bells Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 λοιπον τα καταφερα και εγω και εβαλα το iatkos 2 μαζι με xp με το acronis os selector να ρωτησω πως μπορω να συνδεσω το speedtouch 535 με usb (γιατι ethernet δεν εχω επρεπε να το κλεισω απο το bios για να μου ανοιξη τα iatkos) και υπαρχει κατι σαν το πινακα ελεγχου των windows ? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Γειά σας έχω τα leopard αλλά μόλις τελειώνει η εγκαταστση τι πατάτε δοκιμαστικη περιοδο και κάτι τετοια νομίζω και παταω κάποιο δεν θυμαμαι ποιο έχω καιρο που τα έχω βάλει αλλά μετα πήαγα και κατεβασα απο κα΄ποιο site τα update και μετα πρέπει μάλλον να κλείδωσε! επεισης οδηγους για καρτα γραφικών που μπορουμε να βρούμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 παιδιά στην αρχη αρχη της εγκατάστασεις που είναι στην μαυρη οθόνη ενω παταω enter και γυρνάει εκει κ΄λατι που γυρνάει κολάει και βγάζει error στο bios ποιο παλία το είχα κάνει εγκατασταση και δουλευε μια χαρά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infected_dreams Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 @tempo = torrent client ωραίος και ελαφρύς είναι tomato torrent, αλλιώς δοκίμασε τον γνωστό azureus.... @bells = για το modemaki usb, θα σου σύστηνα να δεις αν υπάρχει κάποιο driver usb στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή, αλλιώς από όπου αλλού το βρείς.... εννοείς όπως το control panel; @morgoth_gr = τώρα για το cable unplugged, θα πρέπει να κοιτάξει πρώτα τι ethernet card έχεις, και μετά να δεις την συμβατότητα της με τα hackintosh.... @Χρήστος15 = τα leopard δεν έχουν trial period, ούτε και serial numbers και κλειδώματα.... τώρα για το spinning / δεν ξέρω τι παίζει... να το κοιτάξω και να σου πω.... οτιδήποτε θες για drivers κλπ, πήγαινε στο http://www.insanelymac.com και εκεί θα βρείς αυτό που ψάχνεις με λίγο ψάξιμο από μόνος σου, καθώς ούτε μοντέλο είπες για την κάρτα γραφικών και ούτε τίποτα.... @all = και επιτέλους ρε παιδιά, κάντε και λίγο έλεος με τις ιστορίες για drivers και ξέρω εγώ σε αυτό το thread.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Ok φίλε σ' ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 ευτυχισμένος osx86 user και εγώ με την έκδοση του zephyroth. Απλά τέλειο λειτουργικό, σε κάνα μηνα αν συνεχίσει έτσι θα βγάλω τα windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bells Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 @bells = για το modemaki usb, θα σου σύστηνα να δεις αν υπάρχει κάποιο driver usb στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή, αλλιώς από όπου αλλού το βρείς.... εννοείς όπως το control panel; στο επισημο site δεν υπαρχει κατι αν ξερεις καποια αλλη σελιδα με drivers για os x ?(ενοειτε οτι εχω ψαξει στο google αλλα δεν βρηκα κατι) ενοω κατι σαν το control panel το system preferences μου φενεται λιγο λιτο βασικα ενοω κατι σαν την διαχειριση συσκευων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infected_dreams Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 το system preferences είναι το control panel.... αυτό έχει να προσφέρει... τώρα αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να σου δείχνει περισσότερες πληροφορίες για τυς συσκευές σου, λογικά πρέπει να υπάρχει, αλλά τώρα δεν μου έρχεται στο μυαλό, να το κοιτάξω να σου πω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 system profiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bter128 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Το έβαλα κι εγώ μετά κόπων, η leo4allv3 δεν δούλεψε, αλλά τελικά έκανα δουλειά με την iatkos. Γιατί ο installer δε σε ειδοποιεί ότι για να κάνει mount τον σκληρό χρειάζεται πρώτα format μόνο η Apple το γνωρίζει..Το multiboot με Vista δούλεψε άψογα από την αρχή με tboot.. Μητρική Abit AW9D (i975), CPU C2D E6600, 2gb RAM, X1800 GTO, on board audio AC97. Για να δεί την κάρτα και να δουλέψει στην εγγενή ανάλυση της οθόνης μου (1280χ1024) χρειάστηκε να αφαιρέσω τις επιλογές για όλες τις άλλες κάρτες της ΑΤΙ πλην της 1900. Πέρα απ' αυτό το κολληματάκι, δούλεψαν με τη μία άψογα δίκτυα, ήχος, αναγνωρίστηκαν σκληροί, ακόμα και η υπερχρονισμένη CPU. 'Οσο αφορά στο λειτουργικό τώρα, πέρα από την ταχύτητα (σαφώς γρηγορότερο το OSX σε σχέση με τα Vista) δυσκολεύομαι να καταλάβω προς τι όλος αυτός ο ντόρος. Στα δικά μου μάτια τα Vista είναι σαφώς κομψότερα, λειτουργικότερα, πιό τακτοποιημένα {τρόμαξα να βρώ το system profiler εκεί που το'χουν θαμμένο - εγκατάσταση drivers (kexts) με κονσόλα το 2008?} και ωριμότερα σαν λειτουργικό.. Just my two cents guys.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infected_dreams Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 φίλε δεκτά τα σχόλια σου, όμως ξεχνάς κάτι πάρα μα πάρα πολύ σημαντικό... τα leopard που κάνουμε εμείς εγκατάσταση, είναι hackarismena... δηλαδή, αυτό που βλέπεις, δεν είνατι το αντίστοιχο με το αληθινό,καθώς, τα μηλαράκια, έρχονται με το δικό τους υλικό, και εμείς που τα βάουμε πάνω στα παραθυράκια μας, χρησιμοποιούμε τα kexts, για να κάνουμε το λειτουργικό να δει το hardware... αλλιώς, σε κανονικό μακ δεν θα χρειαζόταν...και βέβαια άλλο τα dos και άλλο τα unix.... οπότε, κοίτα, αν τα βρίσκεις πιο όμορφα, άποψη σου, υποκειμενική.... αλλά όλος αυτός ο θόρυβος για τα μακ, είναι πως τα πράγματα εκεί απλά γίνονται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bter128 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Γράφω από τον Hackintosh!! Σωστές και δεκτές οι παρατηρήσεις σου φίλε infected.. Παρατήρησα ότι τα fonts δεν έχουν την ευκρίνεια των Vista, υπάρχει κανένας τρόπος βελτίωσης? Επίσης, .mkv πως θα δούμε? Το VLC χτυπάει αγρίως.. One more thing (!): Παρατηρώ σωστά ότι ο cursor επιβραδύνει όταν περνά πάνω από τα κουμπιά των παραθύρων ή έχω πρόβλημα με τους drivers του MS Intellimouse μου? Μπορώ να το αποφύγω με κάποιο τρόπο? Ευχαριστώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Τι εννοείς ότι το VLC χτυπάει άγρια? Εμένα, αν δεν το ζορίσω (π.χ. εκεί που παίζει 1080p HD video και από το 5ο λεπτό το πάω απότομα με την μπάρα στο 60ο λεπτό) μου τα παίζει όλα κανονικότατα. Ούτε με τα κουμπιά των παραθύρων παρατηρώ κάποια επιβράδυνση. Είσαι σίγουρος ότι το hardware σου (ειδικά η κάρτα γραφικών) έχει αναγνωριστεί σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bter128 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Εννοώ ότι βγάζει μηνύματα λάθους.. Έβαλα όμως το Mplayer και τα mkv έπαιξαν σωστά.. Για την κάρτα δεν είμαι σίγουρος, είμαι νέος βλέπεις στο OSx86. Ευχαριστώ πολύ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Ο vlc ειναι αληθεια οτι εχει καμμια φορα προβληματα με mkv videos... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις