tempo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 βεβαίως γίνεται. Ουσιαστικά έχει ένα chip πάνω στην μητρική απο την οποία δεσμεύει και την μνήμη που χρειάζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 βεβαίως γίνεται. Ουσιαστικά έχει ένα chip πάνω στην μητρική απο την οποία δεσμεύει και την μνήμη που χρειάζεται Μάλλον τα έχεις μπλέξει λιγάκι... Έχει κάρτα γραφικών δική του (όπως όλα τα φορητά) απλά δεν έχει αυτόνομη μνήμη. Αν εννοείς αυτό, ρίξε μια ματιά αν το chipset των γραφικών είναι συμβατό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 ίσως εννοούμε το ίδιο πράγμα φίλε μου άλλα το λέμε διαφορετικά αυτός είναι http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3544348-3716509.html ο υπολογιστής στον οποίο αναφέρομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 σε αυτή τη σελίδα http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page πρέπει να αναζητήσεις λοιπόν αν υποστηρίζεται το Intel® Graphics Media Accelerator X3100 (Intel GMA X3100) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μητρική (chipset), κάρτα γραφικών, κάρτα ήχου, κάρτα (ες) δικτύου και αφού έχεις AMD το AMD Patch. Sorry που σε πρίζω αλλά ο ήχος και τα γραφικά είναι απο τη μητρική,επιλέγω patch για όλα ή μόνο για μητρική.Πχ αν έχει ενσωματωμένη την 8800(λέμε τώρα) επιλέγω patch για μητρική και για κάρτα γραφικών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Sorry που σε πρίζω αλλά ο ήχος και τα γραφικά είναι απο τη μητρική,επιλέγω patch για όλα ή μόνο για μητρική.Πχ αν έχει ενσωματωμένη την 8800(λέμε τώρα) επιλέγω patch για μητρική και για κάρτα γραφικών; Ό,τι έχεις περνάς τον αντίστοιχο driver. Πχ. για ενσωματωμένη κάρτα ήχου Realtek πας στους drivers ήχου κ επιλέγεις τον αντίστοιχο του μοντέλου σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) παιδιά έβαλα το kalyway στο laptop, άλλα έχω ένα πρόβλημα. Όταν τον ανοίγω βγάζει μήνυμα "hfs+ partition error" και κολάει εκεί. αν πατήσω το F8 κάτα την εκκίνηση ξεκινάει κανονικά. Τι μπορώ να κάνω για να λυθεί το παραπάνω πρόβλημα? παιδιά την βρήκα την λύση και την γράφω για να μην ταλαιπωρούνται και άλλοι... στο teminal γράψτε sudo fdisk -u /dev/rdisk0 Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2008 από tempo Αυτόματη ένωση μηνυμάτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doken1313 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Ας βοηθησει καποιος αν μπορει γιατι δεν αντεχω αλλο search.. Προσπαθω να περασω OSX σε ενα PC με CPU : AMD PHENOM και motherboard : ASUS M3A78-EMH HDMI Οι σκληροι δισκοι ειναι ολοι sata II και δεν μπορω με τιποτα να απαλλαγω απο το : still waiting for root device Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCORPIO777 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 για να χαρεις το osx η καλυτερη λυση ειναι να αγορασεις ενα mac. ειδαλλως θα εισαι συνεχεια σε αναζητηση driver και επιλυση προβληματων.εγω 3 μηνες το δοκιμαζα και στο τελος τα παρατησα.με επεξεργαστη amd ειναι ακομα πιο δυσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Ναι, αλλά αυτός δεν είναι τίτλος για Θέμα. Όλοι "need help", όλοι αυτό τον τίτλο να βάλουμε; Τα θέματα που ανοίγεις δεν είναι μόνο για σένα, μπορεί και άλλοι να έχουν το ίδιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaGeR Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Καλημέρα Θα ήθελα να ακούσω γνώμες για την καλύτερη σύνθεση σε hardware ώστε να τρέχει MacOS. Είμαι σε περίδο αναβάθμισης του PC μου και ευκαιρία είναι να πάρω και το πιο συμβατό hardware ώστε να τρέχει και MacOS απροβλημάτιστα και όσο γίνετε πιο γρήγορα. Να πάρω απευθείας Mac δεν με ενδειαφέρει σαν πρόταση. Αν νομίζετε ότι θα ταίριαζε καλύτερα σε κάποια άλλη ενότητα του φορουμ ας γίνει μεταφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Σε virtual machine θα μπορέσω να σηκώσω το Leopard;(πχ το ideneb). Δηλαδή να πειραματιστώ εκεί για τα patch κτλ μέχρι να το κάνω να δουλέψει ώστε να μην κάνω καθε φορά boot απο το cd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToroLoco Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Νομίζω ότι το Leopard δεν παίζει από VM. Αλλά και να παίξει είναι πολύ υποδεέστερο και το μόνο που θα σου προσφέρει θα είναι να το μισήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Νομίζω ότι το Leopard δεν παίζει από VM. Αλλά και να παίξει είναι πολύ υποδεέστερο και το μόνο που θα σου προσφέρει θα είναι να το μισήσεις. Θέλω να δοκιμάσω αν θα ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και όχι να το τρέχω απο VM. Δηλαδή να βρω ποια patch πρέπει να κάνω install,μετά αν το πετύχω θα το εγκαταστήσω κανονικά.Ξέρεις αν γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToroLoco Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Και πάλι νομίζω ότι δεν θα έχεις στο VM τα χαρακτηριστικά από το PC σου. Αφού το vm νομίζω ότι κάνει προσομοίωση άλλου hardware. Πάντως μπορείς να το δοκιμάσεις αν και δεν νομίζω να παίξει. Το είχα δοκιμάσει και εγώ αλλά δεν έπαιξε ποτέ. Το μόνο που μου λειτούργησε με VM ήταν το tiger. Για μένα καλύτερο είναι να κάνεις install σε έναν 2ο δίσκο και να κάνεις άμεσα install εκεί. Τους drivers και τα patch θα τα βρείς μετά. Απλά με το vm μπορεί να σου βγάζει error που να μην το βγάζει κανονικά και το αντίστροφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις