SOWHAT Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 :shock: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Ρώτα εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=250868 Κ αλλη φορα, ενα Search δεν κανει κακο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Καλημερα παιδια θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει περιπτωσει να μπουν τα mac σε συμβατικο pc το pc εχει τα εξης:CPU:Intel 2 Dual core 2,4Ghz M/B: Gigabyte GA-P31-DS3L K.grafikwn: Ati 2600xt 256Mb Αυτα υπαρχει περιπτωση να βάλω mac να σωθώ? καλυτερα να τα πουλησεις και να αγορασεις εναν mac και δεν τα mac ειναι το macOsX ..Γινεται να βαλεις αλλα κοιτα στο αντιστοιχο thread (macosx86) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infected_dreams Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 η δικιά μου ασύρματη κάρτα έιναι η Intel/pro 3945 abg γνωστή σε όλους τους coders στο insanelymac.com αφού ακόμη προσπαθούν να δημιουργήσουν τα drivers της.... βρήκα όμως την εύκολη λύση και με ένα αμαρκέ usb wifi stick έκανα μια χαρά την δουλειά μου, και αναγνωρίζεται και σαν airport device.... βέβαια υπάρχουν πολλές τέτοιες που αναγνωρίζονται απευθείας απο τα mac αφου να μην ξεχνάμε και πως η ίδια η apple από άλλες εταιρίες παίρνει το περισσότερο hardware που βάζει μέσα στους υπολογιστές της, και απλά αλλάζει λιγάκι το coding στην flash του.... μια ματιά εδώ πέρα, δεν κάνει κακό για συμβατότητες και ασυμβατότητες, έτσι ώστε εδώ μεσα να μπορούμε να ασχοληθούμε με τυχόν προβλήματα σε εγκαταστάσεις κλπ και όχι με το αν αυτο "παίζει" και το άλλο δεν "παίζει".... συγγνώμη κιόλας αν γίνομαι επιθετικός, αλλά κάποιες φορές πιστεύω πως πρέπει να το ψάξουμε και λιγάκι το θέμα πριν να πετάξουμε την απορία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 σου δουλευουνε τα usb wireless?εχεις δοκιμασει παραπανω απο ενα?αν οχι ποιο εχεις δοκιμασει..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infected_dreams Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 έχω δοκιμάσει αυτό που είναι και πολύ μαμάτο, και δουλέυει out of the box, και έχω δοκιμάσει και αυτό αν και το δεύτερο είναι πιο ακριβό και πρέπει να κατεβάσω drivers πρώτα για να δουλέψει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 έχω δοκιμάσει αυτό που είναι και πολύ μαμάτο, και δουλέυει out of the box, και έχω δοκιμάσει και αυτό αν και το δεύτερο είναι πιο ακριβό και πρέπει να κατεβάσω drivers πρώτα για να δουλέψει... δηλαδη οτι δουλευει με mac μπορει να δουλεψει και στο osx86 .Καλη φαση .Σε ενα φιλο μου δουλευει και η wg511 ( netgear) αλλα επειδη ειναι pci πιστευα πως ειναι πιο συμβατη.Θα αγορασω μαλλον αυριο κανενα usb και θα ποσταρω αν δουλευει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infected_dreams Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 βέβαια.... ότι δουλεύει σε mac εννοείται πως δουλεύει και στο hackintosh σου.... επειδή είναι σαν να έχεις κανονικό μηλαράκι.... για δοκίμασε καμία και πες μου τι δουλεύει και θέλω να πάρω καινούργια για το λαπτόπι της κοπελιάς μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 πηγα στο e shop αλλα δεν βρηκανε κανενα usb wireless που να εχει υποστηριξη για mac .τωρα δεν ξερω τι να κανω μαλλον θα παω για pci .Απο που αγορασες εσυ τα δικα σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infected_dreams Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 αγόρασε από κανένα apple store ελληνικό κανένα wireless usb.... εγώ τα δικά μου τα αγόρασα απο τα link που σου έδωσα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 ok θα δω τι θα κανω .Με το airport driver δουλευουν δηλαδη .οκ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infected_dreams Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 μπορούν να λειτουργήσουν με δύο τρόπους... είτε native, κάτι σαν το autoinstallation drivers των windows, είτε ως third party hardware, που σ'αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να βάλεις κάποια drivers για να δουλέψουν.... μπορείς να βρείς πολλές μα πάρα πολλές πληροφορίες για hackintosh, αν το ψάξεις λιγάκι στο http://www.insanlymac.com . έχω δώσει αρκετές φορές αυτήν την σελίδα εδώ μέσα, και πραγματικά είναι πολύ μα πάρα πολύ καλή.... αν πάλι δεν βγαίνεις από μεσα, κάνε ένα ποστάκι εδώ μεσα, και θα δω αν μπορώ να σε βοηθήσω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 ναι το ξερω το φορουμ αλλα πολλες φορες ο καλυτερος βοηθος ειναι ο πειραματισμος .Σ ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infected_dreams Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 τίποτα ότι μπορώ για να βοηθήσω.... αν χρειαστείς κάτι απλα πες το μου.... έφαγα πάρα μα πάρα πολλές ώρες κάψιμο για να τα καταφέρω, και τώρα θέλω όπως μπορώ να βοηθήσω τους άλλους έτσι ώστε να κάνουν και αυτοί το ίδιο, αλλά με λιγότερο κόπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakli Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Τελικα το leo4all 10.5.2 δουλεψε αλλα με την καρτα δυκτιου υπαρχει προβλημα broadcom netlink οσο και να εψαξα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις