Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Drive #1 - WDC WD740ADFD-00NLR1 (69 GB) Drive #2 - WDC WD2500KS-00MJB0 (232 GB) ο πρωτος ειναι ραπτορ ,ο αλλος νορμαλ σατα Άφησε μέσα ΕΝΑΝ δίσκο, κάντου ένα φορμάτ σε FAT32 και θέσε τον ΕΝΕΡΓΟ (Set Active), και προσπάθησε εκ νέου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notios7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Άφησε μέσα ΕΝΑΝ δίσκο, κάντου ένα φορμάτ σε FAT32 και θέσε τον ΕΝΕΡΓΟ (Set Active), και προσπάθησε εκ νέου! δηλαδη τελος τα σβιστα?δεν γινεται κατι σε ντουαλ-μπουτ?να παιζουμε και κανα παιχνιδακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 δηλαδη τελος τα σβιστα?δεν γινεται κατι σε ντουαλ-μπουτ?να παιζουμε και κανα παιχνιδακι? Εδώ θα βρείς τα πάντα... Όρεξη να έχεις να διαβάζεις... Εγώ δεν το είχα κάνει dual boot αλλά μόνο με macosx, ήταν σταθερότατο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Επίσης μπορείς να αποσυνδέσεις τελείως το δίσκο με τα vista μόνο για να πειραματιστείς, και μετά τον περνάς και ψάχνεις λύσεις dual boot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notios7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 ευχαριστω τασο,θα δοκιμασω με ενα σκληρο.αλλα πρωτα πρεπει να ξεθαψω καμια δισκετα ms-dos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infected_dreams Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 παιδιά έχει βρεί κανείς σας καμία λύση για την ATI Radeon HD 3650 Mobility ?? μεγάλο πρόβλημα.... έχω οθόνη στο λάπτοπ με ανάλυση 1920χ1200 και έμεινα έτσι τώρα.... στα γνωστά λίνκς το έχω ήδη ψάξει, οπότε αν έχει κανείς καμιά ιδέα ας το πει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notios7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Επίσης μπορείς να αποσυνδέσεις τελείως το δίσκο με τα vista μόνο για να πειραματιστείς, και μετά τον περνάς και ψάχνεις λύσεις dual boot τελικα τα καταφερα και τα περασα.μονο ηχο δεν ειχα μετα ομως πηγα να κανω αναβαθμηση σε 10.5.5 και εφαγα πακετο τελος παντων καλη δοκιμη ηταν ευχαριστω για ολα,ολους που βοηθησαν στην προσπαθεια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Από χτες το βράδυ αντιμετοπίζω (μετά από update στην 10.5.5 σύμφωνα με τις οδηγίες του Netkas) το εξής πρόβλημα: σε κάποιο σημείο στο boot σταματάει να φορτώνει (κρασάρει) με τελευταία μηνύματα τα εξής: >CPU Throttle Loaded ACPICPUThrottle: Adding CPU0 ACPICPUThrottle: Failed with code -536878212 ACPICPUThrottle: Adding CPU1 ACPICPUThrottle: Failed with code -536878212 ACPICPUThrottle: Adding CPU2 ACPICPUThrottle: Failed with code -536878212 ACPICPUThrottle: Adding CPU3 ACPICPUThrottle: Failed with code -536878212 ACPICPUThrottle: No valid CPUs returned!****************** όπου *********** είναι κάποια άλλα πράγματα που γράφει και δεν τα έχω μπροστά μου γιατί είμαι στη δουλιά. Έχω κάποιες ιδέες να δοκιμάσω όταν πάω σπίτι, αλλά αν κάποιος μπορεί να με διαφωτήσει περισσότερο θα ήμουν ευγνώμων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Ξέρουμε κανένα καλό πρόγραμμα για burn; Γιατί το Toast μου βγάζει τα κλασσικά μηνύματα λάθους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 εχει κανεις σας εγκατεστειμενο το μακ ος με αυτο τον τροπο? μπορεις να στισεις πολυ δυνατο υπολογιστη με ενα 500αρι και να εχεις λεοπαρτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Ghost Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους. Είμαι νέος στο άθλημα του MacosX και ψάχνω ένα τρόπο να περάσω το λειτουργικό αυτό στο Pc μου σε νέο κενό δίσκο. Διάβασα εδώ αλλά κάπου χάθηκα. Η σύνθεση του Pc μου Cpu: Amd quad core 9600 Mobo:Msi k9a2 Hd: 1*200gb, 1*260gb, 2*500gb sata 7200 Mem: 4gb VgaCard: Msi9800gtx Nvidia Sound: Soundblaster xfire platinum Ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2008 από The_Ghost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Ξέρουμε κανένα καλό πρόγραμμα για burn; Γιατί το Toast μου βγάζει τα κλασσικά μηνύματα λάθους.. Το ωραιότατο και freeware Burn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 καλησπέρα φίλοι μου, έχω τον φορητό που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω link http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3544348-3716509.html τι λέει η εμπειρία σας? να το προσπαθήσω να βάλω το mac os x? ποιά είναι η καλύτερη έκδοση αυτόν τον καιρό? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 γεια σας εχω ενα pentium 4 1.8ghz 1gb ram και μητρικη ιντελ d850gb η οποιο δειχνει να ιεναι συμβατη με το kalyway. η καρτα γραφικων ειναι gainward geforce 4 mx 440. οταν βαζω το dvd το kalyway δεν κανει καθολου boot . μου κανει επανεκινηση τον υπολογιστη. το dvd drive ειναι IDE αυτος θα ειναι ο λογος? πως θα το εγκαταστησω τοτε? αφους η μητρικη μου δεν εχει sata ? εαν βαλω κονβερτορ θα ειναι το ιδιο μιας και καταλιγει σε IDE παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jose Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Κατέβασα το λειτουργικό για ΜΑC os το οποίο είναι για intel, ενω έκανε την πρώτη εγκατάσταση μετα το restart μου εχει κολλήσει σε μια γκρι οθόνη με το σήμα της apple αλλά με ένα μικρό σηματάκι σαν απαγορευτικό. Βεβεα δείχνει από κάτω να γυρνάει κατι σαν να φορτώνει αλλα εχει περάσει πολύ ώρα από τοτε… Τι μπορει να φταίει? Είναι η πρωτη φορα που βαζω mac Το pc μου εχει cpu inter c2duo E6550 Vga σειρά 8 (8800GT) Ram 2GB Αλλα σύνδεσα έναν ΙDE δίσκο, ο οποιος είναι παλιός, Βεβεα τον έκανα format και σε μορφή για mac και όχι MS-DOS Τι πρεπει να κανω? Γνωρίζει κανείς? thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις