MantiVersuS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 εγώ απλά θέλω να δοκιμάσω τα μακ σε διαφορετικό partition χωρίς να πειραχτούν τα βίστα και επίσης αν δεν τα μπορώ να τα αφαιρέσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CompHeller Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Παλικάρια οι 1000άρες μνήμες παίζουν? Έχει δοκιμάσει κανείς?? Συγκεκριμένα οι Gskill 2x2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MantiVersuS Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 δοκίμασα να εγκαταστήσω το Kalyway 10.5.2. Όλα πήγαν μια χαρά και εγκαταστάθηκαν χωρίς προβλήματα σε διαφορετικό partition.Βέβαια δεν είχα δυνατότητα επιλογής λειτουργικού και έτσι ξεκινούσαν αμέσως τα μακ...αλλά μετά την πρώτη επανεκκίνηση δεν λειτουργούσαν...δεν ξέρω για πιο λόγο και αναγκάστηκα να τα αφαιρέσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα παίδες..Έχω ένα desktop με AMD 3700+ και ASUS M/B και έναν φορητό HP με Intel 2080 και Broadcom WLAN. Όποιος μπορεί να με βοηθήσει να αποφασίσω ποιά έκδοση Mac OS X να ζητήσω από τον θείο μου για το καθένα, ας μου στείλει ένα pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 if you want adding drivers support to dvd boot then put kexts you want add to dvd extensions in this folder (you can find natit for at hd in this folder) and run Add_kext_to_dvd_boot.command !!! Καταλάβατε τίποτα;;; Όποιος μπορεί ας μου εξηγήσει τι να κάνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitsi Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μπορεί κάποιος να μου πει αν θα έχω πρόβλημα να εκάνω εκγατάσταση σε αυτο το μηχανημα http://vaio.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=VGN-CR21S%2FL&productFilters=retired&site=voe_el_GR_cons&pageType=Overview&category=VN+CR+Series Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Ο καλυτερος αλλα και πιθανον σκληρος τροπος να μαθεις ειναι να δοκιμασεις..Ο επεξεργαστης ,η μνημη ,ο δισκος ,το dvd-rw ,η καρτα γραφικων (ιδια με του macbook) δειχνουν να υποσχονται.Τωρα ομως για το wifi και την ethernet και τον sata/ahci ide controller η ακομα και αλλες συσκευες της motherboard μπορει να σου εγγυηθει καποιος που εχει ηδη βαλει σε αυτο το μηχανημα.Αν δεν υποστηριζεται πληρως κατι που μπορεις να τσεκαρεις και στο site του macosx86 στο hcl section ,δεν θα σου ελεγα να το βαλεις γιατι ενα λαπτοπ εχει σχεδον μιδαμινες προοπτικες αναβαθμισης ενος part με καποιο συμβατο απο οτι ενα desktop.Το καλυτερο θα ηταν να το δοκιμασεις και να μας πεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 μια ερωτηση εγκατεστησα ΟSX 10.5.2 Kalyway στο acer ASPIRE 5920 notebook που εχω.ολες η συσκευες λειτουργουν εκτος απο την Gigabit Ethernet καρτα δικτυου.μπορει καπιος να μου δωσει καμια βοηθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToroLoco Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 δοκίμασα να εγκαταστήσω το Kalyway 10.5.2. Όλα πήγαν μια χαρά και εγκαταστάθηκαν χωρίς προβλήματα σε διαφορετικό partition.Βέβαια δεν είχα δυνατότητα επιλογής λειτουργικού και έτσι ξεκινούσαν αμέσως τα μακ...αλλά μετά την πρώτη επανεκκίνηση δεν λειτουργούσαν...δεν ξέρω για πιο λόγο και αναγκάστηκα να τα αφαιρέσω... Δεν έχω δοκιμάσει να εγκαταστήσω την έκδοση Kalyway μιας που έχω AMD, αλλά και εγώ το έχω στήσει το σύστημα όπως θα το είχες εσύ (sVista σε 1ο partition και Leopard στο 2ο), απλά πρέπει να περάσεις στα vista το πρόγραμμα EasyBCD. Θα σου δώσει την δυνατότητα να αλλάξεις το bootloader και να βάλεις επιλογή εκκίνησης στην αρχή του boot. Επίσης πρέπει να προσθέσεις το αρχείο chain0 στο root directory των sVista για να παίζει σωστά το dual boot. Εγώ πάντως ετοιμάζομαι να κάνω την οριστική αλλάγη και το νέο μου μηχάνημα να είναι iMac. Είναι έτη φωτός μπροστά και είναι πολύ απλό στην χρήση και ακόμη και τώρα που παίζει με πολλά hack να είναι πολύ σταθερό. Αν θές μπορώ να σου γράψω ακριβώς πως έκανα εγώ την εγκατάσταση και παίζουν και τα 2 συστήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 μήπως έχει βάλει κανείς MAC OS X on X86 σε laptop HP G7060ev? λέω να δοκιμάσω άλλα θα με βοηθούσε αν κάποιος το έχει κάνει ήδη και ξέρει ποιά έκδοση λειτουργεί καλύτερα καθώς και αν δεν υπάρχουν προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freelove Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 γεια σας παιδια: ειμαι χρηστης windows k λεω να μπω στο χορο των mac. εχω δυο σκληρούς το ένα το χω κάνει partition me winxphome στο αλλο εχω xppro k to partition free. θελω να εγκαταστησω μακ κ αν γινεται στο boot loader tων windows ektos των xppro k home pou ειδη διαλεγω θελω να μπορω να επιλέξω κ το μακ; γίνεται: κ αν οχι αν εγκαταστησω μακ σε ενα αδειο σκληρό δίσκο κ το δίσκο αυτο το προσθέσω στο ειδη υπάρχων συστημα με τα windows θα δουλεψει το μακ;;; ευχαριστω πολυ για τις όποιες απαντήσεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiankap Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 1.θελω να εγκαταστησω μακ κ αν γινεται στο boot loader tων windows ektos των xppro k home pou ειδη διαλεγω θελω να μπορω να επιλέξω κ το μακ; γίνεται: 2/ αν οχι αν εγκαταστησω μακ σε ενα αδειο σκληρό δίσκο κ το δίσκο αυτο το προσθέσω στο ειδη υπάρχων συστημα με τα windows θα δουλεψει το μακ;;; ευχαριστω πολυ για τις όποιες απαντήσεις σας. To πρώτο δεν νομίζω ότι γίνεται, και δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει κανένας. Το δεύτερο το έχω δοκιμάσει εγώ και γίνεται.Απλά κάθε φορά που θέλω MacOS μπαίνω στο BIOS και βάζω να κάνει boot από τον δίσκο που έχω το OSX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freelove Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 To πρώτο δεν νομίζω ότι γίνεται, και δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει κανένας.Το δεύτερο το έχω δοκιμάσει εγώ και γίνεται.Απλά κάθε φορά που θέλω MacOS μπαίνω στο BIOS και βάζω να κάνει boot από τον δίσκο που έχω το OSX. ΣΕ ευχαριστώ φίλε μου. οκ το βαζω σε φρεσ σκληρό δισκο κ bootaro απο αυτων για να μπω στο μακ. ΔΕν μου λες το μακ θα αναγνωρισει αυτοματα τους αλλους σκληρους κ τα λειτουργικά σε αυτα;;; για να κανω εναλλαγες απο μακ σε windows meta πως γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiankap Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 ΣΕ ευχαριστώ φίλε μου.οκ το βαζω σε φρεσ σκληρό δισκο κ bootaro απο αυτων για να μπω στο μακ. ΔΕν μου λες το μακ θα αναγνωρισει αυτοματα τους αλλους σκληρους κ τα λειτουργικά σε αυτα;;; Νομίζω πως ναι. για να κανω εναλλαγες απο μακ σε windows meta πως γινεται? Επανεκκίνηση αλλαγή του boot δίσκου κ.ο.κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToroLoco Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 μήπως έχει βάλει κανείς MAC OS X on X86 σε laptop HP G7060ev? Θα σου πρότεινα να δοκίμαζες την Leo4All που είναι και για AMD και για Intel, διαφορετικά θα σε κατεύθυνα σε Kalyway για Intel ή Zephyroth για AMD και πάντα την 10.5.2Rev2 γεια σας παιδια:ειμαι χρηστης windows k λεω να μπω στο χορο των mac. εχω δυο σκληρούς το ένα το χω κάνει partition me winxphome στο αλλο εχω xppro k to partition free. θελω να εγκαταστησω μακ κ αν γινεται στο boot loader tων windows ektos των xppro k home pou ειδη διαλεγω θελω να μπορω να επιλέξω κ το μακ; γίνεται: κ αν οχι αν εγκαταστησω μακ σε ενα αδειο σκληρό δίσκο κ το δίσκο αυτο το προσθέσω στο ειδη υπάρχων συστημα με τα windows θα δουλεψει το μακ;;; ευχαριστω πολυ για τις όποιες απαντήσεις σας. Νομίζω ότι και η πρώτη επιλογή που αναφέρεις θα δουλέψει, απλά θα πρέπει να φτιάξεις και τον bootloader για να διαβάζει το partition που έχεις κάνει install το Leopard. Με ένα search στο google ή στο insanelymac.com θα βρείς το tutorial που θα σε καθοδηγίσει για το πώς να το κάνεις. Πάντως το ευκολότερο είναι να βάλεις το OSX σε άλλο disk και να επιλέγεις από το bios που θα κάνεις boot κάθε φορά, απλά είναι λίγο σπαστικό κάθε φορά να πρέπει να μπαίνεις στο boot για να αλλάζεις το priority ή να πατάς F8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις