Mercyful_Fate Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Υπάρχει κάποιο USB Wireless που να δουλεύει σίγουρα και δοκιμασμένα σε 10.5.X? Παλιότερα με το Tiger είχα ένα Asus *WL 167g που δούλευε μια χαρά αλλά το Leopard δε το βλέπει. Δεν αναφέρομαι σε κανονικό Mac βέβαια.. Το στικάκι της Asus δουλεύει κανονικά και σε Leopard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rooter Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Το στικάκι της Asus δουλεύει κανονικά και σε Leopard. Το συγκεκριμένο? με τι drivers? To έβαλα με τους drivers της asusκαι δεν έπαιζε. Εσύ τι έκανες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flamelab Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Sorry αν έχει ήδη απαντηθεί , αλλα θα ήθελα να κανω τρεις ερωτήσεις : Εχω εγκαταστήσει το iATKOS 10.5.1 . 1)Πως γίνεται να φτιάξω την ανάλυση της Χ1600 Mobility Radeon ? Στο Wiki δεν βρίκα λύση ούτε στο insanelymac όπου υπαρχουν patches (που δουλευουν ) και installers για όλες τις αλλες καρτες εκτός απο την δικιά μου . Το μοναδικό thread για την Χ1600 είναι παρατημένο ... Σ.Σ. Εχω full hardware acceleration με ενεργοποιημένο το Quartz 2)Πως γίνεται να αλλαζω την γλώσσα 3)Πως κανω update σε 10.5.2 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Περιχαρής σας ποστάρω από το νέο μου Leo4All v2!!!! Μετά από αρκετές προσπάθειες στο παρελθόν με τον τίγρη επιτέλους τα κατάφερα! Ένα μικρό προβληματάκι..στο μηχάνημα της υπογραφής μου δεν μπορώ να αλλάξω ανάλυση και δεν έχω ήχω..γνωρίζει κανείς την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papadakn Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Sorry αν έχει ήδη απαντηθεί , αλλα θα ήθελα να κανω τρεις ερωτήσεις : Εχω εγκαταστήσει το iATKOS 10.5.1 . 1)Πως γίνεται να φτιάξω την ανάλυση της Χ1600 Mobility Radeon ? Στο Wiki δεν βρίκα λύση ούτε στο insanelymac όπου υπαρχουν patches (που δουλευουν ) και installers για όλες τις αλλες καρτες εκτός απο την δικιά μου . Το μοναδικό thread για την Χ1600 είναι παρατημένο ... Σ.Σ. Εχω full hardware acceleration με ενεργοποιημένο το Quartz 2)Πως γίνεται να αλλαζω την γλώσσα 3)Πως κανω update σε 10.5.2 ; Θα σε απογοητέυσω αλλά η x1600 mobility ήταν η αιτία που τελικά έβαλα το osx στο desktop μου και όχι στο Laptop. Με iatkos είχε full h/w acceleration όπως και εσύ, με kalyway δεν είχα, αλλά και στα 2 δεν μπορούσα να αλλάξω την ανάλυση. Όποιο driver και να δοκίμασα είχα μαύρη οθόνη που μετά απο προσεκτική παρατήρηση διαπίστωσα πως το λειτουργικό φόρτωνε κανονικά, αλλά η οθόνη δεν είχε φωτισμό. Δηλαδή ήταν σαν να είχε πέσει το brightness στο 0%. Για update σε 10.5.2 εγώ χρησιμοποίησα το combo update του Kalyway, ίσως κάνει και για σένα. Μια αναζήτηση στο forum του osx86 project θα σε διαφωτίσει νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Όλα καλά λοιπόν με την κάρτα γραφικών.Όποιος αντιμετοπίσει το ίδιο πρόβλημα ας κατεβάσει από την Apple το επισημο update για τις νέες κάρτες γραφικών. Ακόμα να σημειώσω πως πως παίζουν και τα bluetooth της gigabyte. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Εγώ το έκανα εγκατάσταση κανονικά σε USB δίσκο και από αυτό είμαι τώρα... Μπορεί να μη του κάνει ο μετατροπέας (USB->SATA/IDE) που έχει μέσα. Από τον usb δίσκο πως πάει από ταχύτητα ; Τρέχει γρήγορα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papadakn Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Όλα καλά λοιπόν με την κάρτα γραφικών.Όποιος αντιμετοπίσει το ίδιο πρόβλημα ας κατεβάσει από την Apple το επισημο update για τις νέες κάρτες γραφικών.Ακόμα να σημειώσω πως πως παίζουν και τα bluetooth της gigabyte. Αν δεν σου κάνει κόπο γράψε αναλυτικά τι έκανες για την κάρτα γραφικών. Επειδή ίσως δεν κατάλαβα καλά, έκανες να δουλέψει η mobility 1600 ή η desktop έκδοση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Η κάρτα γραφικών είναι η 8800 GTS 320.Αν και είχα περάσει το kext δεν την αναγνώριζε με αποτέλεσμα να μην έχω επιτάχυνση γραφικών(openGL) και να μην μπορώ να αλλάξω ανάλυση(1024χ768).Η λύση ήρθε τελικά από την εγκατάσταση ενός update από την ίδια την Apple που το κυκλοφόρησε για την υποστήριξη των νέων 8800GT για το Leopard.Μετά από αυτό όλα παίζουν ρολόι!!!Έφτιαξα και τον ήχο,όπότε η μετάβαση ολοκληρώθηκε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papadakn Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Η κάρτα γραφικών είναι η 8800 GTS 320.Αν και είχα περάσει το kext δεν την αναγνώριζε με αποτέλεσμα να μην έχω επιτάχυνση γραφικών(openGL) και να μην μπορώ να αλλάξω ανάλυση(1024χ768).Η λύση ήρθε τελικά από την εγκατάσταση ενός update από την ίδια την Apple που το κυκλοφόρησε για την υποστήριξη των νέων 8800GT για το Leopard.Μετά από αυτό όλα παίζουν ρολόι!!!Έφτιαξα και τον ήχο,όπότε η μετάβαση ολοκληρώθηκε! έχεις δίκιο, απαντούσα σε άλλο Post που μπέρδεψα με το δικό σου. Πάντως εγώ σε Kalyway 10.5.1 i 8800GTS 320 έπαιξε με έναν driver για nvidia ο οποίος είναι πολύ διαδεδομένος, δεν θυμάμαι ακριβώς όνομα αλλά στο forum του osx86 όλοι αυτόν προτείνανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavatzoulas Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 καλημερα σε ολους θα ηθελα μια ενημερωση και πληροφοριες γιατι ειμαι ετοιμος να κανω format στο συστημα μου. λοιπον εχω ενα φορητο toshiba και εχω dual boot με win xp pro και ubuntu 7.10 64bit και αποφασισα να βαλω και mac osx leopard (παλιοτερα με ενα amilo 1451g ειχα εγκαταστησει mac osx 10.4.6 και ειχα μεινει ευχαριστημενος), η ερωτηση μου ειναι πως θα κανω τα partitions,εξηγουμαι καλυτερα. 1 πρωτο partition win xp pro 30gb NTFS 2 partition mac osx hfs 30gb 3 partition swap linux 1gb 4 partition ubuntu ext3 20gb 5 partition fat32 40gb 6 partition ntfs 60gb ειναι σωστο ετσι οπως σκεπτομαι να το κανω ?χρειαζεται καποια αλλαγη ? πρεπει να χρησιμοποιησω extended partition? ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Extended partiton θα χρειαστεις γιατι μπορεις να εχεις νομιζω μεχρι 4 primary. Οποτε κανε αυτα primary: 1 πρωτο partition win xp pro 30gb NTFS 2 partition mac osx hfs 30gb 3 partition ubuntu ext3 20gb και τα υπολοιπα βαλτα σε extended. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavatzoulas Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 ευχαριστω για την απαντηση ερωτηση αλλη εχει σημασια εκτος απο το πρωτο partition που πρεπει να ειναι winxp τα αλλα να εχουν καποια σειρα? για το partition του linux swap ειναι primary η να το βαλω μεσα στο extended μαζι με τα αλλα ? το mac osx μπορει να κανει read/write σε ntfs οπως κανω με ubuntu η θα πρεπει οπωσδηποτε να φτιαξω το partition fat32 σαν ενδιαμεσο για μεταφορες? ελπιζω να μην κουραζω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 ευχαριστω για την απαντησηερωτηση αλλη εχει σημασια εκτος απο το πρωτο partition που πρεπει να ειναι winxp τα αλλα να εχουν καποια σειρα? για το partition του linux swap ειναι primary η να το βαλω μεσα στο extended μαζι με τα αλλα ? το mac osx μπορει να κανει read/write σε ntfs οπως κανω με ubuntu η θα πρεπει οπωσδηποτε να φτιαξω το partition fat32 σαν ενδιαμεσο για μεταφορες? ελπιζω να μην κουραζω.... Το mac os x να ειναι δευτερο,οχι τριτο. Το linux swap μπορει να ειναι στο extended. Και ναι το mac os x κανει απο τη μανα του read σε ntfs, ενω με το ntfs-3g (5 λεπτα υποθεση ειναι η εγκατασταση του) μπορεις να γραφεις και σε ntfs και ετσι να μην εχεις την αναγκη του fat32. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavatzoulas Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και τη πολυτιμη βοηθεια. ελπιζω μεχρι το eπομενο σαββατοκυριακο να εχω τελειωσει την εγκατασταση και να εχω το τριπλο λειτουργικο για demonstration. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις