Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το hardware δεν είναι μόνο η μνήμη. Και το MacOS χρησιμοποιεί στο έπακρο το σύγχρονο hardware. Όλα είναι θέμα χρήσης. Αν χρησιμοποιήσεις Photoshop και Final Cut τότε θα το δεις.

Αυτό ήθελε να πει ο worldcitizen... νομίζω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτό θέλω να πω :) Αλλά και iMovie, Mathematica, MatLab μετατροπές video (DVD -> DivX) κτλ..Εκτός από τις εφαρμογές που το τερματίζουν από μόνες τους, μπορούμε και να συνδυάσουμε πολλές για να πετύχουμε τον επιθυμητό στόχο:)

Το ότι κάνει πάρα πολύ καλή διαχείριση μνήμης τιμή μας και καμάρι μας!

Το θέμα είναι ότι το osx86 έχει προχωρήσει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ που αργά η γρήγορα η apple είτε το θέλει είτε όχι θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε μια pc-open version του osx.

Just my opinion.

Για μένα τώρα πια το osx είναι μονόδρομος και επι την ευκαιρία θέλω και νέο μηχάνημα.

1000 φορές να δώσω 1.500 να φτιάξω έναν 100% συμβατό με osx-86 pc δυναμίτη παρά να δώσω 3.000 για το μισό hardware σε apple.

Και σαν εμένα σκέφτονται ΠΑΡΑ πολλοί!

Αν συχναζετε σε ξένα forum εξειδικευμένα στο video-audio θα ξέρετε τι εννοώ.

Είναι θέμα χρόνου πιστεύω.... (θέλω να πιστεύω :P)

Το θέμα είναι ότι το osx86 έχει προχωρήσει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ που αργά η γρήγορα η apple είτε το θέλει είτε όχι θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε μια pc-open version του osx.

Just my opinion.

Για μένα τώρα πια το osx είναι μονόδρομος και επι την ευκαιρία θέλω και νέο μηχάνημα.

1000 φορές να δώσω 1.500 να φτιάξω έναν 100% συμβατό με osx-86 pc δυναμίτη παρά να δώσω 3.000 για το μισό hardware σε apple.

Και σαν εμένα σκέφτονται ΠΑΡΑ πολλοί!

Αν συχναζετε σε ξένα forum εξειδικευμένα στο video-audio θα ξέρετε τι εννοώ.

Είναι θέμα χρόνου πιστεύω.... (θέλω να πιστεύω :P)

Ακριβώς ετσι για το osx86. Τωρα πια αμα στήσεις ενα μηχανιμα σωστα μπορεις να κανεις ακομα και τα updates κανονικα χωρις patchαρισματα κτλ.. Δυστηχως η επιλογη της apple για intel cpu's εχει και αυτο το μεγαλο αρνητικο (για αυτην) αλλα εχει και παρα πολλα θετικα..

Αν και εχω και την εντυπωση οτι ισως κατι τετοιο να βολευει και την apple γιατι πολλοι ειναι αυτοι που μετα το OSX86 μπορει να κανουν το switch σε apple προιοντα.

Και αυτο γιατι δεν πιστευω πως αν ηθελε να το κλειδωσει μια και καλη δεν θα μπορουσε να το κανει. Απλα ισως να την βολευει ετσι η κατασταση για να μην ειναι υπευθυνη και για ασυμβατότητες...

Καλά με το που υποστηρίξει επίσημα τα pc μιλάμε σε 3-4 χρόνια το πολύ θα την έχει κλείσει την MS.

Άσε που άμα γίνει τότε όλες οι εταιρίες με παιχνίδια etc (που 'χάνει' το osx) θα τρέξουν να βγάλουν support.. Γιατί άμα δεν το κάνουν, αυτοί θα χάνουν.:devil:

Καλά με το που υποστηρίξει επίσημα τα pc μιλάμε σε 3-4 χρόνια το πολύ θα την έχει κλείσει την MS.

Άσε που άμα γίνει τότε όλες οι εταιρίες με παιχνίδια etc (που 'χάνει' το osx) θα τρέξουν να βγάλουν support.. Γιατί άμα δεν το κάνουν, αυτοί θα χάνουν.:devil:

Εντάξει, η Microsoft δεν πρόκειται να κλείσει ποτέ(εκτός αν γίνει πόλεμος) αλλά θα χάσει σημαντικό ποσοστό. Κάτι που θα βγει σε καλό μιας και θα αναγκαστεί να φτιάξει και κάτι καλό(αν και εδώ που τα λέμε, τα Vista μου ψιλο-άρεσαν).

Aκριβώς αυτό σκέφτηκα και εγώ και έβαλα αυτό το θέμα.

Πάντως, την τελευταία φορά που η Apple έδωσε άδεια σε άλλους κατασκευαστές να χρησιμοποιούν το λειτουργικό της σύστημα, αυτός που κόντεψε να κλείσει δεν ήταν η Microsoft αλλά η ίδια η Apple. Δεν νομίζω να το ριψοκινδυνέψει ξανά, ότι κι αν εύχονται διάφοροι χρήστες...

Δηλαδη ρε παιδια αν παρεις σε hardware τα specs του υπαρχον mac kai το στησεις βαζοντας macos θα λειτουργει???

Δεν εχουν υποστει καποια mac επεξεργασια???

Πάντως, την τελευταία φορά που η Apple έδωσε άδεια σε άλλους κατασκευαστές να χρησιμοποιούν το λειτουργικό της σύστημα, αυτός που κόντεψε να κλείσει δεν ήταν η Microsoft αλλά η ίδια η Apple. Δεν νομίζω να το ριψοκινδυνέψει ξανά, ότι κι αν εύχονται διάφοροι χρήστες...

+1

Δηλαδη ρε παιδια αν παρεις σε hardware τα specs του υπαρχον mac kai το στησεις βαζοντας macos θα λειτουργει???

Δεν εχουν υποστει καποια mac επεξεργασια???

Με προσεκτικη επιλογη hardware,αρκετο διαβασμα,αρκετες ωρες δοκιμων και λιγη τυχη μπορεις να το στησεις σωστα το mac os x και σε pc.

Καλά να κλείσει κλείσει δεν πρόκειτε να γίνει ποτέ... τρόπος του λέγειν εννοείται !!!

haHa τώρα πια με πάρα πολύ λίγο ψάξιμο (ίσα ίσα για να βρεις τα κατατόπια που έχουν λίστες με 100% συμβατό hardware) έχεις ξεμπερδέψει.

Το ζόρικο είναι να μετατρέψεις το pc που έχεις. Εκεί δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις και μπορεί να μη βρεις άκρη και ποτέ.

ΑΛΛΑ! Άμα είναι να φτιάξεις ένα σύστημα για αυτόν και μόνο τον λόγο (osx-86) και να μη του βάλεις ότι γουστάρεις αλλά ότι είναι 100% συμβατό τότε θα έχεις 100% επιτυχία και θα είναι πολύ πιο εύκολο από το να πατήσεις το 'add to basket' του applestore...

Παντως επιτρεψτε μου να πω και μονο που βλέπω το iMac μου και γραφω χρησιμοποιοντας αυτο το υπεροχο αλουμινενιο πληκτρολογιο καταλαβαινω οτι το MacOs δεν ειναι μονο ενα λειτουργικο αλλα κατι παραπανω ..

Η αισθηση μου αυτη ενισχυεται ακομη περισσοτερο οταν βλεπω το iphone το "νεο" apple tv την αλληλεπιδραση των προιοντων και την ευκολια χρησης ...ολα φυσικα μεσω του ΜacOs...

Mου φαινεται οτι η apple εχει δημιουργησει μια νεα φιλοσοφια , μια νεα προταση ενιαιας πλατφορμας με περιεχομενο αυτο που ζηταει η πλειοψηφια των χρηστών Η/Υ και συσκευων ψηφιακων πολυμεσων κ επικοινωνιας..δηλαδη την ευκολια στην χρηση ,διαχειριση προσωπικων δεδομενων καθως και ψυχαγωγια ...

Eιδικα την ψυχαγωγια την προσφερει με τον καλυτερο τροπο(itunes-ipod-iphone-apple tv ) και σιγουρα εδω ειναι πολυ μπροστα απο τον ανταγωνισμο ...

Αν προσεξει και την Ευρωπη λιιιγο περισσοτερο ....

+1

Με προσεκτικη επιλογη hardware,αρκετο διαβασμα,αρκετες ωρες δοκιμων και λιγη τυχη μπορεις να το στησεις σωστα το mac os x και σε pc.

ουσιαστικα τοτε γι αυτο πληρωνεις παραπανω το hardware επειδη αυτες τις extra ωρες δουλειας και τυχης τις εχει κανει η apple.. οποτε why bother??

haHa τώρα πια με πάρα πολύ λίγο ψάξιμο (ίσα ίσα για να βρεις τα κατατόπια που έχουν λίστες με 100% συμβατό hardware) έχεις ξεμπερδέψει...

To γνωριζω..

Κοιτα και εδω αλλωστε τα αποτελεσματα του xbench για το συστημα μου:

Χωρις το test του σκληρου πιανω 260 score στο xbench:

http://db.xbench.com/merge.xhtml?doc2=269444

Με το test του σκληρου πιανω 170 score στο xbench:

http://db.xbench.com/merge.xhtml?doc2=269441

Με κοκκινο στα γραφηματα ειναι το δικο μου συστημα, με μπλε ειναι για συγκριση ενας Mac Pro 2.66, 3Gb Ram, ATI X1900 .

To συστημα μου:

Intel Core 2 Duo 6700 (default στα 3.0GHz ),asus p5k-e motherboard, 2GB Ram,7900GT αθορυβη.

Οι 4 ανεμιστηρες που εχει (cpu,πισω στο κουτι,καρτα γραφικων ,τροφοδοτικου) δουλευουν ολοι στις 800 στροφες και ετσι δεν ακουγεται τιποτα, παρα μονο το γουργουρισμα των σκληρων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...