tempo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 παιδιά η έκδοση ideneb τι λέει? προσφέρει κάτι παραπάνω ή διαφορετικό απο τις kalyway ή leo4all. είδα ότι η ideneb είναι 10.5.4 ενώ οι υπόλοιπες 10.5.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doken1313 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Ξερει κανενας να μου πει τι ρυθμισεις να βαλω στο configuration πριν το install του iDeneb; Εχω δοκιμασει πολλους συνδιασμους αλλα δεν βγαζω ακρη.. Καταφερνω να το κανω install, αλλα η κανει μονο του restart, η κολαει και πεταει το μηνυμα "still waiting for root device".. Νομιζω οτι το προβλημα ειναι στον σωστο kernel... Αν μπορει καποιος ας βοη8ησει. Το pc ειναι : CPU : AMD PHENOM X4 Motherboard : ASUS M3A78-EMH HDMI Graphics : On board Το κανω install επιλλεγοντας τα λιγοτερα καθε φορα π.χ. μονο το amd patch και καποιον kernel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 αν σε μια εγκατάσταση τρεσκάρουμε όλους τους cernel τι γίνεται? είναι σωστό αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaGeR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν βλέπω το ποστ που είχα κάνει. Ρώταγα λοιπόν ποια είναι η καλύτερη σύνθεση για να καταφέρεις να τρέξεις MacOS όσο πιο γρήγορα και αξιόπιστα γίνετε βέβαια.. Επειδή θα κάνω αναβάθμιση στο pc μου ευκαιρία είναι να πάρω και όσο γίνετε πιο συμβατά πράγματα για να δοκιμάσω και εγώ το MacOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 λοιπόν τα κατάφερα και έβαλα mac os x86 και στο hp φορητό μου. Δοκίμασα όλες τις εκδόσεις kalyway, leo4all, ideneb και απο όλες καλύτερα μου φαίνεται ότι "κάθησε" η ideneb. Μάλιστα για να σας γλυτώσω απο αρκετό κόπο εγκαταστάσεις δοκιμές κλπ σας ενημερώνω ότι είναι η μόνη έκδοση με την οποία είχα ήχο στο φορητό και βλέπω κανονικά DVD. Αυτό φυσικά ισχύει για το δικό μου μηχάνημα άλλα ίσως είναι και ένα γενικό χαρακτηριστικό. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με την wifi κάρτα του φορητού. Δεν την αναγνώρισε το mac os. Μήπως υπάρχει κάποια βοήθεια με το θέμα αυτό? Κάποια λίστα με συμβατές κάρτες κλπ? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 εχω δοκιμασει ολες τις εκδοσεις itakos leo4all kalyway και οταν παει να κανει boot κανει restart δοκιμασα και -x -s -f cpus=1 και παλυ το ιδιο. εχει βρεθει λυση για αυτο? ουτε καν στο setup δεν μπορεσα να μπω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 καλησπερα Να ρωτησω, εγω εχω p4 478 2.533MHZ,ASRock P4i65G motherboard,1gb ram και μια GeForce FX 5500 128 Mb καρτα γραφικων,Θα παιξουν? ειχα Kalyway 10.5.2 DVD Intel AMD. με βοηθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Οκ μια βοήθεια τελευταία κάποιος.Εγκατέστησα την ideneb και έχω κάποιες απορίες. 1)Δεν έχω ήχο.Πρέπει να ξανακάνω εγκατάσταση και να διαλέξω άλλο σωστό patch;Ή μήπως μπορώ να κάνω κάτι μέσα απο το λειτουργικό;Έχω την μητρική ASUS M2A-VM 2)Μπορώ να εγκαταστήσω τα Vista αφού έχω εγκαταστήσει το Leopard;Βρήκα οδηγούς για το αντίθετο αλλά για έναν ανεξήγητο λόγο αν βάλω πρώτα τα Vista μετά δεν μπορώ να εγκαταστήσω το Leopard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδιά... έβαλα το KALYWAY X 10.5.2 στο φορητό μου αν μετά την εγκατάσταση βάλω να κάνει όλα τα update (650MB) τότε σε κάθε boοt που κάνει δεν μπαινει στο λειτουργικό, παγώνει και μου βγάζει το μήνυμα για restart στο computer κτλ 2 φορές το έκανα και το παρουσίασε μετά το update... υπάρχει λύση; ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδιά...έβαλα το KALYWAY X 10.5.2 στο φορητό μου αν μετά την εγκατάσταση βάλω να κάνει όλα τα update (650MB) τότε σε κάθε boοt που κάνει δεν μπαινει στο λειτουργικό, παγώνει και μου βγάζει το μήνυμα για restart στο computer κτλ 2 φορές το έκανα και το παρουσίασε μετά το update... υπάρχει λύση; ευχαριστώ Ρε αδερφέ πας να κάνεις γνήσιο-νομιμο update σε Hacintosh και σου κανει εντύπωση που κολλάει;Σε ενημερώνω ότι για να γίνει εγκατάσταση σε μη Mac υπολογιστές κάποιοι εχουν βασανιστει αρκετά για να το καταφερουν (αφαίρεση-επεξεργασία οδηγών-kexts στην γλώσσα του Macintosh,που έχουν σχέση με διαχειριση ενέργειας,αναγνωριση επεξεργαστη, dsmos,κλπ) Κάνε μια αναζήτηση στον γουγλη με how to update απο την έκδοση που έχεις εγκαταστήσει προς αυτη που θέλεις (πχ 10.5.5) και θα βρεις πολλά.Δεν ειναι απλό πράγμα.Για AMD base Hackintosh υπάρχει το Asu που κάνει τέλεια την δουλεια.Ή θα πρέπει να βρεις έτοιμο καποιο επεξεργασμένο combo update από κάποιον άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 α μάλιστα... αυτό που φανταζόμουν ήταν, θα το ψάξω. Προτείνετε να βρω τα update για την έκδοση που κατέβασα ή να δοκιμάσω από την αρχή μια από τις iDeneb v1.3 10.5.5 / Leo4all v3 10.5.2 ; Τι είναι πιο εύκολο για τα update/συμβατότητα; το φορητό έχει Core2duo επεξεργαστή, Intel X3100, μοιάζει πολύ με Macbook (δεν βρήκε σε αυτή τη φάση bluetooth,camera, wifi, βρήκε αλλά δεν παίζει κάρτα ήχου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 εμένα στο φορητό όλα λειτουργούν κανονικά εκτός απο την wifi κάρτα δικτύου που είναι atheros. Το έχει ψάξει κανείς το θέμα; Μπορώ να την κάνω να λειτουργήσει; έβαλα το iDeneb που λέει ότι έχει υποστήριξη για τις συγκεκριμένες κάρτες άλλα...τίποτα. Μήπως πρέπει να κάνω κάτι (κάποιες εντολές ίσως) για να κάνω την κάρτα να αναγνωριστεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Να ρωτήσω κάτι?Drivers που βρίσκουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danceswitch Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Να ρωτήσω κάτι?Drivers που βρίσκουμε? http://www.insanelymac.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Προσπάθησα να εγκαταστήσω το kalyway 10.5.2, αλλά είχα κάποια προβλήματα. Συγκεκριμένα σε κάποια φάση μου έβγαλε still waiting for root devices. Ψάχνοντας στο google βρήκα ότι ήθελε από το bios να ενεργοποιήσω το raid. Μόλις το έκανα, λύθηκε αυτό το πρόβλημα. Όταν αρχίζει και μπαίνει σε γραφικό περιβάλλον (που έχει το κλασικό φόντο του Leopard) και μου λέει να επιλέξω γλώσσα, δεν μπορώ να κάνω το παραμικρό γιατί δεν υπάρχει καμία απόκριση από το ποντίκι και το πληκτρολόγιο. Δεν είναι usb, είναι σειριακά και από ό,τι διάβασα στο google, για αυτό δεν τα αναγνωρίζει. Προς το παρόν δε σκέφτομαι να βάλω usb keyboard και mouse (σε περίπτωση που αγοράσω, υπάρχει πρόβλημα αν τα συνδέσω σε hub, γιατί έχω έλλειψη κενών usb θέσεων. Υπάρχει πιθανότητα να το λειτουργήσω έτσι ή δεν πρόκειται να κάνω τίποτα; Επίσης, διάβασα ότι μπορώ να κάνω εγκατάσταση με σειριακό ποντίκι και πληκτρολόγιο με το leo4all. Αληθεύει κάτι τέτοιο; Και κάτι τελευταίο, αν αντί να αγοράσω usb mouse & keyboard, πάρω (πώς το λένε, αυτό που μπαίνει μπροστά στο καλώδιο και κάνει τη σειριακή θύρα usb) και το βάλω στο hub, λέτε να λειτουργήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις