papackost Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Για σας παιδια ειμαι νεος σχετηκα στο site,λοιπον εχω ενα προβλημα μετα την εγκατασσταση του mac osx στο pc,οταν το εγκαταστω,και κανω επανακηνηση,ηται το εχω εγκαταστηση σε partition ηται σε ολοκληρω τον δισκο,ανιγη το προγραμμα για λιγο βγενη το μηλαρακι,και μετα απο λιγα δευτερολεπτα,βγαζη μια οθωνη που μου ζητα να κανω επανακηνηση πατοντας το κουμπι απο κατω,απο το κουτι και ετσι δεν μπορω να μπω στο mac os x,μπωρη καποιος να μου πει τη φταιη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 παιδες επειδη το Thread ειναι τεραστιο υπαρχει περιπτωση να παιξει το Mac os σε αυτο το συστημα? AMD ATHLON 64 X2 5000+ 2.60GZ AM2 BOX http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559556 GIGABYTE GA-MA78GM-S2H http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526739 2χ SUPERTALENT T8UX2GC5 2GB (2X1GB) SUPER RIGID DDR2 PC2-6400 800MHZ DUAL CHANNEL KIT http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552049 H μητρική ειναι που παίζει σημαντικό ρόλο στην εγκατάσταση το osx. Σύμφωνα με αυτό http://forum.infinitemac.com/comments.php?DiscussionID=1204 μπορείς να το εγκαταστήσεις με κάποιες επιλογες στο Bios για τα SATA και την ρύθμιση AHCI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Ευχαριστω μαν ποια εκδοση Mac Os ψαχνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Leopard σε μια απο τις εκδόσεις Zephyroth,Kalyway,Leo4Allv3,iAtkos. Ψάξε λίγο εδω μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Poison6 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 καλησπέρα, Σκοπεύω να περάσω το iATKOS 2.0i στο pc μου. pentium4 3,2 ddr 1,5gb 8800gt asus p5gd1-pro, Motherboard Chipset : i915P λέω να το κάνω εγκατάσταση σε έναν idle 40αρι μεσώ bios θα μπορώ να αλλάζω την προτεραιότητα των δίσκων ώστε όποτε θέλω να μπουταρει mac os και αντίστοιχα βιστα?Γενικότερα επηρεάζει καθόλου το bios η εγκατάσταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 καλησπέρα, Σκοπεύω να περάσω το iATKOS 2.0i στο pc μου. pentium4 3,2 ddr 1,5gb 8800gt asus p5gd1-pro, Motherboard Chipset : i915P λέω να το κάνω εγκατάσταση σε έναν idle 40αρι μεσώ bios θα μπορώ να αλλάζω την προτεραιότητα των δίσκων ώστε όποτε θέλω να μπουταρει mac os και αντίστοιχα βιστα?Γενικότερα επηρεάζει καθόλου το bios η εγκατάσταση? Όχι, το BIOS παραμένει ανεπηρέαστο από την όλη διαδικασία. Απλώς όταν κάνεις εγκατάσταση το iAtkos, φρόντισε να αποσυνδέσεις εντελώς τους άλλους δίσκους του συστήματος, για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα μπλέξεις τα μπούτια σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CompHeller Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 ρε παιδιά πείτε μια φθηνιάρα κάρτα γραφικών που να παίζει απροβλημάτιστα με την μία σε osx86 .. (ώς 40 ευρο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmichal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα σε όλους! Παρακολουθώ το συγκερκιμένο τόπικ ανά καιρούς, παλαιώτερα είχα προσπαθήσει να εγκαταστήσω MacOSx στο pc μου (δεν θυμάμαι ακριβώς ποιου έκδοση ήταν...) αλλά το μόνο που είχα καταφέρει μετά από πολλές ώρες εγκατάσταση να έχω ένα απίστευτα αργό λειτουργικό που δεν έβλεπε τίποτα από Hardware. Έχει κανείς κάποια πρόταση? Μιλάμε για το εξής μηχάνημα: Core2Duo 6300 1,8Ghz 4gb ram Asus p5b-e plus (Jmicrom chipset...) 9600GT και θα το εγκαταστήσω σε IDE σκληρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 ρε παιδιά πείτε μια φθηνιάρα κάρτα γραφικών που να παίζει απροβλημάτιστα με την μία σε osx86 .. (ώς 40 ευρο) Έχω αγοράσει μια 8400GS (Gainward) και παίζει μια χαρά. Κόστος κάπου εκεί, γύρω στα 40 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MantiVersuS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 παιδιά εγώ έχω μια ερώτηση. θέλω να εγκαταστήσω τo Kalyway 10.5.2 το θέμα είναι ότι τον σκληρό μου τον έχω χωρίσει σε δύο partitions και στο ένα όπως είναι λογικό έχω τα vista.μπορώ να εγκαταστήσω το macos στο δεύτερο partition και να έχω και τα δύο λειτουργικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 παιδιά εγώ έχω μια ερώτηση.θέλω να εγκαταστήσω τo Kalyway 10.5.2 το θέμα είναι ότι τον σκληρό μου τον έχω χωρίσει σε δύο partitions και στο ένα όπως είναι λογικό έχω τα vista.μπορώ να εγκαταστήσω το macos στο δεύτερο partition και να έχω και τα δύο λειτουργικά? Θα σου πρότεινα να μην το δοκιμάσεις, γιατί πολύ εύκολα (με πάσα βεβαιότητα θα έλεγα) μπορεί να καταστρέψεις την εγκατάσταση των Vista. Αν μπορείς βάλε το Kalyway σε ξεχωριστό δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MantiVersuS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 αν είναι σε διαφορετικό partition θα πειραχτούν και τα vista? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 αν είναι σε διαφορετικό partition θα πειραχτούν και τα vista? Τα vista αποκλειεται να πειραχθουν, ισως ο bootloader τους.. Αλλα δεν ειναι κατι που διορθωνεται δυσκολα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MantiVersuS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 έστω ότι πειραχτούν, θα μπορέσω μετά με ένα φορμάτ να τα εγκαταστήσω από την αρχή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 έστω ότι πειραχτούν, θα μπορέσω μετά με ένα φορμάτ να τα εγκαταστήσω από την αρχή; Καλα εννοειται!! Αλλα δεν θα χρειαστει ουτε αυτο.. Αν πειραχτουν ,δεν θα πειραχτουν τα ιδια τα vista, αλλα ο bootloader τους.. Οποτε σε 5 λεπτα χωρις καν φορματ, θα μπορεις να τα επαναφερεις ακριβως οπως ηταν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις