liakos18 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μηπως να δοκιμαζες και με Leo4all v2 ; Δεν το είχα υπόψη μου. Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ! Βασικά και να μη λειτουργήσει δεν καίγομαι. Θα κάνω κάποια στιγμή μια σύνθεση μόνο γι αυτό το σκοπό όπως έκανε ο Mercyful_Fate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Giouxououou! Prwto post apo ta Mac OS X!!! Telika mphkan me to Leo4all!!! Na se kala file pou to proteines!! Sorry gia ta greeklish alla mono agglika mporw na grapsw. An mporeite na me voithisete na to diorthwsw auto tha sas hmoun ypoxreos. Epishs sorry gia to double post alla ena aplo edit den mou eftane me toso enthousiasmo!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vakol Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Kai gwwwww!!!! Ta evala molis kai einai to prwto mou post. meta apo 6 wres psaximatos ta katafera kai doulevoun apsoga, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Είχα καταφέρει να βάλω το Tiger/Leopard σε αρκετά παλαιότερα συστήματα με Pentium4 ή Celeron, αλλά ποτέ δεν είχα καταφέρει να το κάνω στον κύριο υπολογιστή μου. Σήμερα τα κατάφερα χάρη στην έκδοση Leo4All Leopard 10.5.2 η οποία αναφέρθηκε παραπάνω. Το σύστημα μου είναι: CPU Intel Core2Duo E6300 Ram 4Gb DDR2 667Mhz M/B Asus P5B Deluxe WiFi A/P Disks SATA 1 TByte total (configured as sata) VGA NVidia GeForce 8500GT 256MB PCIe Λοιπόν αναγνώρισε επιτέλους την Gigabit Ethernet της Marvell, όλες τις θύρες USB αλλά και την FireWire. To μήνυμα αυτό αποστέλεται από το νέο Leopard, το οποίο ΠΕΤΑΕΙ!! Σημ: Η κάρτά ήχου της μητρικής δεν ξέρω αν δουλεύει γιατί χρησιμοποιώ επαγγελματική εξωτερική κάρτα συμβατή με macosx από τη μάνα της. Επίσης μου είπαν πως δουλεύει και η ασύρματη καρτούλα αν βρω το σχετικό οδηγό (όπως έκανα και με την κάρτα γραφικών) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Είχα καταφέρει να βάλω το Tiger/Leopard σε αρκετά παλαιότερα συστήματα με Pentium4 ή Celeron, αλλά ποτέ δεν είχα καταφέρει να το κάνω στον κύριο υπολογιστή μου. Σήμερα τα κατάφερα χάρη στην έκδοση Leo4All Leopard 10.5.2 η οποία αναφέρθηκε παραπάνω. Το σύστημα μου είναι: CPU Intel Core2Duo E6300 Ram 4Gb DDR2 667Mhz M/B Asus P5B Deluxe WiFi A/P Disks SATA 1 TByte total (configured as sata) VGA NVidia GeForce 8500GT 256MB PCIe Λοιπόν αναγνώρισε επιτέλους την Gigabit Ethernet της Marvell, όλες τις θύρες USB αλλά και την FireWire. To μήνυμα αυτό αποστέλεται από το νέο Leopard, το οποίο ΠΕΤΑΕΙ!! Σημ: Η κάρτά ήχου της μητρικής δεν ξέρω αν δουλεύει γιατί χρησιμοποιώ επαγγελματική εξωτερική κάρτα συμβατή με macosx από τη μάνα της. Επίσης μου είπαν πως δουλεύει και η ασύρματη καρτούλα αν βρω το σχετικό οδηγό (όπως έκανα και με την κάρτα γραφικών) Πώς έβαλες τα ελληνικά σαν γλώσσα πληκτρολογίου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Πώς έβαλες τα ελληνικά σαν γλώσσα πληκτρολογίου; Στο google έψαξες? Στο System Preferences ίσως? Μην τα θέλουμε όλα έτοιμα, να ψάχνουμε και λιγάκι μόνοι μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Στο google έψαξες? Στο System Preferences ίσως?Μην τα θέλουμε όλα έτοιμα, να ψάχνουμε και λιγάκι μόνοι μας... Ακριβώς, αν δεν έχεις διάθεση να ψάξεις κάτι τόσο απλό, σε βλέπω να βάζεις και πάλι windows και μάλιστα γρήγορα Φιλικά πάντα ΥΓ: Τελικά λειτούργησε και η ασύρματη κάρτα της μητρικής με τον οδηγό που κατέβασα. Το σύστημα έχει αναγνωριστεί ως Mac Pro και πετάει... Να ρωτήσω κάτι άλλο. έχω έναν δίσκο με windows Vista αλλά τον είχα αποσυνδέσει πριν εγκαταστήσω το Leopard. Αν τον συνδέσω ξανά, μπορεί με κάποιο τρόπο το σύστημα να γίνει dual boot; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToroLoco Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Τελικά τα κατάφερα και εγώ. Το πρόβλημα ήταν το nForce3 chipset της μητρικής, με το πρόγραμμα transmac αφαίρεσα τα kext ApplenForceATA και AppleATΑ και τα αντικατέστησα με τα ίδια από Tiger και μπόρεσε να τρέξει το installer. Μετά στο customization επέλεξα ATA αντί για το nForce3/4/5. Τώρα έχω ένα MacPro3.1, παίζει κανονικά το Lan, ο ήχος και η VGA, αν και νομίζω ότι η VGA δεν παίζει 100% τα drivers και πρέπει να βρω working kext. Ένα πρόβλημα που έχω τώρα είναι ότι δεν κάνει boot στο Leopard αν δεν έχω το dvd εγκατάστασης στο drive και δεν μπορώ να πετύχω dual boot με τα Vista που είχα ήδη εγκατεστημένα στο pcακι. Αν γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να πετύχω αυτά τα 2 θα είναι όλα τέλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rooter Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Πως τα κατάφερες με retail dvd? Με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToroLoco Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Πως τα κατάφερες με retail dvd? Με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Αν αναφέρεσαι σε μένα, κατέβασα το Zephyroth Leopard 10.5.2 Rev.2 (μπορείς να το ψάξεις στο google;)) και μετά αντικατέστησα τα 2 kext που αναφέρω στο προηγούμενο post μιας που δεν έπαιζαν με την δική m/b. Αν κατεβάσεις το iso και δεν μπορείς να μπείς στο installation στείλε μου ένα pm να σου πω πως να το κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Στο google έψαξες? Στο System Preferences ίσως?Μην τα θέλουμε όλα έτοιμα, να ψάχνουμε και λιγάκι μόνοι μας... Συγγνώμη έχετε δίκιο. Βιάστηκα λίγο να ρωτήσω . Όλα καλά με τα ελληνικά. Αντιμετωπίζω σοβαρότερο πρόβλημα όμως . Το σύστημα παγώνει πάντα μερικά λεπτά μετά την εκκίνηση. Το χρονομέτρησα 3 φορές. 1η: 17 λεπτά, 2η: 18 λεπτά 3η: 10 λεπτά. Αυτό συμβαίνει άσχετα με το τι δουλεύω εκείνη την ώρα. Έχετε καμιά ιδέα με το τι μπορεί να φταίει; Μήπως έχει σχέση με το σκληρό που είναι Raptor στις 10000rpm; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rooter Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Αν αναφέρεσαι σε μένα, κατέβασα το Zephyroth Leopard 10.5.2 Rev.2 (μπορείς να το ψάξεις στο google;)) και μετά αντικατέστησα τα 2 kext που αναφέρω στο προηγούμενο post μιας που δεν έπαιζαν με την δική m/b. Αν κατεβάσεις το iso και δεν μπορείς να μπείς στο installation στείλε μου ένα pm να σου πω πως να το κάνεις. Δεν αναφερόμουν σ σένα φίλε ToroLoco αλλα σ ευχαριστω για την απαντησή σου. Αναφερόμουν στον PanPan για την εγκατασταση του server 10.5.2 σε pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manosdoc Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Βγήκε το Kalyway 10.5.2 με τα τελευταία, μα τελευταία updates σε όλα. Γίνεται ένας χαμός στον πειρατή, αν είναι βοηθήστε και σεις στο seed γιατί γίνεται χαμός με έναν Seeder και καμιά χιλιάρα Leechers... Η προηγούμενη μου δούλευε ρολόι... αυτή πρέπει να τα σπάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rooter Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Υπάρχει κάποιο USB Wireless που να δουλεύει σίγουρα και δοκιμασμένα σε 10.5.X? Παλιότερα με το Tiger είχα ένα Asus *WL 167g που δούλευε μια χαρά αλλά το Leopard δε το βλέπει. Δεν αναφέρομαι σε κανονικό Mac βέβαια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Massiv0r Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Παιδια με Intel Pentium 4 @ 2.8Ghz / 768MB Ram / Nvidia 7600Gs/ 80GB HD θα τρεχει κανονικα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις