Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ή αλλαζεις τη διανομη (iAtkos, Leo4 all κτλ) ή προφανως δεν εχεις βαλει τον καταλληλο driver (απο το Customize πριν την εγκατασταση του λειτουργικου οπου εαν ειναι καινουργιο, επιλεγεις κ drivers για τις συσκευες σου)

Αλλα δεν ρωτησες στο καταλληλο Forum.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=250868&page=107

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατέβασα το λειτουργικό για ΜΑC os το οποίο είναι για intel, ενω έκανε την πρώτη εγκατάσταση μετα το restart μου εχει κολλήσει σε μια γκρι οθόνη με το σήμα της apple αλλά με ένα μικρό σηματάκι σαν απαγορευτικό. Βεβεα δείχνει από κάτω να γυρνάει κατι σαν να φορτώνει αλλα εχει περάσει πολύ ώρα από τοτε…

Τι μπορει να φταίει?

Είναι η πρωτη φορα που βαζω mac

Το pc μου εχει cpu inter c2duo E6550

Vga σειρά 8 (8800GT)

Ram 2GB

Αλλα σύνδεσα έναν ΙDE δίσκο, ο οποιος είναι παλιός,

Βεβεα τον έκανα format και σε μορφή για mac και όχι MS-DOS

Τι πρεπει να κανω? Γνωρίζει κανείς?

thanks

Κατα την εκκίνηση πάτα f8 ή απλά κάποιο πληκτρο για να ξεκινησεις με επιλογές (ειναι πρωι και δεν θυμάμαι) και δωσε -v και Enter.

Πες μας μετα σε ποιο μήνυμα σου βγάζει ,μάλλον θα δεις το τρομακτικό still waiting for root device ή κατι ανάλογο.

Και ξεχασες στην αναλύση του συστήματος σου ,τον ακριβη τύπο της μητρικής,εκει παιζεται το παιχνιδι στο MacOsx on x86

μήπως μπορεί κανείς να μας πληροφορήσει ποιές είναι οι πιο πρόσφατες εκδόσεις mac os x86 που κυκλοφορούν?

έχω καιρό να παιδευτώ τουλάχιστον ας παιδευτώ με ότι νεώτερο.

Αν ξέρει-γράψει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της κάθε έκδοσης (iAtkos, Leo4 all κτλ) τότε ακόμη καλύτερα!!!

Τελευταία χρησιμοποίησα το Leo4all 4.1 AMD αλλά αρκετά προγράμματα έσκαγαν οπότε τώρα είμαι με iDeneb 1.3 10.5.5 και όλα οκ.

iDeneb 1.3 10.5.5 πρώτη φορά την ακούω.

Είναι για χ86 έτσι? και για επεξεργαστές intel?

Κατα την εκκίνηση πάτα f8 ή απλά κάποιο πληκτρο για να ξεκινησεις με επιλογές (ειναι πρωι και δεν θυμάμαι) και δωσε -v και Enter.

Πες μας μετα σε ποιο μήνυμα σου βγάζει ,μάλλον θα δεις το τρομακτικό still waiting for root device ή κατι ανάλογο.

Και ξεχασες στην αναλύση του συστήματος σου ,τον ακριβη τύπο της μητρικής,εκει παιζεται το παιχνιδι στο MacOsx on x86

το pc εχει

mobo - Gygabite P35-DS3

CPU - INTEL C2DUO E6550

RAM - 2GM DDR2 800MHZ

VGA - 8800 GT 512MB

εχω βαλει HDD εναν παλιο μου ΙDE 20GB

Λετε να φταινε να τα usb που εχω απο πισω?

-----Προστέθηκε 5/10/2008 στις 05 : 00 : 58-----

Tωρα πια που το ανοιγω δεν μπορω να πατισω F8 με βαζει απευθιας μεσα στο logo της apple και το γνοστο σηματακι το απαγορευτικο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
ή αλλαζεις τη διανομη (iAtkos, Leo4 all κτλ) ή προφανως δεν εχεις βαλει τον καταλληλο driver (απο το Customize πριν την εγκατασταση του λειτουργικου οπου εαν ειναι καινουργιο, επιλεγεις κ drivers για τις συσκευες σου)

Αλλα δεν ρωτησες στο καταλληλο Forum.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=250868&page=107

οκ μπήκα στις επιλογές η, πρωτη εικονα ειναι που με ρωτάει την γλώσσα, επιλέγω εγω ''Use English for the main language'' και next

μετα κανει ''preparing instalattion''

και με βγαζει στο WELCOME εκει τωρα τι να κανω?

επάνω στα μενού εχει το σημα της apple - Mac OS X installer - File - Edit - Utilities - Window

εγω ειχα παει στο Utilities - Disk Utilities και εκανα erase επιλέγοντας τον δίσκο και εβαλα Volume Format : Mac OS Extended (2η Επιλογή)

αφου το εκανα αυτο βγηκα απο το Disk Utilities και πάτησα continue , είδε τον δίσκο και προχώρησα στην εγκατάσταση. οταν τελείωσε εκανε restart και μετα κολισε στην εικονα που σας ειπα με το logo της apple

τωρα που ξανα μπήκα τι να κανω? που ειναι το Customize ωστε να αλλαξω καποια ρύθμιση και να προχωρισει κανονικα?

τελικα βρηκα τα customize και τα επελεξα ολα και κανω την εγκατασταση, ελπιζω να προχωρισει τωρα

thanks και σορρυ για το μακροσκελές Post

-----Προστέθηκε 5/10/2008 στις 06 : 13 : 48-----

Λοιπον, τελειωσε την εγκατασταση εκανε μονο του restart , βγηκε στην γρη οθονη με το Logo της aplle και μετα απο λιγο (δεν εβγαλε το απαγορευτικο) σκουρινε κιαλλο η οθονη και μου εβγαλε το μηνυμα ''Yoy need to restart your computer. Hold Down the power button for several seconts or press the restart button''

το κανω και μετα μου βγαζει παλι το ιδιο...

:(

Επεξ/σία από jose

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει εδώ;Στο μήνυμα #3 γράφει τη σύνθεση που σκέφτομαι.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=277356

Cygnus εσύ που έχεις και AMD;

iDeneb 1.3 10.5.5...Απλά διάλεξε προσεκτικά τους drivers και τον πυρήνα στο Customize του Install.

iDeneb 1.3 10.5.5...Απλά διάλεξε προσεκτικά τους drivers και τον πυρήνα στο Customize του Install.

ΟΚ άρα είναι συμβατά τα parts.Για πυρήνα κατάλαβα,drivers ποιους πρέπει να διαλέξω;Μόνο για μητρική εννοείς;

για να μην ταλαιπωρούμε άδικα να ρωτήσω κάτι: σε φορητό που δεν έχει δική του κάρτα γραφικών είναι ποτέ δυνατό να μπει κάποια έκδοση mac os x86?

δοκίμασα kalyway, iATKOS χωρίς αποτέλεσμα, τώρα μου στέλνει ο θείος και τις άλλες να δοκιμάσω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...