Vice Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δηλαδή δουλεύει κανονικότατα? Native εγκατάσταση ή vmware? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μιλάμε για native πάντα, iATKOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Καλημέρα. Διάβασα λίγο το τόπικ, μπορείτε να μου υποδείξετε κάποιον οδηγό or something για τα βασικά; Έχω ψάξει και στο ίντερνετ προφανέστατα, αλλά μπερδεύτηκα λίγο. Κάποιον οδηγό που να χει δουλέψει σε κάποιον από εσάς. Έναν Acer έχω, Sempron 3000+, 768MB RAM, Mobility X600 64MB VRAM PCI-e. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Για αρχή, κατέβασε το iATKOS απο κανα τορρεντ, και άρχισε τα πειράματα. Ρίξε μια ματιά και στα guides που έχει στο google γενικά, και στο insanelymac.com συγκεκριμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papadakn Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Καμιά εναλλακτική για drivers της Mobility x1600? Δοκίμασα το πακέτο του Insanelymac αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να έχω μαύρη οθόνη. Δεν φαίνεται να κολλάει, απλά η οθόνη μαυρίζει και δεν μπορώ να κάνω κάτι. Αφαιρόντας τα αρχεία της Ati μπαίνει κανονικά αλλά στα 1024χ768 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afantos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Τελικά τι παίζει με την GeForce 9600gt υποστηρίζεται? Έχω φάει τον τόπο να βρώ απάντηση και δεν βρίσκω τίποτα. Ξέρει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papadakn Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μετά απο 3 μέρες ψαξίματος αγανάκτησα με τη Ati x1600 και τελικά έβγαλα τον σκληρό δίσκο του laptop, τον έβαλα σε εξωτερική θήκη και έτρεξα το osx86 απο usb στο σταθερό μου. Tα specs είναι Core 2 duo E4300 @ 2.2Ghz Gigabyte P965 DS-4 2gb ram Nvidia Xfx 8800GtS 320 Όλα δουλέουν περίφημα, μόνο για την nvidia έβαλα driver, η διαδικασία κράτησε λιγότερο απο λεπτό. Εγκατέστησα και το ilife '08 ενώ τώρα περνάω και το 10.5.2 update του Kalyway! Το βολικό του θέματος είναι ότι όποτε θέλω osx απλά συνδέω τον δίσκο στο usb και όποτε θέλω Vista απλά το αποσυνδέω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Ωραιος! Με γεια! Αν σε βολεψει και σου αρεσει,παιρνεις εναν εξτρα δισκο για να μην μπαινοβγαζεις.. Μπορεις ακομα κατα την διαρκεια του post ,να διαλεγεις (πατωντας f8) σε ποιο σκληρο θα μπουταρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToroLoco Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Έχω το παρακάτω σύστημα: CPU: AMD +3200 64Bit Ram: 1500Mb DDR M/B: MSI K8N PLATINUM H/D: 2x200Gb WD SATA, 1x250Gb WD SATA, 1x250Gb WD USB VGA: ATI x1650 256Mb Έχω δοκιμάσει να εγκαταστήσω τις εκδόσεις του Zephyroth 10.5.1 & 10.5.2, αλλά δυστυχώς καμία δεν παίζει. Η 10.5.1 κολλαει την ώρα που μπαίνει στην κονσόλα ναδιαβάσει τα script της εγκατάστασης και η 10.5.2 μου βγάζει την οθόνη με το "μήλο" αλλά μετά κολλάει και μου πετάει ένα μήνυμα ότι πρέπει να γίνει επανεκκίνση του υπολογιστή. Έχει δοκιμάσει κάποιος επιτυχώς να εγκαταστήσει σε παρόμοιο σύστημα. Αν ναι με ποιά έκδοση και πώς? Thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Έχω το παρακάτω σύστημα: CPU: AMD +3200 64Bit Ram: 1500Mb DDR M/B: MSI K8N PLATINUM H/D: 2x200Gb WD SATA, 1x250Gb WD SATA, 1x250Gb WD USB VGA: ATI x1650 256Mb Έχω δοκιμάσει να εγκαταστήσω τις εκδόσεις του Zephyroth 10.5.1 & 10.5.2, αλλά δυστυχώς καμία δεν παίζει. Η 10.5.1 κολλαει την ώρα που μπαίνει στην κονσόλα ναδιαβάσει τα script της εγκατάστασης και η 10.5.2 μου βγάζει την οθόνη με το "μήλο" αλλά μετά κολλάει και μου πετάει ένα μήνυμα ότι πρέπει να γίνει επανεκκίνση του υπολογιστή. Έχει δοκιμάσει κάποιος επιτυχώς να εγκαταστήσει σε παρόμοιο σύστημα. Αν ναι με ποιά έκδοση και πώς? Thx Τη μητρική σου δεν την είδα πουθενά στο HCL. Επίσης, πες μας πως συνδέεται το dvd-rom σου με τη μητρική (IDE 'η SATA?). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vice Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 για το δικό μου το hardware λέει μόνο για το lan οτι δεν δουλεύει. Αμα αγοράσω ένα δίσκο καινούριο και βάλω osx Θα πρέπει να πειράξω και τπτ άλλο για να κάνω dual boot με τα vista που έχω τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Αν τα βαλεις σε διαφορετικο δισκο, θα μπορεις να εχεις default απο το bios πχ να μπαινει στα win(δηλαδη στον σκληρο με τα win) και οταν θελεις να μπεις σε mac os x να πατας f8 κατα το post του bios και να σου εμφανιζει ενα μενου με επιλογες απο ποιον σκληρο(ή και dvd) θελεις να μπουταρεις. Τοτε θα διαλεγεις τον σκληρο του mac os x. Ειναι η πιο σιγουρη λυση,γιατι δεν εχει να κανει με bootloaders,software κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vice Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 σωστός είσαι. δεν το σκέφτηκα. Ακόμη μία απορία έχω και θα δοκιμάσω την τύχη μου στην εγκατάσταση. Αυτό με το EFI δεν έχω καταλάβει τί είναι. emulation του bios διάβασα. πρέπει να κάνω κάτι πρίν την εγκατάσταση; να κατεβάσω κάτι extra; Εχω την διανομή του kalyway 10.5.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Οχι δεν πρεπει να κανεις κατι,απλα να διαλεξεις κατα την εγκατασταση του kalyway το πακετο για emulation. Νομιζω ειναι το 2 πακετα: το emulation και ο πυρηνας ο κανονικος. Ψαξε λιγο για καποιο guide και θα δεις τις λεπτομερειες. Αλλα νομιζω πως και το ιδιο το dvd στα εξηγει και ετσι μπορεις να καταλαβεις τι πρεπει να διαλεξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaros2 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Με δυο λόγια, τι διαφορές έχουν τα iATKOS, Kalyway? (εκτός από το ότι το iATKOS είναι τούρκικη προσπάθεια, οπότε ξεκινάει με - για 'μένα? ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις