Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά, προσπαθώ να εγκαταστήσω το Leopard 10.5.1 σε desktop pc με core quad 6600, 2gb ram, ip35 pro mobo και μου εμφανίζει το σφάλμα: /com.apple.Boot.plist not found. Δοκίμασα το ίδιο δισκάκι σε Laptop Και προχώρησε η διαδικασία kανονικά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρα παιδιά, προσπαθώ να εγκαταστήσω το Leopard 10.5.1 σε desktop pc με core quad 6600, 2gb ram, ip35 pro mobo και μου εμφανίζει το σφάλμα: /com.apple.Boot.plist not found. Δοκίμασα το ίδιο δισκάκι σε Laptop Και προχώρησε η διαδικασία kανονικά...

Αυτο στο βγάζει σε πια φάση? Boot-αρει κανονικά το dvd?

Καλημερα. Να κανω μια ερωτηση γιατι ειμαι λιγο ασχετος στο θεμα Mac, αν παρω τα γνησια MacOS 10.5 θα μπορεσω να τα εγκαταστησω στο συστημα της υπογραφης μου ή θα πρεπει οπωσδηποτε για macos on x86 να χρησιμοποιησω καποια πατσαρισμενη εκδοση?

patcharismeni έκδοση, ή μπορείς αγοράζοντας το να του εισάγεις μετά τα patch (πράγμα που για να το κάνεις πρέπει να έχεις ήδη os x tiger ή leopard)

ps: η apple απαγορέυει την εγκατάσταση του os x σε pc!

Δεν bootarei καθόλου. Πετάει κατευθείαν το σφάλμα... Παίζει ρόλο το dvd rom drive? Είναι ide.

Ναι, κατά 90% αυτό φταίει. Βρες ένα sata dvd drive, αλλιώς θα έχεις προβλήματα έτσι κι αλλιώς.

Έχω το παρακάτω σύστημα:

CPU: AMD +3200 64Bit

Ram: 1500Mb DDR

M/B: MSI K8N PLATINUM

H/D: 2x200Gb WD SATA, 1x250Gb WD SATA, 1x250Gb WD USB

VGA: ATI x1650 256Mb

DVD-RW: NEC IDE

Έχω δοκιμάσει να εγκαταστήσω τις εκδόσεις του Zephyroth 10.5.1 & 10.5.2, αλλά δυστυχώς καμία δεν παίζει. Η 10.5.1 κολλαει την ώρα που μπαίνει στην κονσόλα ναδιαβάσει τα script της εγκατάστασης και η 10.5.2 μου βγάζει την οθόνη με το "μήλο" αλλά μετά κολλάει και μου πετάει ένα μήνυμα ότι πρέπει να γίνει επανεκκίνση του υπολογιστή.

Έχει δοκιμάσει κάποιος επιτυχώς να εγκαταστήσει σε παρόμοιο σύστημα. Αν ναι με ποιά έκδοση και πώς?

Thx

Μπορεί να μου πεί κάποιος για ποιό λόγο δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση?

Βέβαια ένας 80-αρης sata δίσκος δεν κάνει παραπάνω από 40 ευρώ πλέον, ωστόσο αν δεν είναι στις προτεραιότητές σου (όπως ήταν για μένα), τότε τα 40 ευρώ δεν είναι και λίγα.

Tη δευτέρα περιμένω έναν 74άρη Raptor (από αντικατάσταση μετά από σχεδόν 4 μήνες :mad:). Υπάρχει καμιά ασυμβατότητα με τους Raptor;

Επίσης, απ' ότι είδα θα χρειαστώ SATA dvd rom drive ε; Αυτή τη στιγμή έχω το DVDRW Nec ND-3500 που απ' ότι νομίζω είναι IDE.

Δεν έχω ιδέα για τους Raptor.

Όσο για το dvd-rom, ναι, καλό είναι να είναι sata, γιατί με τους IDE κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις πρόβλημα.

Tη δευτέρα περιμένω έναν 74άρη Raptor (από αντικατάσταση μετά από σχεδόν 4 μήνες :mad:). Υπάρχει καμιά ασυμβατότητα με τους Raptor;

Επίσης, απ' ότι είδα θα χρειαστώ SATA dvd rom drive ε; Αυτή τη στιγμή έχω το DVDRW Nec ND-3500 που απ' ότι νομίζω είναι IDE.

Μια χαρα παιζει σε raptor.

Δεν έχω ιδέα για τους Raptor.

Όσο για το dvd-rom, ναι, καλό είναι να είναι sata, γιατί με τους IDE κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις πρόβλημα.

Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά στο προγραμματάκι το Everest βλέπω ότι IDE Controllers γράφει Intel® 82801FB Ultra ATA Storage Controllers - 2652 και Intel® 82801FB/FBM Ultra ATA Controllers - 266F.

....

4η προσπάθεια

Αυτή τη φορά στο checking του DVD μου έβγαλε ένα μήνυμα "You should restart your computer. Hold down the power button or press the restart button".

5η, 6η προσπάθεια

Το παραπάνω μήνυμα εμφανιζόταν σε διαφορετικά σημεία κάθε φορά.

....

Να σημειώσω ότι χρησιμοποίησα το DVD του KALYWAY με την έκδοση 10.5.1 και το hardware μου είναι:

CPU: P4 3.2Ghz

Mobo: ASUS P5GD2 Deluxe

Κάρτα γραφικών: MSI GeForce 6600 256MB

RAM: 3GB

P.S Παίζει να είναι το μεγαλύτερο ποστ που έχω κάνει ποτέ σε forum! :lol:

Ήρθε ο Raptor σήμερα τελικά και έκανα μερικές προσπάθειες. Σε όλες μου εμφάνισε το παραπάνω μήνυμα. Έκανα 3 με Kalyway και 2 με το iATKOS. Τι μπορεί να φταίει; ΤΟ IDE DVD-ROM ίσως;

Ήρθε ο Raptor σήμερα τελικά και έκανα μερικές προσπάθειες. Σε όλες μου εμφάνισε το παραπάνω μήνυμα. Έκανα 3 με Kalyway και 2 με το iATKOS. Τι μπορεί να φταίει; ΤΟ IDE DVD-ROM ίσως;

Μηπως να δοκιμαζες και με Leo4all v2 ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...