alexzzz Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=250868 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infected_dreams Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 φίλος επειδή παιδεύομαι με τα hackintosh από εποχή panther ( ) ξέρω τις δυσκολίες τους, αλλά τώρα πλέον όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους.... εντάξει αν μιλάμε για εγκατάσταση σε λάπτοπ κάπου θα κολλήσεις για λιγάκι, αλλά το φόρουμ του insanelymac είναι τόσο δυνατό που αποκλείεται να μην βρεις τον δρόμο σου, όσο noob και να είσαι.... βέβαια, η κουβέντα αλλάζει όταν μιλάμε για desktop pc επειδή εκεί πολύ μα πάρα πολύ απλά, αν θέλεις Hackintosh θα κάνεις ένα pcάκι με Hardware που είναι ήδη συμβατό, η γίνεται συμβατό με δύο - τρια drivers.... και επειδή έχω και ένα mac book pro σπίτι, βλέπω τεράστια διαφορά μεταξυ του αυθεντικού, και του "αυθεντικού".... έβαλα και 10.5.3 σε vanilla kernel + efi όλα ρολόι χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silentpower Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 έβαλα και 10.5.3 σε vanilla kernel + efi όλα ρολόι χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.... πως το εβαλα εγω εχω 10.5.1 το kalyway εβαλα 10.5.3 και τσακισε restart -shutdown αλλα και τις πληροφοριες του hardware .Αντι να γινομαι πιο συμβατος απομακρυνομαι!!!καμια ιδεα?? g31m-s2l mobo την ιδια που χρησιμοποιει και η psystar! παντως εχει καμια εμφανη διαφορα η 10.5.1 με την 10.5.3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToroLoco Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Επειδή παιδεύομαι με το OSX86 καιρό αν όχι και τόσο όπως ο φίλος infected_dreams μπορώ να πώ ότι τα πράγματα ειδικά τον τελευταίο μήνα έχουν ανέβει πάρα πολύ. Πριν είχα ένα συστηματάκι με M/B MSI Platium και CPU AMD 3200+ αλλά είχα πρόβλημα με τους nforce drivers με αποτέλεσμα να μην είναι σταθερό το σύστημα και να μην μπορώ να τρέξω αρκετές εφαρμογές. Μετά από κάποιο ψάξιμο και στο infinitemac.com βρήκα από αγγελία μια M/B ASUS8N-SLI με CPU AMD 3800+ και άλλαξα και GFX σε sparkle 8600GT. Από τότε βρήκα την υγεία μου, εγκατάσταση με το release 10.5.2 Rev2 από τον Zephyroth και όλα έπαιζαν out of the box και χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης έχει φτιάξει μια εφαρμογή ο Zephyroth που κάνει update όπως το software update του Leopard αλλά ταυτόχρονα κάνει και patch τα cpuid για τον AMD. Αποτέλεσμα του παραπάνω είναι αυτή την στιγμή να έχει κάνει full update το μηχάνημα κάτι που πριν από 3 μήνες ειδικά στα συστήματα AMD φαινόταν μακρινό και σχεδόν αδύνατο και να έχω native το Leopard και να δουλεύει πολύ ποιο γρήγορα από Xp και Vista και πολύ ποιο σταθερά. Το Software Update του Zephyroth μπορεί να κάνει και update σε intel μηχάνημα με vanilla. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 εγω με EFI και 10.5.2 Jas ειμαι μια χαρα τωρα και με ολα τα software updates αλλα δεν εχω βαλει το 10.5.3 .Oποτε μου ζηταει confirm λεω οχι ..Να το κανω update η θα μου τα διαλυσει ολα?Δεν exω vanilla kernel.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToroLoco Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Θα σου έλεγα να κάνεις ένα backup με το disk utility και μετά να δοκιμάσεις να κάνεις το update. Αν σου σπάσει το install του hackindosh θα μπορείς να το επαναφέρεις από το image. Για να κάνεις image με το Disk Utility θα πρέπει να bootαρεις με το dvd της εγκατάστασης και να επιλέξεις το disk utility, γιατί μέσα από το OSX δεν μπορείς να κάνεις backup σε τρέχων δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infected_dreams Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 σωστός ο τρελλός ταύρος, backup και δοκιμή.... αν και πιστεύω πως θα χρειαστεί και vanilla kernel για να μπορείς να κάνεις απευθείας update όλα.... επειδή efi + vanilla kernel = καλύτερο, σταθερότερο σύστημα,το ίδιο με αληθινό mac.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infected_dreams Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 καλά εντάξει τώρα θα γίνω λιγάκι... εμ.... απότομος... δέστε αυτό το λίνκ για να δείτε και τι μαλάκες υπάρχουν.... έλεος δηλαδή.... και σιγά κύριε ξερόλα, που μας το παίζεις και έξυπνος και σπουδαίος τώρα... δηλαδή εγώ δεν μπορώ να διαβάσω έναν οδηγό στο ίντερνετ και να το κάνω... πρέπει να έρθω, να σου δώσω εσένα 50 ευρώ, και να μου το εγκαταστήσεις εσύ, χωρίς να έχεις αγοράσει το αυθεντικό cd και χωρίς να μου κάνεις και στην τελική κάποια αναβάθμιση στον υπολογιστή.... άντε γειά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teoulas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Εγώ λέω να του στείλω τον παλιό μου P3@650 να μου βάλει το Tiger. Αν τα καταφέρει τα αξίζει τα 50 ευρώ του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToroLoco Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Μην το λές, υπάρχει κόσμος που βαριέται και δεν θέλει να διαβάσει, να κάνει download και να ασχοληθεί για να κάνει κάτι τέτοιο. Σε αυτό το κοινό απευθύνετε ο τύπος. Εγώ έχω φάει τους τελευταίους 4 μήνες για να το καταφέρω και παλιότερα έπαιζα με διάφορα έτοιμα images για Tiger μέσω vmware ώστε να εξοικειωθώ. Τες πα πάντως Appla Apple. είναι πολύ μπροστά σε ευχρηστία και ταχύτητα από τα παράθυρα του βασιλάκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToroLoco Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Και αν κάποιος από το forum έχει κάποια δυσκολία όσον αφορά την εγκατάσταση σε AMD θα χαρώ να βοηθήσω όσο μπορώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Α καλα ο ανθρωπος θελει φαπες μου φαινεται και απο ειδα δεν εγγυαται τιποτα.Αμα δεν κανει καποιο part πχ να το αλλαξει κλπ...Τεσπα.Οσο για το update που ειπα πιο πριν να κανω λετε ιmage πρωτα?Με το time machine παιζει κατι τετοιο να γινει?Γιατι λογικα το image θα ειναι μεγαλο και δεν ξερω αν εχω τοσο ελευθερο χωρο..Οι δισκοι μου ειναι 250 και 500 g αλλα ειναι σχεδον γεματοι.Εχω εξωτερικο 750g αλλα θα κανει χρονια να κανει backup ποσο μαλλον ιmage ....Aλλη λυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infected_dreams Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 να σας πω κάτι.... όποιος θέλει μηλάκια, όποτε θέλει ας έρθει μια βόλτα κομοτηνή με τα πραγματάκια του, να τον φιλοξενήσω κιόλας, να πιούμε το καφεδάκι μας και να του τα βάλω... ούτε 50 ευρώ ούτε τίποτα.... στην τελική, αν το κάνεις μια φορά και το μάθεις, μετά σου είναι εύκολο, δηλαδή εγώ τώρα πια περνάω τα μήλα για την πλάκα όπου βρω και όπου σταθώ, και τώρα το τελευτάιο που έκανα ήταν να βάλω στο xbox μου το παλιό τα panther.... ποιο το νόημα του να είναι κάτι open source για όλους και να το πληρώνω.... οι γνώσεις πρέπει να διοχετεύονται ελεύθερα, και ειλικρινά, ναι μεν είμαι φοιτητής και έχω ανάγκη το κάθε φράγκο, αλλά πχ και psp φτιάχνω για διάφορα παιδιά, και υπολογιστές, και software,hardware,linux to ipod κλπ, και ποτέ μου δεν ζήτησα κάτι και από κανέναν επειδή είμαι αυτής της σχολής, πως όταν κάποιος σου μαθαίνει κάτι, εσύ πρέπει να διοχετεύσεις μετά αυτήν την γνώση και αλλού.. τώρα άλλο ας πούμε να χρειαστεί να κάνεις κάποια αναβάθμιση το υλικό του υπολογιστή, εκεί ναι να ζητήσεις τα χρήματα... αλλά όχι επειδή θα περάσω ένα λειτουργικό να πάρω και 50 ευρώ.... έλεος δηλαδή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infected_dreams Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Α καλα ο ανθρωπος θελει φαπες μου φαινεται και απο ειδα δεν εγγυαται τιποτα.Αμα δεν κανει καποιο part πχ να το αλλαξει κλπ...Τεσπα.Οσο για το update που ειπα πιο πριν να κανω λετε ιmage πρωτα?Με το time machine παιζει κατι τετοιο να γινει?Γιατι λογικα το image θα ειναι μεγαλο και δεν ξερω αν εχω τοσο ελευθερο χωρο..Οι δισκοι μου ειναι 250 και 500 g αλλα ειναι σχεδον γεματοι.Εχω εξωτερικο 750g αλλα θα κανει χρονια να κανει backup ποσο μαλλον ιmage ....Aλλη λυση? φίλος, απλά κάνε backup τα kext που έβαλες επιπλέον, δηλαδή κάρτα γραφικών κλπ, κάνε μετά την αναβάθμιση, και μετά βάλε πίσω τα kexts που έκανες backup, repair permissions και είσαι κομπλε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 δεν εβαλα αυτη τη φορα kexts με το χερι αλλα θα προσπαθησω να βρω.Υπαρχει περιπτωση να κανεις roll back σε 10.5.2 αν κατι παει στραβα?Βασικα τι περισσοτερο εχει η καινουρια εκδοση ?Εχω και εναν mac pro και μολις εκανα update δεν επαιξε καμια διαφορα.Τουλαχιστον εγω δεν καταλαβα τιποτα.Βεβαια ο pro ειναι πολυ γρηγορος αλλα πιστευω πως ακομα και ελαχιστα πιο γρηγορος να γινοτανε θα τον καταλαβαινα...Αξιζει η αναβαθμιση>? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις