Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ.

Είναι το πρώτο μου μήνυμα από Leopard. Τελικά κατάφερα την κάρτα να παίξει. Τώρα έχω δύο προβληματάκια. Έχω ανάλυση 1024Χ728, ενώ η κανονική μου είναι 1440Χ900 και δεν έχω ήχο από τα ηχεία. Αλλά που θα πάει, τώρα θα μπορώ να ψάχνω καλύτερα, αφού έχω δίκτυο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ.

Είναι το πρώτο μου μήνυμα από Leopard. Τελικά κατάφερα την κάρτα να παίξει. Τώρα έχω δύο προβληματάκια. Έχω ανάλυση 1024Χ728, ενώ η κανονική μου είναι 1440Χ900 και δεν έχω ήχο από τα ηχεία. Αλλά που θα πάει, τώρα θα μπορώ να ψάχνω καλύτερα, αφού έχω δίκτυο.

Απλώς θες drivers κάρτας γραφικών (NVinject αν έχεις nvidia) και κάρτας ήχου.

Ψάξε στο insanelymac.com για λεπτομέριες. ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο laptop HP G5055EA με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

- Intel T2080

- Realtek Ethernet

- Broadcom WLAN

- Northbridge και VGA Intel

- Southbridge ICH7

τι θα πρέπει να προσέξω αν θέλω να βάλω Mac OS (συγκεκριμένα iDeneb); Με τη μπαταρία και τη διαχείρισή της τι παίζει; Ευχαριστώ..

Επίσης αν μπορεί κανείς να εξηγήσει τι παίζει με boot-132 και το αυθεντικό dvd εγκατάστασης γιατί δεν πολυκατάλαβα στο insanelymac.

Επεξ/σία από Cygnus

Ok, εγκατέστησα τον Leopard (και μάλιστα δύο διανομές leo4all και lowlessppc), δίκτυο και ήχο έχω... και τώρα τι κάνουμε; :-) Εννοώ ότι δεν έχω ιδέα για τον Leopard. Υπάρχει πουθενά κανένας καλός οδηγός χειρίσμου το Leopard που να περιέχει και τα must have προγράμματα για mac os x;

Καλησπερα!!

Εχω προβλημα!

Εκανα φορμαρισμα το partition σε fat 32 και γενικα οτι λενε η οδηγιες παω να κανω boot απο το cd για να αρχισει η εγκτασταση αλλα μου πεταει αυτο

/com.apple.boot.plist

Τι κανω λαθος ρε παιδια?

Και στο παρελθον ειχα προσπαθησει με αλλο cdακι αλλα τα ιδια

PLZ HELP!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα από άπειρες εγκαταστασεις μακ ος ζητώ βοήθεια!!!!!!

Hardware

laptop HP pavilon intel

δισκος 250 γιγα χωρισμενος

1 175 gb ntfs

2 45 gb mac os journal

3 10 gb shared fat32

Την πρωτη φορά εγκαταστάθηκαν ολα ετρεξε αλλά για να μπουταρει επρεπε να έχεις το cd της εγκατάστασης μεσα στον cdrom.

Δεν εβλεπε κάρτα δυκτίου αλλά τουλάχιστον δούλευε.

Μετά κάποια στιγμή τέλος.

Δοκίμασα εγκατάσταση σε σκληρό δίσκο , σε στικάκι αλλά δεν τα καταφέρνω να μπουτάρει μετα την εγκατάσταση...

Τι γινεται με το μπουτάρισμα?

Τι να κάνω?

Μου έχει σπάσει τα νευρα.

Αν και μαλλον ειναι κάτι απλό που μου διαφεύγει...

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από STIVIS123

Έχω αυτή τη στιγμή το leo4allv3 και λειτουργεί πάρα πολύ καλά. Αν θελήσω να βάλω κάποια άλλη διανομή (και ας υποθέσουμε ότι λειτουργούν όλα καλά), πώς μπορώ να μεταφέρω στην καινούρια διανομή τις ρυθμίσεις των προγραμμάτων (τα configuration files των διαφόρων προγραμμάτων), ώστε να μη ρυθμίζω από την αρχή πάλι τα διάφορα προγράμματα που θα εγκαταστήσω;

Υπάρχει αυτή η δυνατότητα;

Παιδάκια πως μπορώ να προγραμματίσω το Delete Key του keyboard μου (Μs Wireless) να συμπεριφέρεται σαν Delete? Δηλαδή όταν το πατάω να διαγράφεται ότι έχω επιλέξει (είτε αρχεία, είτε κάποια επιλογή σε πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...