Cue Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Το tv-out για τις radeon έφτασε να υποστηρίζεται η ακόμα? :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Το πρώτο μου ποστ από Safari στο Tiger που τρέχει στο Celeronάκι μου...Άντε να δούμε πώς θα δουλέψει η κάρτα γραφικών σωστά (ΑΤΙ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Ρε παιδια μια πολυ σημαντικη ερωτηση: Οταν ξεκιναει το λειτουργικο απο το DVD μου λεει wait for root device Τι συμβαινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Τρέχει macosx 10.4.6 σε Intel D865GBF μητρική, τα περισσότερα μέρη λέιτουργούν κανονικά. Μήπως ξέρει κανείς πως θα κάνω την onboard κάρτα γραφικών να λειτουργήσει κανονικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiankap Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Κανείς από Ρόδο που να ασχολείται με ΟSX86? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiKL Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Ακουστε το προβλημα μου...θελω με καποιο τροπο να τρεξω Mac Os πανω στα ΧP μου με μοναδικο στοχο/σκοπο να καταφερω να παιξω το περιφημο και επικο Pegleg...Το παιχνιδι αυτο εχει ελαχιστες υπολογιστικες απαιτησεις με αποτελεσμα και κατι σχετικα πρωτογονο να μην με ενοχλει...Τι εχετε να προτεινεται? ΥΓ αναφερομαι για ενα acer laptop 2ghz , 1gb ram, ati X700.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Gemulator +soft mac (2008 ) και μια πιο σωστη λυση http://www.windowsdevcenter.com/pub/a/windows/2005/01/18/PearPC.html βεβαια δεν θα σου προτεινα τιποτα απ'τα 2.καλυτερα maCoSX86 H καλυτερα να παρεις ενα mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denexo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Επειδλη βλέπω πολύ νέκρα. Δοκίμασε κανείς τα νέα δισκάκια από Kalyway και iATKOS που εγκαθιστούν Leopard 10.5.1 . Πλέον έχουν μέσα EFI emulation οπότε κάποιος μπορεί να εγκαταστήσει τον stock kernel (Vanilla) χωρίς patch-αρίσματα και update από την Apple κατευθείαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Eγω μολις δοκιμασα το Kalyway Leoprad 10.5.1 σε ενα μηχανημα με P4 3.0 ghz, Ati x1300, 512 ram, kai το εγκατεστησα σε εξωτερικο Usb δισκο 40 gb. Με παιδεψε λιγο γιατι ειναι η πρωτη φορα που επιχειρω κατι τετοιο, αλλα τελικα τα καταφερα !!! Ακολουθησα αυτο τον οδηγο http://pcwizcomputer.com/software/osxusbnative.htm Ειδε τη καρτα γραφικων (αλλα μονο σε αναλυση 1024χ768) και τη ενσωματωμενη καρτα ηχου σαν Αc 97 audio. Πηγαινει πολυ καλα, και ελπιζω να μπορεσω να το τεσταρω καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtraktor Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Eγω μολις δοκιμασα το Kalyway Leoprad 10.5.1 σε ενα μηχανημα με P4 3.0 ghz, Ati x1300, 512 ram, kai το εγκατεστησα σε εξωτερικο Usb δισκο 40 gb.Με παιδεψε λιγο γιατι ειναι η πρωτη φορα που επιχειρω κατι τετοιο, αλλα τελικα τα καταφερα !!! Ακολουθησα αυτο τον οδηγο http://pcwizcomputer.com/software/osxusbnative.htm Ειδε τη καρτα γραφικων (αλλα μονο σε αναλυση 1024χ768) και τη ενσωματωμενη καρτα ηχου σαν Αc 97 audio. Πηγαινει πολυ καλα, και ελπιζω να μπορεσω να το τεσταρω καλυτερα. Η εκδοση 47179746 ειναι απο τις καλυτερες που εχω δοκιμασει...παιδευει η πρωτη φορα αλλα και οι επομενες να πω μια πικρη αληθεια..ειδικα εαν χαθει το MBR μιας και μου ετυχε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zuratharamon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Παίδες, εγώ δοκίμασα με ένα που σε αδειο partition βάζει το OSx έτοιμο για βοοταρισμα. Βέβαια για να παίξει ήθελε πατσάρισμα το Bios της κάρτας γραφικών (είναι 512ΜΒ ) κι έτσι δεν προχώρησα στη διαδικασία. Ξέρει κανείς τπτ αν οι παραπάνω εκδόσεις που λέτε (Kalyway και iATKOS) παίζουν στην καινούρια μου 8800GT 512MB ή θα θέλει πάλι πατσάρισμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Απλα χρειαζεσαι το σωστο driver, υπαρχει καπου στο http://forum.insanelymac.com/ Eγω εβαλα καποιον ειδικα για 8600 gts και παιζει κανονικα. Νομιζω οτι αυτος θα σου κανει http://scottdangel.com/blog/?p=18#comment-3162 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zuratharamon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Απ'ότι είχα δει, ο Darwin αναγνωρίζει την κάρτα σαν 256ΜΒ Ραμ με αποτέλεσμα να βγαίνει μαύρη οθόνη όταν πάει να σηκώσει "Χ" . Με το patch στο bios λέγανε ότι ξεγελάς τον Darwin να αναγνωρίσει 512ΜΒ και μετά όλα καλά. Toxotis, η 8600 σου πόση ράμια έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Τρέχει macosx 10.4.6 σε Intel D865GBF μητρική, τα περισσότερα μέρη λέιτουργούν κανονικά. Μήπως ξέρει κανείς πως θα κάνω την onboard κάρτα γραφικών να λειτουργήσει κανονικά; Σήμερα μου ήρθε από το e-shop μια nvidia FX5200 AGP, η οποία απ'οτι είχα διαβάσει είναι συμβατή με το hacinthosh 10.4.6 το οποίο έχω περάσει - κι όντως έτσι είναι! Πήρα κι 1GB RAM επιπλέον και το μηχάνημα (νομίζω) είναι πλήρως λειτουργικό. Δουλεύει κανονικά onboard ήχος, η PCI Gigabit Ethernet κάρτα και ότι άλλο θεωρώ απαραίτητο.Η "Tiger" πετάει κανονικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Ωχ.... έκανα μεγάλη λαλακία... έκανα update ο κόπανος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις