ευχαριστώ για την απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Poison6 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 δοκίμασα τις διανομές iatkos2.0 kai iatkos 4.1 kai ideneb 10.5.5 καμία δεν κανει install αλλα συνεχόμενα ρεσταρτ.. πατώντας "-v' μου βγάζει error στο καλώδιο ide που χρησιμοποιώ.Ακόμα δεν δοκίμασα με άλλο καλώδιο.. θα δοκιμάσω και θα πω.. Έχω pentium4 3.2mhz (sse2, sse3......(έχει διαφορά με τo ss3?? ποιά?)) 2giga ddr1 και την 8800gt..μήπως να δοκίμαζα μόνο tiger? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις