Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από τον usb δίσκο πως πάει από ταχύτητα ;

Τρέχει γρήγορα ;

Μια χαρά πάει. Το έχω δοκιμάσει και σε SATA δίσκο και η διαφορά δεν είναι εύκολα αντιληπτή. Δεν έχω κάνει κάποιο benchmark βέβαια, η σύγκριση έγινε με κανονική χρήση. Όπως και να 'χει, bootάρει και κλείνει αρκετά πιο γρήγορα από τα vista που έχω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πλέον έχω και εγω έναν λειτουργικό Hackintosh.

Μετά από πολλά βάσανα και πολύ ψάξιμο στο διαδίκτυο κάταφερα και δουλεύω σχεδον πλήρως τον υπολογιστή μου με το Leopard.

Το σύστημα ειναι:

AMD x2 6000

Ati 2600 xt sonic 256MB (Αυτή με βασάνιζε έως σήμερα)

MB Asus M2N-E SLI

Pata Maxtor 40GB

Sata TSST DVDrw

2Gb RAM

και μια pci κάρτα δικτύου η οποία δουλεψε κατευθείαν σε αντίθεση με αυτη της μητρικής που δεν θέλει να δουλεψει σε αντίθεση με τα λεγόμενα άλλων με την ιδια μητρική.

Χρησιμοποίησα το Zephyroth Leopard 10.5.2 AMD και τωρα σας γράφω από αυτο το μηχάνημα

Εγκατάσταση με το Zephyroth 10.5.2 AMD και θα επιλέξεις στην εγκατάσταση για κερνελ SSE3 9.2.0.

Αλλά θα χρειαστεις ΠΑΤΑ δίσκο και ΣΑΤΑ DVDR,μετά θα σου δουλεύουν όλοι οι δισκοι

Πήγαινε στο παρακάτω λινκ και θα βρεις πληροφορίες για την εγκατάσταση και το υλικο που θα χρησιμοποιήσεις.Με την κάρτα γραφικών ισως βασανιστείς λίγο αλλά δουλεύει

wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.5.2#Asus

Δεν άλλαξα κάρτα,με αυτη κατάφερα να δουλέψω

μολισ παω να κανω εγκατασταση μου γραφει Still Waiting for root device.

Αλλα εψαξα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ βρηκα αυτο have an IDE HD and optical drive plugged in and install on SATA.

Δεν καταλαβαινω τι εννοει.Μπορειτε να βοηθησετε?

μολισ παω να κανω εγκατασταση μου γραφει Still Waiting for root device.

Αλλα εψαξα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ βρηκα αυτο have an IDE HD and optical drive plugged in and install on SATA.

Δεν καταλαβαινω τι εννοει.Μπορειτε να βοηθησετε?

Όπως σου έγραψα θέλεις IDE σκληρό (και να τον έχεις συνδέσει ως MASTER) και SATA DVDR για να γίνει η εγκατάσταση

Ας μου απαντήσει κάποιος, έχω επεξεργαστή SSE (οχι 2), δεν γίνεται να βάλω macosx ??

Έχω amd athlon 2700+ :mad:

Πρέπει να βρεις κάποια έκδοση που υποστηρίζει SSE 2.Αν δεν κάνω λάθος αν χρησιμοποιησεις το dvd εγκαταστασης που πρότεινα πιο πάνω χωρις να επιλέξεις στο customise τους πυρήνες 9.χ.χ που σου δίνει δυνατοτητα να κάνεις, θα γίνει

τελικα τα εκανα εγκατασταση.Ηχο εχω κανονικα απο την πρωτη στιγμη.Την αναλυση της οθονης που παω να την ρυθμισω?

Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν μου αναγνωριζει το ethernet?Καμια βοηθεια?

Παιδιά μόλις έκανα εγκατάσταση το 10.5.1 Kalyway (έτσι γράφετε? :) )

μετά το restart παίρνω το μήνυμα (HFS + Partition Failed)

Τι πατάτα έγινε?μπορώ να το διορθώσω κάπως?thanks in advance

PS:I'm new in leopard :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...