haHa Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 αν τυχον το κανεις ενημερωσε μας. υποτίθεται οτι με την εκδοση που εχεις βαλει που εχει EFI μπορεις να κανεις τα update κανονικα χωρις parchαρισματα Εγινε σημερα το update σε 10.5.2 . (9C31) Eπειδη διαβαζα οτι πολλοι ειχαν προβληματα,προτιμουσα τον σιγουρο τροπο που ηταν να μην βαλω το official update (απο το software update) ,αλλα ενα "patchαρισμενο"-ειδικο (kalyway). Kernel βεβαια εξακολουθω να τρεχω τον ιδιο με τους κανονικους mac, ειναι μη patchαρισμενος,λογω efi κλπ. Μια χαρα πηγε το update,3 λεπτα υποθεση ηταν. (Εχασα οπως περιμενα για λιγο την wireless καρτα ,αλλα αυτο συνεβει γιατι εβαλε καινουριους drivers για wifi το 10.5.2,ενω η καρτα μου δουλευει με drivers απο 10.4.8 . Ξαναπερασα μετα το update τους drivers του 10.4.8 και ολα καλα. Το ιδιο προβλημα εχουν και οι κανονικοι mac pro ή imac,αν χρησιμοποιουν καρτα ασυρματη δικτυου σαν τη δικια μου.(η οποια εχει προτιμηθει λογω οτι εχει πολυ καλυτερο σημα)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neXTgen Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 παιδιά , ερώτηση : από τα υπάρχοντα laptops της αγοράς (κυρίως eshop/πλαισιο) ΜΕΧΡΙ 1000 ευρώ, υπάρχει κάποιο που να το έχετε αγοράσει και απροβλημάτιστα να εγκαταστήσατε leopard (δε με νοιάζει να έχει dedicated κάρτα γραφικών, no games for me , sorry) ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δες εδω: http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.5.1/Portables Γενικοτερα τα dell θεωρουνται αρκετα συμβατα. Αν παρεις μια προσφορα για dell με cpu στα 2.0GHz και απλη καρτα γραφικων,δε θα σου βγει πανω απο 1000-1100 ευρω (με 3 χρονια εγγυηση και επισκευη την επομενη μερα σπιτι σου.) Το προβλημα των περισσοτερων φορητων ειναι η ασυρματη καρτα δικτυου intel που εχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neXTgen Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 σε ευχαριστώ πολύ φίλε haHa , τρέχω να διαβάσω, το ερώτημα βέβαια παραμένει . κάποιος από σας έχει αγοράσει κάποιο από τα υπάρχοντα laptops της αγοράς (κυρίως eshop/πλαισιο) ΜΕΧΡΙ 1000 ευρώ να του έχετε βγάλει τα vista και να δουλεύουν απροβλημάτιστα τα leopard ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neXTgen Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 αυτό εδώ : Amilo Si 2636L (http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1026011) τι λέτε ? θα τα γουστάρει τα leopard ή εντοπίζετε κάποια ασυμβατότητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Σιγουρα η ασυρματη καρτα δικτυου θα εχει δυσκολιες και μαλλον δε θα αναγνωριστει. Για την καρτα γραφικων μεχρι προσφατα δεν την αναγνωριζαν,δε ξερω τι γινεται τωρα πια,νομιζω πως ουτε τωρα εχει βρεθει λυση.Καλυτερα να βρειες εναν φορητο με απλη καρτα γραφικων αλλα οχι ενσωματωμενη,πχ με μια nvidia 8400m gs . Καλυτερα να διαβασεις πρωτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 ούτε 300 δε βγαίνει... αν και έχω mac ο πειρασμός είναι γλυκός! σκεφτόμουν σήμερα ένα mac mini για media center και κατεβασρτήρι αλλά με αυτά που βλέπω...φτου φτου μακριά κακές σκέψεις... Και εγώ έχω mac, αλλά λέω να δοκιμάσω μια φορά και την "άλλη πλευρά". Καλά και χρυσά τα macs, δε λέω, αλλά καλό είναι να εξερευνούμε και τις πιθανότητες να βρούμε κάτι καλύτερο (συνολικά, όχι μόνο σαν hardware) χωρίς να κολλάμε σε ταμπού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Θέλω ένα macmini για μία ht dv αλλά κάνει και 820 το άτιμο… έτσι σκέφτομαι σιγά σιγά τη πλάγια λύση… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Ποια απο τις 2 mobo λετε? GIGABYTE P35-DS4 ή GIGABYTE P35-DS3L Ποια ειναι η διαφορα τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Προσπαθώ τις τελευταίες 4-5 ώρες να εγκαταστήσω το 10.5.1 (kalyway) αλλά δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ούτε καν να κανω boot από το dvd. Το έχω γράψει σε 2 διαφορετικά δισκάκια, αλλά κάθε φορά που κάνω boot (με τις επιλογές -v -x) κολλάει για πάντα στο: Loading Darwing/86 Loading kernel mach_kernel Loading HFS+ file: bla bla bla Έχει κανείς καμιά ιδέα τι φτάει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Τελικά ήταν χαλασμένο το image του kalyway που είχα κατεβάσει. Κατέβασα το iso του BrazilMac και αυτή τη στιγμή είμαι στο 40% της εγκατάστασης. Το πρόβλημα που εμφανίστηκε τώρα είναι ότι τον 200-αρη δίσκο μου το Disk Utility τον βλέπει ως 128GB. Τέλος πάντων, προχωράω στην εγκατάσταση κανονικά προς το παρόν, για να πάρω μια ιδέα του όλου πράγματος, και μετά βλέπουμε (έτσι κι αλλιώς θα ασχοληθώ αρκετά με τον δίσκο και τη δομή του, γιατί θα το παλέψω για tripple boot). edit: μιας και ανέφερα το tripple boot (Mac OS, XP, Ubuntu), το έχει δοκιμάσει κανείς? Λέω να βάλω το Leopard πρώτα, μετά τα XP (λογικά θα χαθεί το boot record του X), και στο τέλος το Ubuntu (το οποίο θα εγκαταστήσει τον Grub loader, και στον οποίο θα περάσω τα boot partitions των 2 άλλων λειτουργικών, αν δεν τα αναγνωρίσει μόνο του). Τι λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Προτεινω να δοκιμασεις το kalyway. Triple boot ειχα κανει και ειχα βαλει τα windows πρωτα, μετα ubuntu και μετα mac os xπου απλα συμπληρωσα στον grub ενα ακομα entry και λειτουργουσε αψογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δοκιμάζω ξανά το BrazilMac (λέω ξανά, γιατί κάπου στα μισά της εγκατάστασης μου έβγαλε ένα ωραιότατο Installation Failed - παραπονιόταν ότι δεν μπορούσε να κάνει install κάποια αρχεία στον δίσκο, ενώ ο έλεγχος της κατάστασης του DVD είχε τελειώσει ΟΚ - αυτη τη φορά του έδωσα όλο τον δίσκο (ενώ αρχικά του έδινα ένα partition του δίσκου) και περιμένω να δω τι θα συμβεί.), και ταυτόχρονα ξανακατεβάζω μια άλλη έκδοση του kalyway, γιατί η πρώτη μάλλον ήταν χαλασμένη... Πολυ ταλαιπωρία πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 2 μέρες μετα, και ακόμα δεν έχω καταφέρει να βάλω το Leopard. Η μεγαλύτερη πρόοδος που έχω κάνει είναι να εγκαταστήστω το Leopard και να μου κρασάρει στο boot. Έχω αρχίσει και υποπτεύομαι ότι ο C2D E8200 δεν είναι και τόσο συμβατός... Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν boot-αρει κανένα από τα 2 kalyway images που έχω κατεβάσει. Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vice Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 γιατί έτσι ρε man? το υλικό σου είναι μέσα στις λίστες συμβατότητας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις