sarakinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Παιδιά μόλις έκανα unistall το leopard και ακόμη δεν μπορώ να μπώ στα vista.. Disk not found λεει όταν πάει να κάνει boot! Έχω έναν 320gb με 3 partitions 1)vista (100gb) 2)file (180gb) 3)leopard (20gb) Μην μου πείτε ότι.... :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToroLoco Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Καταρχήν το σύστημα με τα vista υπάρχει και μπορείς να μπεις, αρκεί να βάλεις το installation dvd των Vista και να επιλέξεις να κάνεις repair. Επίσης δοκίμασε πρώτα, αν έχεις αλλάξει τα active partition, να το γυρίσεις στο partition των windows. Για το σφάλμα που σου βγάζει το Leopard δεν έχει γίνει σωστά η εγγραφή στο MBR και δεν μπορεί να ξεκινήσει. Θα πρέπει να ξανακάνεις το installation και να επιλέξεις MBR και όχι GUID για το booting method. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Γι αυτο δεν κανουμε installation σε partititon αλλα σε διαφορετικο δισκο. Κι εγω ετσι τη πατησα τη πρωτη φορα. Μετα απ αυτο πηρα ενα μικρο δισκο 80gb και ησυχασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToroLoco Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δεν υπάρχει πρόβλημα με εγκατάσταση σε partition, αλλά πρέπει να γίνει σωστά. Και εγώ είχα προβλήματα στην εγκατάσταση στην αρχή, αλλά μετά το βρήκα και τώρα έχω κανονικό dual boot με vista και Leopard 10.5.2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Έχω ένα pentium4 στα 2,4Ghz.Μπορώ αντί για windows να του βάλω macos και που θα βρω το λογισμικό; πρέπει καταρχάς να βρείς αν ειδικά η motherboard και η κάρτα γραφικών είναι συμβατή με την έκδοση macosx που θέλεις να εγκαταστήσεις.θα σου πρότεινα tiger όχι μονο g legacy συμβατότητες αλλα και για compatibility σε παιχνίδια (αν παίζεις) αλλα και γιατί τα leopard είναι πιο απαιτητικά όχι τόσο σαν λειτουργικό αλλα και στα effects και τις applications.sto site του macosx86 υπάρχει HardwareCompatibilityList για να τσεκάρεις hardware.Για το που θα βρείς ένα image μπορώ να σου πω ότι ήδη ξέρεις.Στο ίδιο μέρος που τυχόν κατεβάζεις ταινίες κλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 τελικα τα εκανα εγκατασταση.Ηχο εχω κανονικα απο την πρωτη στιγμη.Την αναλυση της οθονης που παω να την ρυθμισω?Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν μου αναγνωριζει το ethernet?Καμια βοηθεια? για Ethernet μπορείς με 10 ευρώ να βρείς μια pciCard να κανεις τη δουλειά σου.για την ανάλυση System Preferences>Displays Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToroLoco Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Συμφωνώ με τον Blashyrkh, δες αν υπάρχει συμβατότητα με τα component του υπολογιστή και μετά βλέπεις αν θα εγκαταστήσεις Tiger ή Leopard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Παιδιά MBR κάνω το setup...το μηχανιμα ξεκινάει κανονικά αλλά!!!πρέπει να έχω το cd του leopard μέσα...αλλιώς μου βγάζει το σφαλμα που έγραψα παραπάνω..τι κάνω λάθος?κατά τα άλλα δουλεύουν όλα μια χαρά (μεχρι και ένα gamepad της logitech που έχω) εκτός του ethernet της mobo και έτσι δν έχω internet...επίσεις μπορώ να έχω dual boot ?αν ναι how?thanks in advance mates Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 for greek input language go to System Preferences (again) >International >Input Menu :track down and you'll see : Greek για να αλλαξεις την γλωσσα εισαγωγης μην ξεχασεις να πας στο keyboard shortcuts και να αλλαξεις τν συνδιασμο πληκτρων αφου επιλεξεις το ξεκλικαρισμενο input menu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Οκ όλα εντάξει τώρα...ευχαριστώ παιδιά...μπορώ να κάνω dual boot mac και vista..?επειδη έχω ίδι ένα διαμέρισμα με το άλλο λειτουργικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Οκ όλα εντάξει τώρα...ευχαριστώ παιδιά...μπορώ να κάνω dual boot mac και vista..?επειδη έχω ίδι ένα διαμέρισμα με το άλλο λειτουργικό στο site του MaCosx86 υπαρχουν οδηγιες για οποιοδηποτε συνδιασμο λειτουργικων θελεις να εγκαταστησεις στο συστημα σου.Βεβαια για dualboot με vista και σε αυτο το φορουμ ισως βρεις οδηγιες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Γιατί όμως να μην ξεκινάει χωρις το σιντι μεσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Καλησπέρα παιδιά ...το ερώτημα μου είναι το εξής...έβαλα το leopard σε pc εδώ και μια εβδομάδα και έχω ίδη κατενθουσιαστεί...η μ@λακια είναι ότι έδωσα στο partition του leopard μονο 20gb και έχω ένα "άχρηστο" partition με vista που μου τρώει 120gb...μπορώ να σβήσω εντελώς το διαμέρισμα με τα βιστα και να επεκτήνω με κάποιον τρόπο αυτό του λεοπαρτ χωρις να χριαστεί επανεγκατάσταση του λειτουργικού?ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatis_uoa Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 καλησπερα σε ολους. αποφασισα και εγω να δοκιμασω την τυχη μου στα hackintosh με το συστημα της υπογραφης μου και εχω μερικες ερωτησουλες να σας κανω. 1) αυτος ο efi bootloader τι ειναι και σε τι χρησιμευει? πρεπει οπωσδηποτε να εγκατασταθει στο συστημα μου για να μπει το macos? 2) ειναι προτιμοτερο να κανω την εγκατασταση σε ξεχωριστο σκληρο ή σε παρτισιον του ηδη υπαρχοντως στον οποιο εχω και xp? 3) με δεδομενο οτι θελω να εχω dualboot αυτο ρυθμιζεται μεσω bios ή πρεπει να ακολουθησω αλλη διαδικασια? ( υπ'οψην οτι θελω αν γινεται να μπορω να bootaro σε xp σε οποιαδηποτε στιγμη αν πχ. παει κατι στραβα κατα την εγκατασταση πριν αυτη ολοκληρωθει) 4) αν θελησω να απεγκαταστησω το macos μενουν τιποτα υπολοιματα στο συστημα πχ. το bootloader ή θα μπορω κανονικα να βαλω windows και να εχω προσβαση στο bios anytime? 5) το dvd-drive μου ειναι ide. θα εχω τυχον προβληματα και θα χρειαστω σατα? Ευχαρηστω και συγνωμη για το μακροσκελες του θεματος και τυχον βλακιες που ρωταω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δες λίγο πιο πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις