h04xc0d3r Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 το com.apple.plst διορθώνεται πολύ έυκολα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Θα με υποχρεωνες αν μου ελεγες πως ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djpal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Γεια σε όλους Καταρχήν να πώ ότι δεν έχω ιδέα απο mac η mac os. Πάντα είχα pc. Μόλις έμαθα ότι βγήκε έκδοση του λειτουργικού για pc κατέβασα την 10.4 Αναφέρει ότι είναι συμβατό με core 2 duo και ΟΧΙ με παλαιότερους επεξεργαστές. Στην Περίπτωση μου Sempron 3100. Στο σύστημα της υπογραφής μου το dvd δεν μπουτάρει βγάζοντας το μήνυμα "system config file com.apple.boot.plist is missing" η κάπως έτσι δεν το θυμάμαι ακριβώς. Σ'ενα δεύτερο σύστημα που έχω sempron 3100, 512mb ddr1 33, 40 gb hdd, τρέχει κανονικότατα το installation και μάλιστα αρκετά γρήγορα! Σαν να βάζω windows! Μπορεί κανείς να μου το εξηγήσει; όσους έχω ρωτήσει μου λένε ότι είναι αδύνατον, και το λένε και ξένα forums.. Τι παίχτηκε τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 file poly xlomo to vlepw na doulepsoun...iparxei kai idiko sticky threat panw apo to threat sou! telika den mas eipes,egine to installation meta? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djpal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Απολύτως τίποτα. Δείχνει την οθόνη με το λογοτπο κια γυρναει το κυκλάκι αλλά δεν προχοράει. Μπορεις να με οδηγήσεις σε κάποιο link για να μπορέσω μήπως να το δοκιμάσω στον υπολογιστή της υπογραφής μου χωρίς το σφάλμα? Μπορεί να είναι ηλίθια η ερώτηση μου αλλά δεν το βρίσκω που είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 θέλει κάποια ρύθμιση το BIOS για να ξεπεράσεις το πρόβλημα αυτό. Πήγαινε στην παρακάτω σελίδα για να δεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις. http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akou Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Επειδή θέλω να γνωρίσω το Mac OS Σκέφτομαι να αγοράσω το laptop LG-R405 (T7100, Geforce 8400M) έχει καταφέρει κανείς να εγκαταστήσει σε αυτό το Mac OS; Επειδή δεν το γνωρίζω η εγκατάσταση μπορεί γίνει dual boot με XP ; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τις απαντήσεις σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emilot Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδιά εγκατέστησα το Logic pro 8, στην 10.4.9, αλλά δεν βλέπει τίποτα απο Plug ins και όταν πατάω record μου βγάζει μήνυμα ASIO is not available. Εϊναι πάνω σε μια Saffire 26 την οποία την βλέπει κανονικά το MAC και έχουν μπεί και οι updated drivers.... Το έχει δεί κανείς?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kvgreco Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Διευκρίνιση: δεν μπαινετε στον κοσμο των (και οχι του) mac, αφου δεν εχετε υπολογιστη mac, μπαινετε στον κοσμο του macosx Αυτό όμως είναι καί το μεγάλο ζητούμενο.Από την άλλη λες windows σαν αντίπαλο δέος δεν αντιπαραβάλλεις hardware.Εδώ μιλάμε γιά μιά πρώτη γνωριμία με Μac OS. Τώρα αν υπάρχει ασυμβατότητα υλικού αυτό αφορά τον καθένα προσωπικά. Γιατί η apple περιχαρακώνεται γύρω από το δικό της μύθο καί δεν επιτρέπει στο λειτουργικό της να τρέξει απροβλημάτιστα παντού? Γι' αυτό θα είναι αιωνίως δεύτερη καί καταιδρωμένη(ή μήπως ακόμη καί τρίτη?) Είναι απλά τα πράγματα στο τρέχον thread. Ας αναφέρει κάποιος ένα torrent γιά το Leopard πού δούλεψε στο pc του περιγράφοντας καί τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή του παραθέτοντας καί την ακριβή διαδικασία πού έκανε γιά την εγκατάσταση καί τότε θα δείτε πόσο θα μειωθούν τα μηνύματα απορίες στο θέμα πού μιλάμε. Νομίζω πως κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας καί βασανίζεται ο ένας μέχρι να βρεί τις λύσεις από τον άλλον καί αυτό δεν βοηθά. Εσείς δηλαδή τι νομίζετε ότι άμα κάποιος διαπιστώσει την αξία τού συγκεκριμένου λειτουργικού αυτό δεν θα είναι μιά σοβαρή αφορμή γιά να να προχωρήσει καί στην αγορά Mac φορητού αποφεύγοντας έτσι καί τις ασυμβατότητες με pc? Ας δώσει λοιπόν κάποιος πού το έψαξε το θέμα τα φώτα του καί ο καθένας ας κάνει μετά ότι τον φωτίσει ο Θεός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lezadas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 iparxei periptwsei to leopard na doulepsei se Fujitsu Siemens Amilo SI1520 xwris problima an nai pws? eyxaristw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeonSync Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Επειδή θέλω να γνωρίσω το Mac OS Σκέφτομαι να αγοράσω το laptop LG-R405 (T7100, Geforce 8400M) έχει καταφέρει κανείς να εγκαταστήσει σε αυτό το Mac OS; Επειδή δεν το γνωρίζω η εγκατάσταση μπορεί γίνει dual boot με XP ; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τις απαντήσεις σας άν θέλεις να γνωρίσεις το mac os x χωρίς να έχεις προβλήματα αγόρασε ενα macbook! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lamarko Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 παιδια θα ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση...μπορώ να βάλω τα τελευταία mac os στον υπολογιστή μου?ενδιαφέρομαι να πάρω macbook αλλά έχω έναν ενδιασμό αν μου αρέσουν..δεν θα ήθελα να ρισκάρω τα λεφτά μου σε κάτι που δεν ξέρω και δεν ξέρω αν θα μου αρέσει...ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 recom 1GB ram, 10 GB hard disk space giati na min sou aresoun ? telia einai ego ta kano use @ work Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lamarko Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 δεν εχω 1gb ram οποτε αστο καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeonSync Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 εγώ έχω mac osx 10.4.8 με 1 gb ram και p4 στα 2,6 ghz! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις