Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

You can get Titan from http://www.mediafire.com/?amtmwqztiqz'>http://www.mediafire.com/?amtmwqztiqz or http://wizkidfiles.googlepages.com/Titan.kext.zip

How do I install Titan?

Titan requires the 10.4.8 iso (Not the 10.4.8 update) for successful installation. Titan does not work reliably on all Nvidia cards. If you don't want all these steps your can download an installer from here: http://www.mediafire.com/?2dtu4moqw2j.

1. Download Titan.zip from http://www.mediafire.com/?amtmwqztiqz

2. Copy Titan.kext to /System/Library/Extensions and authenticate with your password

3. Open up Terminal and type the following:

sudo -s (enter password)

set permissions:

chmod -R 755 /System/Library/Extensions/Titan.kext

chown -R root:wheel /System/Library/Extensions/Titan.kext

4.Exit Terminal

5. From /System/Library/ delete Extensions.kextcache and Extensions.mkext

6. Restart the computer.

7. Enjoy CI/QE! or alternatively a black screen and some mv commands!

περρισότερα> http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Titan

δουλέυουν 1000%

να και ένα guide Που εχω γράψει:

>ΜΟΝΟ ΓΙΑ NVIDIA

Δέν ευθήνόμαι για τήν τυχόν δυσλέιτουργία του Driver(άν και μέχρι στιγμής κανείς δέν είχε δυσλειτουργία του Driver σέ MacOs X 10.4.8 και άνω...

ή εγκατάσταση προτείνετε σε MacOs X 10.4.8 και άνω...(Δοκιμασμένω και Full τεσταρισμένο σέ GigaByte-Nvidia GeForce 7600 -256 MB Memory )

Άν κάποιος δέν εγκαταστήσει( επιλέξει) απο τόν installer τούς drivers για nvidia για να μήν ψάχνεστε...κατευάστε τούς απο εδώ [url="http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Titan"]http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Titan[/url] , αφού τους κατευάσετε πάρτε το kext αρχείο και βάλτε το στόν φάκελο /System/Library/Extensions/ μετά ανοίξτε το Terminal (βρίσκεται στο menu "από desktop -finder" Go>Utilities και διπλό κλίκ στο Terminal ή απο τόυς φακέλους στό Applications>Utilities>Terminal ) και γράψτε μέσα στήν κονσόλα : 

sudo -s (θα σάς ζητήσει password , αππλά εισάγετε τόν κωδικό χρήστη)

μετά κάντε copy/paste τα ακόλουθα ένα-ένα(μία-μία γραμμή):

chown -R root:wheel /System/Library/Extension/Titan.kext
chmod -R 755 /System/Library/Extensions/Titan.kext
rm /System/Library/Extensions.mkext
rm /System/Library/Extensions.kextcache

μετά κλείστε το Terminal και κάντε επαννακίνηση και απολάυστε μία άσπρη οθόνη με errors (πλάκα) , απολάυστε λοιπόν τήν κάρτα γραφικών σάς (ΜΟΝΟ ΓΙΑ NVIDIA)...
μετά μπορείτε να πάτε στό (περίφημο) dock να κάνετε κλίκ στό εικονίδιο του System Preferences > στήν κατήγορια Hardware και κάνετε κλίκ στο εικονίδιο Displays , απο εκεί πλέον μπορείτε να αλλάξετε τήν ανάλυση οθόνης και το rate τής ανανέωσης(refresh rate)...

άν έχετε mac os x 10.4.7 και κατώτερη έκδοση ίσως να μπορείτε να αλλάξετε τήν ανάλυση οθόνης σάς αλλά να μήν είνε "τελείως ενεργή" η κάρτα γραφικών σάς, άν έχετε Mac os x 10.4.8 και ανώτερη έκδοση, απολάυστε τήν κάρτα γραφικών σάς σε όλα τής τα confor...

τα ορθογραφικά λάθη προσπεράστε τα είναι λόγο βιασύνης!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ευχαριστώ, αλλά εγώ έχω 10.4.6 γιατί καμιά άλλη version δεν κάθετε στο pc μου (ούτε με update).Θα περιμένω και άλλο μήπως τα Leopard είναι καλύτερα στα hackintosh ....

η εγκατάσταση προτείνεται σε 10.4.8 Και άνω , αύτό δεν σημαίνει οτι δεν θα δουλέψει σε κατώτερη έκδοση!

κάντου μια δοκιμή!

ps: το leopard δουλέυει 100% native σε όλα τα pc με intel η amd!

επειδή εχει χτιστεί πάνω σε intel επεξεργαστή!

επίσης να σε ενημερώσο οτι το mac os x 10.5 Leopard έχει κυκλοφορίσει ηδη με hackερισμενο kernel για x86 hardware!

η εγκατάσταση προτείνεται σε 10.4.8 Και άνω , αύτό δεν σημαίνει οτι δεν θα δουλέψει σε κατώτερη έκδοση!

κάντου μια δοκιμή!

ps: το leopard δουλέυει 100% native σε όλα τα pc με intel η amd!

επειδή εχει χτιστεί πάνω σε intel επεξεργαστή!

επίσης να σε ενημερώσο οτι το mac os x 10.5 Leopard έχει κυκλοφορίσει ηδη με hackερισμενο kernel για x86 hardware!

Μιλασ για την εκδοση του Leopard Flat Image?Γιατι η συγκεκριμενη εκδοση για pc θα πρεπει να βρισκεται σε δισκο ο οποιος εξ ολοκληγρου να ειναι μονο γιαυτο το συστημα..απο οσο ξερω δεν υπαρχει περιπτωση να γινεταιμε partition...

αλλα αναμενεται και η εκδοση του Uphuck...

εν αναμονη λοιπον!

προς το παρων φορα την 10,4,8 με ενα θεμα με την ασυρματη καρτα..οχι πως μου χρειαζεται ομως!!

Προσπαθώ να το εγκαταστησω σε ενα pc με C2D 6600 κ asus stiker extreme m/b αλλα μολις παει να μπουταρει απο το dvd και δειχνει loading Darwin κανει restart...

Mε το 10.4.8 κανει κανονικα εγκατασταση ,αλλα μολις κανω boot μου βγαζει kernel panic για κατι σχετικα με ACPI....

Την βοηθεια σας καλε κυριοι....

Aληθεια τωρα που το Leopard γραφτηκε native για intel και macbook/pro στηριζονται στο santa rosa υπαρχει φορητος με τα χαρακτηριστικα ενος macbook pro που να τρεχει αψογα το leopard ??

Προσπαθώ να το εγκαταστησω σε ενα pc με C2D 6600 κ asus stiker extreme m/b αλλα μολις παει να μπουταρει απο το dvd και δειχνει loading Darwin κανει restart...

Mε το 10.4.8 κανει κανονικα εγκατασταση ,αλλα μολις κανω boot μου βγαζει kernel panic για κατι σχετικα με ACPI....

Aληθεια τωρα που το Leopard γραφτηκε native για intel και macbook/pro στηριζονται στο santa rosa υπαρχει φορητος με τα χαρακτηριστικα ενος macbook pro που να τρεχει αψογα το leopard ??

dokimase thn ekdosh Uphuck

trexei apsoga!!kaieiani kai sxetika mikroterjh se megethos

Χαιρεται..

Θέλω να φτιάξω ένα pc και να του περάσω το leopard.

Το παρακάτω harware είναι κατάλληλο για να το τρέξω χωρίς προβλήματα;

AMD X2 4800+;;

GIGABYTE GA-M61P-S3;;

Διάβασα ότι δεν υπάρχει ακόμη υποστήριξη για 64-bit σε Amd.

Έχει κανείς ιδέα κατά πόσον θα λυθεί αυτό;;

Χαιρεται..

Θέλω να φτιάξω ένα pc και να του περάσω το leopard.

Το παρακάτω harware είναι κατάλληλο για να το τρέξω χωρίς προβλήματα;

AMD X2 4800+;;

GIGABYTE GA-M61P-S3;;

Διάβασα ότι δεν υπάρχει ακόμη υποστήριξη για 64-bit σε Amd.

Έχει κανείς ιδέα κατά πόσον θα λυθεί αυτό;;

Pros to parwn ta leopard basizontai se intel based hardware...opote mallon tah prepei na perimeneis ligo...nomizw:D

τα patches τα πέρασες μόνος σου???

αν όχι σου προτείνω να τα περάσεις μόνος σου (αλλα χρειάζεται να έχεις οποιαδήποτε έκδοση του os x για να το κάνεις αυτό επειδή πρέπει να χρησιμοποιήσεις κονσόλα) άν θέλεις μπορώ να σου πω πώς να περάσεις τα patches.

Αυτή την στιγμή το τρέχω και έχω μείνει άναυδος!,Apple Did A Good Work Again

πούλησε 2 εκατομμύρια αντίτυπα του mac os x 10.5 leopard μέσα σε μία εβδομάδα(!), ενώ η microsoft 1 εκατομμύρια αντίτυπα τον vista σε 1 μήνα!

η apple αυτή την στιγμή είναι 3η στον κόσμο στην πώληση computers!

πούλησε 2 εκατομμύρια αντίτυπα του mac os x 10.5 leopard μέσα σε μία εβδομάδα(!), ενώ η microsoft 1 εκατομμύρια αντίτυπα τον vista σε 1 μήνα!

η apple αυτή την στιγμή είναι 3η στον κόσμο στην πώληση computers!

Mερικες μικρες διορθωσεις:

η microsoft πουλησε πανω απο 20 εκατομμυρια αντιτυπα vista στον πρωτο μηνα κυκλοφοριας τους

και η apple δεν ειναι 3η στον κόσμο στην πώληση computers, αλλα 6η . (τωρα τελευταια ανεβηκε)

Eιναι 3η στην Αμερικη σε πωλησεις. (τωρα τελευταια ανεβηκε)

Σε market share πρεπει να ειναι πιο πισω και σε Αμερικη και παγκοσμιως.

Μετά από μία εξαντλητική μιάμιση ώρα που προσπαθώ να βγάλω άκρη στο thread, αποφάσισα να ποστάρω...

Μπορεί κάποιος να περιγράψει με 4-5 απλά βηματάκια τι πρέπει να γίνει για να βάλω τα tiger στο pc μου; Να ενημερώσω πως κάτι ss3 κλπ... μου ακούγονται ολίγον τι κινέζικα!

Πόσο δύσκολο είναι για ένα μέτριο χρήστη να καταφέρει να το εγκαταστήσει; Έχει νόημα η προσπάθεια, ή θα καταφέρω να καταστρέψω και τα παραθύρια...

Σόρυ αν επαναλαμβάνομαι αλλά το thread είναι απλά huge!!!

Ευχαριστώ πολύ,

Γιώργος

Υ.Γ. Μήπως πρέπει να γίνει ένα "ξεκαθάρισμα" στο thread για να γίνει πιο χρηστικό; Μία πρόταση....

Den einai kai τοσο απλο ...

Κι εγω εχω προσπαθησει πολλες φορες , με διαφορες εκδοσεις και δεν καταφερα τιποτα.

Ουτε καν bootαρει με το dvd poy κατεβαζω (κι εχω κατεβασει αρκετα).

Ολο κατι μυνηματα com.apple.plst not found klp.

Einai πολυ περιεργα σε hardware απαιτησεις.

Exv PC with asus p5k3 deluxe, 2gb ram, sata HD 500gb , 2 dvd recorder.

Πηρα ενα macbook kai ησυχασα.

Αγοράζοντας κάρτα γραφικών για να αποφύγω γνωστές ασυμβατότητες με την onboard (Intel GMA3000), κατάφερα και εγκατέστησα το OSX 10.4.9 uphuk. Μετά όμως την εγκατάσταση, bootάροντας το λειτουργικό, βγάζει μία ειδοποίηση πως ο υπολογιστής μου θέλει restart και μάλιστα μέσω του κουμπιού reset που βρίσκεται στο κουτί του υπολογιστή. Κάνοντας restart, το ξαναζητά συνεχώς, του'ρθε στην τρέλλα του... Ίσως δε φορτώνω τα κατάλληλα patches και drivers; Δεν έχω ιδέα.

Η σύνθεση του υπολογιστή μου έχει ως εξής:

M/B Asus P5B-MX/WiFi AP (Intel 946GZ + ICH7 chipset)

CPU Intel Core 2 Duo [email protected]

2GB Ram 667Mhz Dual

Nvidia GeForce 8500GT

Disk 250GB W.Digital SATA2

LG DVDRW SATA

OnBoard Realtek HD Audio

Καμιά ιδέα; Κάθε βοήθεια είναι παραπάνω από επιθυμητή!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...