Cygnus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα παίδες..Μόλις εγκατέστησα το Leopard στο laptop μου και έχω αρκετές απορίες μιας και δεν έχω προηγούμενη εμπειρία στο συγκεκριμένο λειτουργικό. 1) Το laptop είχε ως μόνο λειτουργικό τα Vista Basic και χρειάζομαι κάποιο τρόπο για dual boot γιατί στο Leopard μπαίνω μόνο με το installation disc. Διαφορετικά μπαίνει κατευθείαν στα Vista. 2) Δεν έχω ήχο στο Leopard.. 3) To laptop έχει μια ασύρματη κάρτα της Broadcom..Μέχρι στιγμής συνδέομαι μόνο μέσω Ethernet. Καμιά ιδέα πώς θα δουλέψω το ασύρματο; 4) Κάνω update κανονικά από το Software Update του Leopard; Αυτά προς το παρόν..Σε περίπτωση που βρω κάτι άλλο επανέρχομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoss_xx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 με αυτά τα χαρακτηριστικά στο pc μου μπορώ να βάλω leopard? και αν ναι πια πρωτήνετε να κατεβάσω? ευχαριστώ επεξεργαστής INTEL CORE 2 EXTREME QUAD CORE X9650 3.00 Motherboards Asus P5KC Κάρτα Γραφικών Albatron SVGA 9800 GX2 1GB ram 4gb 800mhz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 λέω να προχωρήσω σε μια δοκιμαστική εγκατάσταση του Kalyway MacOS 10.5.2 για intel-amd στο pc μου. Έχω 2 δίσκους. Μετέφερα όλα τα αρχεία μου στον 1ο δίσκο και άδειασα εντελώς τον 2o. Σκέφτομαι να αποσυνδέσω εντελώς τον 1ο δίσκο έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος να πειραχθεί οτιδήποτε σε αυτόν που έχω xp+αρχεία. Είναι καλή ιδέα έτσι? Μετά την εγκατάσταση θα bootαρει κανονικά απο τον μόνο δίσκο που θα έχει πάνω στο pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bells Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 εβαλα το iatkos μαζι με xp αλλα το acronis os selector δεν το βλεπει τι πρεπει να κανω???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 παιδιά s.o.s μου έστειλε ο "θείος" το Kalyway MacOS 10.5.2 για intel-amd άλλα δεν μπορώ να γράψω σε DVD το iso. Ποιό πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω γιατί με τα poweriso και imgburn όταν γράφω σε DVD εμφανίζονται μόνο 2 αρχεία.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teoulas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 παιδιά s.o.s μου έστειλε ο "θείος" το Kalyway MacOS 10.5.2 για intel-amd άλλα δεν μπορώ να γράψω σε DVD το iso. Ποιό πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω γιατί με τα poweriso και imgburn όταν γράφω σε DVD εμφανίζονται μόνο 2 αρχεία.... Μια χαρά σου το γράφουν. Το image περιέχει ένα HFS+ partition που το διαβάζουν τα Mac. Το ISO partition που βλέπουν τα windows περιέχει αυτά τα 2 αρχεία που βλέπεις. Δοκίμασες να το bootάρεις από το DVD; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 bootάρει κανονικά, ξεκινάει η εγκατάσταση, διαλέγω δίσκο στον οποίο θα γίνει η εγκατάσταση και μετά μου λέει ότι κάνει έλενχο στο DVD (για να δει την κατάσταση του). Μετά απο λίγο σταματάει και μου βγάζει μήνυμα σφάλματος. Αν δεν το αφήσω να κάνει έλενχο (πατάω skip) μετά απο λίγο μου βγάζει μήνυμα ότι δεν βρέθηκαν τα απαιτούμενα αρχεία στο DVD. τι θέλει το άτιμο και με παιδεύει???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infected_dreams Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 @tempo : πες στον θείο από την αμερική να σου στείλει το Leo4all,αν σε δυσκολεύει το kalyway.... τώρα όσο για τους υπόλοιπους, δεν είναι δυνατό να θυμόμαστε απ'έξω όλα τα υλικά που είναι ή όχι συμβατά, και εφόσον έχουμε αναλύσει ξανά και ξανά το θέμα και dual boot και hardware combatibility προηγουμένως, κοιτάξτε λιγάκι τα links που σας δίνω πιο πριν, πριν να ρωτήσετε κάτι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Επίσης και το iAtkos release είναι δοκιμασμένη επιλογή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Καθε δευτερη σελιδα (περίπου)πρέπει να δινουμε το λινκ που εχει πληροφορίες για τα περιφεριακά Αντε μια ακόμη (το ψάξιμο δεν βλάπτει) http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.5.2 Καλυτερη διανομή (εχει μεγάλη γκάμα ετοιμων kexts κατα την εγκατάσταση) ειναι το Leo4allv3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 τα κατάφερα!!!! όλα λειτουργούν άψογα!!! έχω ήχο και εικόνα (είδα DVD) έφτιαξα τις ρυθμίσεις για το ιντερνετ (στην αρχή δεν μπορούσα να μπω στο ιντερνετ άλλα άλλαξα τις διευθύνσεις ΙΡ και όλα οκ!!!) τώρα μερικές απορίες 1. έχω βάλει το macOS στον 2ο δίσκο που έχω. Για λόγους ασφάλειας αποσύνδεσα εντελώς τον 1ο δίσκο που έχει τα XP. Πως θα γίνει τώρα να συνδέσω και τον πρώτο δίσκο και να έχω την δυνατότητα επιλογής λειτουργικού που θέλω όταν ξεκινάει ο υπολογιστής; 2. πως στο καλό αλλάζει η γλώσσα (Αγγλικά/Ελληνικά) με συνδυασμό πλήκτρων απο το πληκτρολόγιο; 3. πως κάνω το παράθυρο να καταλαμβάνει όλη την οθόνη; 4. υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το Office? θέλω να γράψω ένα κείμενο και δεν βρίσκω κάτι... καλά έχω πάθει πλάκα....απλά τέλειο και χωρίς να συναντήσω προβλήματα. **** το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα (δείτε και ερώτηση 3-4 μηνύματα πριν) είναι ότι δεν μπορούσα να γράψω σωστά το iso και μου κολλούσε όλη η εγκατάσταση. Συμβουλή και λύση: όταν γράφετε το iso γράψτε το σε ταχύτητα χ1 και μόνο έτσι. ελπίζω σε απαντήσεις φίλοι μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 τα κατάφερα!!!! όλα λειτουργούν άψογα!!! έχω ήχο και εικόνα (είδα DVD) έφτιαξα τις ρυθμίσεις για το ιντερνετ (στην αρχή δεν μπορούσα να μπω στο ιντερνετ άλλα άλλαξα τις διευθύνσεις ΙΡ και όλα οκ!!!) τώρα μερικές απορίες 1. έχω βάλει το macOS στον 2ο δίσκο που έχω. Για λόγους ασφάλειας αποσύνδεσα εντελώς τον 1ο δίσκο που έχει τα XP. Πως θα γίνει τώρα να συνδέσω και τον πρώτο δίσκο και να έχω την δυνατότητα επιλογής λειτουργικού που θέλω όταν ξεκινάει ο υπολογιστής; 2. πως στο καλό αλλάζει η γλώσσα (Αγγλικά/Ελληνικά) με συνδυασμό πλήκτρων απο το πληκτρολόγιο; 3. πως κάνω το παράθυρο να καταλαμβάνει όλη την οθόνη; 4. υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το Office? θέλω να γράψω ένα κείμενο και δεν βρίσκω κάτι... καλά έχω πάθει πλάκα....απλά τέλειο και χωρίς να συναντήσω προβλήματα. **** το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα (δείτε και ερώτηση 3-4 μηνύματα πριν) είναι ότι δεν μπορούσα να γράψω σωστά το iso και μου κολλούσε όλη η εγκατάσταση. Συμβουλή και λύση: όταν γράφετε το iso γράψτε το σε ταχύτητα χ1 και μόνο έτσι. ελπίζω σε απαντήσεις φίλοι μου.... Συγχαρητήρια,καλως ηλθες 1.Υπάρχουν πολλοί τρόποι να έχεις και τους δυο δισκους συνδέδεμένους για διαδικασία dual boot (μια αναζήτηση τυπου dual boot leopard xp θα σου βγαλει πολλά αποτελέσματα).Εγω προτίμισα να χρησιμοποιήσω την εφαρμογη του bios της μητρικής οπότε να μην μπλέξω με πιθανα προβληματα αποτυχίας(συνήθως κατα την διαδικασια του μπουταρίσματος πατωντας κάποιο F σου δινει επιλογή από ποιο δίσκο θα κανει εκκινηση) 2.Μηλαράκι-System preferences-International-Input Menu-Διαλέγεις ελληνικά και μετα από το Keyboard Shortcuts Ξετσεκάρεις το Spotlight και επιλέγεις το Input Menu.Μετα με windows+space bar αλλάζεις γλώσσα 3.Δεν θυμάμαι 4.Πήγαινε για ψώνια κατα τους γνωστους τρόπους για Οffice 2004 ή Office 2008 της Microsoft Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infected_dreams Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 για office δοκίμασε και τα openoffice που είναι και δωρεάν εφόσον είναι open software.... πάρα πολύ καλά.... για dual boot μπορείς να δοκιμάσεις την λύση με το chain0 (γούγλησε το για παραπάνω info).... τώρα από όσο θυμάμε, αν μιλάς για παράθυρο folder πχ, δεν υπάρχει τρόπος να γίνεται maximize και να μην φαίνεται ο finder και το dock.... εγώ δοκίμασα και kalyway και iatkos releases, με τις οποίες δεν έχω και κανένα παράπονο.... αλλά είπα έτσι για την πλάκα να δοκιμάσω και την leo4all,για να δω τι λέει κ αν αξίζει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 θα βρω τις εφαρμογές που μου λέτε και θα δοκιμάσω, αν και το openoffice το έχω δοκιμάσει και στα windows. πρέπει να διαβάσω αρκετά πράγματα, πως γίνοντια οι εγκαταστάσεις/απεγκαταστάσεις καθώς και μερικά ακόμη που είναι διαφορετικά απο τα win. Πάντως η "φιλοσοφία" του λειτουργικού συστήματος είναι...υπέροχη. Μόνο κάτι πολύ χρήσιμο την δεδομένη χρονική στιγμή θέλω να μου πείτε ή να μου δώσετε link....έναν καλό torrent free downloader θα ήθελα να μου προτείνετε.... ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Εγω απο την άλλη μόλις δοκίμασα την iatkos v2.0 release , όλα εγκαταστάθηκαν μια χαρά αλλά με το ethernet αντιμετωπίζω πρόβλημα καθώς λεέι συνεχώς "cable unplugged" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις