Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οπως ειπα και προηγουμενως σωστες πληροφοριες παιρνουμε απο το forum insanelymac:

http://forum.insanelymac.com/index.php?showforum=85

Απο τη λιστα,που παραθετεις παιρνουμε μια προχειρη ιδεα.

Πιστευω παντως ακομα και την καρτα δικτυου θα καταφερεις με λιγο κοπο να την κανεις να δουλεψει.

Οσο για την καρτα γραφικων ,αν δεν υποστηριζει QE/CΙ ,την πατησες.

Αλλα και παλι πιστευω πως θα υποστηριζει και μαλλον δε θα εχεις προβλημα.

Και εδω λεει οτι μια δουλευει με ενα patch:

http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.5.1#nVidia_2

http://scottdangel.com/blog/?p=15

Καλυτερα βεβαια να παρεις μια καρτα γραφικων που να δουλευει με το Natit ή το NVinject.

Γνωμη μου παντως ειναι να πιεσεις να αλλαξεις την παραγγελια.

Γιατι ηδη δεν αρχισες καλα,πολλα patch θελει.Δεν ειναι και πολυ συμβατο το hardware σου και θα μπεις στην διαδικασια του patching που μονο προβληματα μπορει να φερει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λίγο δύσκολο να αλλάξει η παραγγελία, γιατί έχω δώσει στοιχεία κάρτας για την πληρωμή.

p.s.: πάντως έχω καλή διάθεση να κάνω το πατσάρισμα που χρειάζεται, αρκεί να γίνεται! Άλλωστε είμαι εξοικειωμένος με terminal, οπότε δεν με φοβίζει το να κάνω configuration σε διάφορα αρχεία.

edit: τελικά έπαιξε ένα πρόβλημα με την κάρτα, οπότε η παραγγελία ακυρώθηκε εντελώς προς το παρόν (παρ'όλο που μπόρεσα και αντικατέστησα την μητρική με μια άλλη της Gigabyte). :(

Καλη φαση!

Αρχισε το διαβασμα εδω για να διαλεξεις καταλληλη motherboard και καρτα:

Πιστευω μια 8600gt με 256 mb θα ειναι μια χαρα.

Αλλα απο οτι βλεπω το πλαισιο δεν εχει τετοια fanless.

για 2600xt kai 3850 τι γνωμη εχετε;

την xt την εχουνε κανει να δουλεψει ενω την 3850 μονο με φλασαρισμα bios.ψαχνω για μια καρτα ανωτερη απο 8600gt αλλα οχι και 8800.

σκεφτομαι 9600gt αλλα δεν ξερω ποτε θα κυκλοφορησει και ποσο συμβατη ειναι.λογικα θα ειναι.η 8600gts δεν ξερω αν ειναι καλυτερη απο αυτες που ανεφερα πριν

Λέω να κάνω αναβάθμιση και θά ήθελα να μου προτείνετε hardware

μητρική για cpu C2D 8400 και μνήμες

κάρτα γραφικών της τάξης της 3870 radeon

(έχω μία pci κάρτα δικτύου συμβατή)

Καλη φαση!

Αρχισε το διαβασμα εδω για να διαλεξεις καταλληλη motherboard και καρτα:

εχει ηδη γραψει ο haHa που να ψαξει κανεις αν θελει να βρει ο,τι τον ενδιαφερει

Oπως εχω γραψει παραπανω, εχω την Nvidia 8600 GTS fnless και ειναι απολυτα συμβατη με το σωστο driver.

Η motherboard που εχω ειναι Asus P5k Deluxe Wifi και τα 2 ehternet δουλευουν κανονικα , οπως και η καρτα ηχου (μονο αναλογικο stereo out).

Καλησπέρα σε όλους.

Έβαλα τα Leopard 10.5.1 και αντιμετωπίζω μερικά προβλήματα.

Πρώτα από όλα πως αλλάζουμε από το πληκτρολόγιο γλώσσα? Έχω βαρεθεί να το αλλάζω με το ποντική. Επίσης δεν μπορώ να ακούσω ήχο αν και έχω δοκιμάσει όλες τις θύρες της κάρτας ήχου και της μητρικής. Έχω την Asus P5WD2 και Soundblaster Audigy 2 ZS. Επιπροσθέτως, έχω την nvidia 8600 gts αλλά δεν έχω βρει ακόμη τους σωστούς drivers.

Τέλος, δεν μπορώ να δω βίντεο από youtube. Ούτε από Firefox ούτε από Safari. Πιο συγκεκριμένα σε όλα τα βίντεο παίζει δύο δευτερόλεπτα και μετά κολάει αν και δείχνει ότι έχει κάνει φόρτωση το βίντεο.

Καμιά ιδέα για όλα αυτά?

Υ.Γ. Έχω την σπασμένη έκδοση του ToH.

Mε την soundblaster ξεχασε τον ηχο.Μονο με την ενσωματωμενη.

Καλυτερα να δοκιμασεις με kalyway.Eχει drivers για την καρτα ηχου σου και την καρτα γραφικων σου.

Πληκτρολογιο αλλαζεις ευκολα βαζοντας συντομευση.Ψαξε στο google πως θα το κανεις.

Τελικά, μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο εξής hardware, το οποίο πιστεύω θα μου δώσει μεγάλο βαθμό συμβατότητας:

1) GIGABYTE P35-DS3L

2) INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66 GHZ

3) XFX GEFORCE 8400GS TC 256MB

Κατέβασα αρκετά τις απαιτήσεις μου, προκειμένου να εξοικονομήσω και σε κόστος. 4-πύρηνος επεξεργαστής μάλλον είναι υπερβολικός για μένα, αφού ούτε γραφικά δουλεύω, ούτε multithreading software τρέχω. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω την "άνεσή" μου και να βλέπω και κανένα HD βίντεο που και που.

Για τον ίδιο λόγο θεώρησα ότι μια απλή και συμβατή κάρτα γραφικών θα μου είναι μια χαρά, αφού έτσι κι αλλιώς σπάνια παίζω παιχνίδια.

Για την μητρική, συνάντησα αρκετά ποστς στο InsanelyMac τα οποία προτείνουν την σειρά P35 της GB γενικότερα, και την DS3L ειδικότερα.

Λέω να τα παραγγείλω αύριο να τελειώνω.

Εσείς τί λέτε? Συμφωνείτε μαζί μου περί συμβατότητας?

Η μητρικη γενικοτερα θεωρειται τοπ απο αποψη συμβατοτητας.

Για τον επεξεργαστη μονο μια μικρη παρατηρηση,ασχετα απο το mac os x.

Βαλε τον intel e8200 που ειναι λιγο πιο γρηγορος,με μεγαλυτερη cache,πιο κρυος,παιρνει μεγαλυτερο overclock και πιο καινουριος (ειναι penryn).

Ερχεται στα ιδια λεφτα.

Για την καρτα γραφικων αφου εψαξες και ειναι συμβατη,τοτε μη φοβασαι,χτυπα την απο την στιγμη που δεν παιζεις παιχνιδια.

Πιστευω τωρα το συστημα σου ειναι πολυ πιο συμβατο σε σχεση με το προηγουμενο.

Θα ταλαιπωρηθεις ελαχιστα!

ούτε 300 δε βγαίνει... αν και έχω mac ο πειρασμός είναι γλυκός! σκεφτόμουν σήμερα ένα mac mini για media center και κατεβασρτήρι αλλά με αυτά που βλέπω...φτου φτου μακριά κακές σκέψεις...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...