Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω το παρακατω προβλημα σε acer aspire 5315 εκανα εγκατασταση το Leo4Allv3 που εγινε κανονικα κανει reboot να κανω τις τελικες ρυτμισεις επιλευγο πληκτρολογιο μετα με ρωταει εαν θελω να μεταφερω κατι απο αλλο mac η απο backup .επιλεγω οχι και παταω για συνεχεια και με ξαναφερνει ξανα στης ρυτμισεις για το πληκτρολογιο.

Καθε βοηθεια δεκτη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλύτερα να χρησιμοποιήσεις ένα από τα dvd kalyway 10.5.1 ή iatkos για την εγκατάσταση των Leopard καθώς αυτά είναι και τα καλύτερα και με τους λιγότερους μπελάδες.... και εγώ αυτά έχω χρησιμοποιήσει και όλα πάνε μια χαρά.... το πρόβλημα που έχεις είναι το λεγόμενο register loop και το όποιο εγώ ξεπέρασα με το να χρησιμοποιήσω άλλο installation dvd.... ελπίζω να βοήθησα έτσι για να μην χρησιμοποιείς και άσκοπα τον χρόνο σου....

Καλημερα.Σκοπευω να περασω το iATKOS 2.0i στο λαπτοπ μου.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης:Υπαρχει κατι το οποιο πρεπει να προσεξω ωστε να μην πειραξω τα windows xp που υπαρχουν στο πρωτο partition του δισκου? To leopard θα γινει εγκατασταση στο δευτερο partition.Ειχα βαλει την 10.4.9 παλιοτερα και θυμαμαι πως με μια αλλαγη σε ενα αρχειο αφου ειχα κανει εγκατασταση το mac osx ειχα κανονικα dual boot κτλ.Αλλα κατι μου λεει οτι πλεον η διαδικασια ειναι διαφορετικη...

Για να κανεις dual boot osx86/windows θα βρεις πολυ καλες οδηγιες στο insanely mac forum η στο original macosx86 site .Κοιτα καλου κακου να κανεις ενα καλο backup για να μην χτυπιεσαι μετα.. Να ρωτησω τωρα κατι,εχει κανεις προβλημα με το restart/shutdown στην εγκατασταση του iAtkos 1.x r ? Δεν μπορω να κανω επανεκκινηση ουτε να κλεισω το συστημα απλα οταν επιλεγω κατι απο τα 2 ολα κλεινουν (programs etc ) αλλα τα φωτα οι ανεμιστηρες και γενικα ολο το pc φαινεται να δουλευει..Τι να φταιει?

Δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο φιλε μου.Απο τη μια δεν εχω κανει αλλη φορα εγκατασταση iATKOS πρωτη φορα θα ειναι τωρα.Και απο την αλλη εγω εχω laptop οποτε δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα...:(

το iAtkos 2.0 εμενα μου κάνει kernel panic σε 3 συστήματα που το έχω δοκιμάσει.Κατάφερε κανεις να του δουλέψει κάποια X1650 pro η x1650xt (device id 71c6 for pro and 7291 for xt)

εμένα πάντως για να σου πω την αλήθεια μου, το μόνο πράγμα που δεν δουλεύει στο λάπτοπ μου, είναι η ασύρματή μου κάρτα και για την οποία τώρα προσπαθούν να βρουν τα κατάλληλα drivers για να την κάνουν να δουλέψει.... όλα τα υπόλοιπα δουλέυουν μια χαρά και μπορώ να σου πω και σε μεγαλύτερες ταχύτητες από ότι είδα σε vista και win xp....

Καλησπέρα...

Προσπαθούσα μια ολόκληρη μέρα να εγκαταστήσω το Leo4Allv3 σε ένα φορητό ΗΡ Pavilion ZD 8000 αλλά δεν μου ξεκινούσε μετά την εγκατάσταση.

Εχθές δοκίμασα το Kalyway και όλα δούλεψαν μια χαρά! Όλα εννοώντας βέβαια ήχο, εικόνα και ό,τι πρόλαβα άλλο να δοκιμάσω...

Το επόμενο βήμα είναι να αντικατασταθεί ο 60άρης του με ό,τι μεγαλύτερο φτάνει η τσέπη μου και να δω πώς θα μπορέσω να βάλω WinXP, Ubuntu και OSx86 μαζί...

BTW, εσείς ποιόν boot loader χρησιμοποιείτε;

Εγώ άφησα τον δαρβίνο εκεί που ήταν και κάνει μια χαρά το dual boοt με τα vista....

σε συνεργασία πάντοτε με εκείνον των windows.... δηλάδη πρώτα κάνει boot ο darwin και μετά ΑΝ επιλέξω τα vista εμφανίζεται ο loader τους που με ρωτάει ποιο λειτουρικό να διαλέξω....

Δοκιμασα με Kalyway 10.5.2 αλλα οταν πηγα να διαγραψω τον δισκο μου εβγανε resource busy και δεν δουλευε και το fan και εκλεινε το λαπτοπ,δοκιμασα και με το atkos v2 αλλα παλι δεν δουλευε το fan και εκλεινε παλι, τελικα τζιφος μεχρι τωρα.

Αν υπαρχει καμια ιδεα δεκτη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...