Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω το acer aspire 5315

Επεξεργαστής: Intel Celeron M530 (1.73GHz) με 1MB L2 cache, στα 533MHz.

Οθόνη: 15.4'' WXGA TFT LCD, σε ανάλυση 1280 x 800 pixel,.

Μνήμη: 2048MB (2 x 1024MB) DDR2 στα 533MHz,

Σκληρός Δίσκος: 120GB sata σε achi mode

Οπτικός Δίσκος: DVDRW Super Multi double-layer.

Κάρτα γραφικών: Intel Graphics Media Accelerator (GMA) X3100

Modem: 56K ITU V.92 Wake-on-Ring ready.

Κάρτα δικτύου: Brodcom netlink(fast) Ethernet, και Wireless Atheros AR5007EG, 802.11b/g.

εκτος απο jas 10.5.2 υπαρχει καποιο αλλο για δοκιμη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχω το acer aspire 5315

Επεξεργαστής: Intel Celeron M530 (1.73GHz) με 1MB L2 cache, στα 533MHz.

Οθόνη: 15.4'' WXGA TFT LCD, σε ανάλυση 1280 x 800 pixel,.

Μνήμη: 2048MB (2 x 1024MB) DDR2 στα 533MHz,

Σκληρός Δίσκος: 120GB sata σε achi mode

Οπτικός Δίσκος: DVDRW Super Multi double-layer.

Κάρτα γραφικών: Intel Graphics Media Accelerator (GMA) X3100

Modem: 56K ITU V.92 Wake-on-Ring ready.

Κάρτα δικτύου: Brodcom netlink(fast) Ethernet, και Wireless Atheros AR5007EG, 802.11b/g.

εκτος απο jas 10.5.2 υπαρχει καποιο αλλο για δοκιμη?

Κατεβασε το ειναι ισως το πιο σταθερο και δεν εχει τον vanilla kernel που σε αλλους δουλευει αλλα σε αλλους δημιουργει προβληματα...Λοιπον στην εγκατασταση θα clickaρεις εννοειται customize ___>Μολις σου βγαλει τα components , θα βαλεις τον SSE 2 -3 kernel / darwin bootloader /ich 7 to 9 ahci /ioata /jmicron /Shutdown kernel /EFI ( mbr) και natit για γραφικα .Για ηχο βαλε το Intel HDA και το Al κατι που ειναι στην αρχη.Κοιτα και απο network να τα βαλεις ολα ετσι και αλλιως δεν θα δημιουργησουν προβλημα..Αν αρχικα δε μπορεις να κανεις boot το dvd (λεω εγω τωρα,τυχαινει) δοκιμασε με ενα εξωτερικο dvd drive εγκατασταση και μετα θα σου δουλεψουν ολα .Απλα σε μερικους δεν κανει boot απο το dvd που εχουν ειδικα αν ειναι ide )Ποσταρε να πεις τι εκανες..μην ξεχασεις το Leopard Graphics Update ισως μονο αυτο αρκει για την καρτα σου ....

μπορει καποιοσ να ποσταρει εναν αναλυτικο οδηγο για dual boot xp και mac os x leopard;ευ

χαριστω προκαταβολικα

Εννοείς σε Mac ή σε κανονικό PC?

κοίτα ο vanilla kernel δουλεύει σε όλα τα Mobos με chipset της intel.... όμως εννοείται πως υπάρχουν και άλλα chipset που υποστηρίζονται, αλλά ο μόνος τρόπος για να μάθεις είναι να δοκιμάσεις... Βασικά να σου δώσω μια συμβουλή για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο... Βάλε EFI + Vanilla Kernel, για να έχεις όσο το δυνατό πιο ρεαλιστική εμπειρία σε Mac... Βασικά αν δεν τα βάλεις εκείνα τα δύο, δεν θα μπορείς να κάνεις απευθείας update, ενώ και στο system information σου θα φαίνετε hackintosh η κάτι άλλες

Μαλακίες

οπότε με EFI + Vanilla Kernel είσαι σχεδόν στο real thing... Αυτό που θα ήθελα τώρα να κάνω, είναι να πάρω μια οθόνη άσπρη, σε στυλ mac, keyboard / mouse για macintosh και χρησιμοποιώντας το wiki της insanelymac.com να κατασκευάσω το πιο συμβατό από όλα Hackintosh... εννοείται με airport υποστήτιξη... αχχ.... :P :devil: :-D

Το jas 10.5.2 ειναι βετα.

Τελικα απο αυτα που δοκιμασα το leo4all ηταν το ποιο γριγορο στιν εγατασταση και ανταποκριση ασχετα πως στο τελος χαλασε και αυτο

Το jas 10.5.2 ειναι βετα.

Τελικα απο αυτα που δοκιμασα το leo4all ηταν το ποιο γριγορο στιν εγατασταση και ανταποκριση ασχετα πως στο τελος χαλασε και αυτο

καλα εγω σου ξαναλεω να δοκιμασεις το jas τωρα..ο,τι θες

Αληθεια το iAtkos 2.0 παιζει σε κανεναν?Σε 3 pc το εχω δοκιμασει και στα 3 kernel panic βγαζει...Κριμα γιατι λενε οτι ειναι πολυ πιο βελτιωμενο/ ενημερωμενο απο οτιδηποτε αλλο σημερα..:whistle:

Αληθεια το iAtkos 2.0 παιζει σε κανεναν?Σε 3 pc το εχω δοκιμασει και στα 3 kernel panic βγαζει...Κριμα γιατι λενε οτι ειναι πολυ πιο βελτιωμενο/ ενημερωμενο απο οτιδηποτε αλλο σημερα..:whistle:

@@ ειναι... :mad::mad::X συγνωμη για αυτο B)

Τα δοκιμασα και τα δυο τελικα...με το kalyway εκανα τη δουλεια μου...με το αλλο εκανε restart στη μεση της εγκαταστασης του λειτουργικου ενω το dvd σιγουρα δεν ειχε προβλημα.

Οσον αφορα την εγκατασταση του λειτουργικου εκανα εγκασταση χωρις να τσεκαρω τιποτα στο customise (το αφησα οπως ηταν).Το λειτουργικο εγκατασταθηκε εκανε ρισταρτ και ανοιξε μια χαρα.δεν εχω ηχο,wifi,καρτα δικτυου,αναλυση στην οθονη μονο 1024*768 και κατι αλλα ψιλα....life sucks :P

Ελπιζω πως αυριο τουλαχιστον η καρτα ηχου και η καρτα δικτυου θα φτιαξουν.Για το wifi δεν εχω ελπιδα καμια...Και τελος θα προσπαθησω να φτιαξω την καρτα γραφικων (την οποια δεν ειχα κανει να δουλεψει ουτε στην 10.4.8 ουτε στην 10.4.9).

Αυτα απο μενα.Θα σας ενημερωσω για την πορεια των πραγματων...

ΥΓ:να σας πω οτι μιλαω για laptop και οχι desktop συστημα.

τι καρτα εχεις? κοιτα αφου ειναι laptop να μπορεσεις να εχεις οσο μεγαλυτερη συμβατοτητα ,φαντασου για παραδειγμα να εισαι καπου και να μην εχεις wifi..Αν δεν τα κανεις ολα να δουλεψουν δεν αξιζει ,καλυτερα βαλε μια διανομη linux και καντην πολυ ομορφη για να μοιαζει με macosX τα καλα του unix θα τα εχεις παλι..

Καλημερα παιδια θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει περιπτωσει να μπουν τα mac σε συμβατικο pc το pc εχει τα εξης:

CPU:Intel 2 Dual core 2,4Ghz

M/B: Gigabyte GA-P31-DS3L

K.grafikwn: Ati 2600xt 256Mb

Αυτα υπαρχει περιπτωση να βάλω mac να σωθώ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...