dali13gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Βασικά επεξεργαστή που να υποστηρίζει τουλάχιστον SSE2. Και κάποιοι Athlon πριν τους 64 είχαν αν θυμάμαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodorh Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Processor & Core Logic Mobile AMD Athlon™ XP 1.8GHz processor with PowerNow!™ Technology 128KB integrated L1 cache, 256KB integrated L2 cach, 0.13 micron technology, 200MHz system bus support, VIA ProSavage™ KN133 chipset System Memory 256MB Standard PC-133 SDRAM, upgradeable to 1024MB on dual soDIMM sockets 512KB Flash BIOS ROM Storage 20GB Ultra DMA-100 HDD Storage Devices Integrated 1.44MB 3.5” FDD Integrated 8x DVD/24x(16/12/24)CD-RW combo drive Display & Graphics 15.0“ XGA TFT display, 1024 x 768, 16.7 Mio. colours External resolution up to 1024x768 with 16 bit colour Chipset-integrated S3 Graphics Savage4™ AGP 4x graphics core, with default 16MB shared memory (user configruable up to 32MB in Win XP settings) Simultaneous LCD and CRT display capability Audio MS DirectSound-compatible Audio system with two stereo speakers Dimensions & Weight 330mm (W) x 267mm (D) x 35mm (H) for 15.0" LCD model 3.1kg / 6.8 lbs with 15.0” display and DVD-ROM (actual weight may differ, depending on configuration) Communication Interface 10/100Mbps Fast Ethernet 56K ITU V.90 fax/data modem (with international PTT approval) I/O Ports 1 x Type III or 1 x Type II/I CardBus PCMCIA slot, 1 x RJ-11 jack for modem,1 x RJ-45 jack for Ethernet, 1 x DC-in jack for AC adapter, 1 x ECP/EPP-compliant parallel port, 1 x external VGA port, 1 x headphone-out jack, 1 x microphone-in jack, 1x Kensington lock socket 2 x USB ports Power Subsystem MS-OS power management; support for Standby and Hibernation power-saving modes 57Wh Li-Ion battery pack 75W AC adapter (3-pin) 3-hour battery life for Li-Ion battery pack (actual battery life might vary, depending on usage and configuration) 4.5-hour charge-in-use Keyboard & Pointing Device 88/90-key keyboard with 101/102 key emulation Built-in touchpad pointing device with left and right click buttons, center scroll button 12 function keys; 4 cursor keys; two Windows keys; hotkey controls 4 launch keys, including Internet browser, e-mail and 2 user-programmable keys Embedded numeric keypad International language support Preloaded OS Microsoft® Windows® XP Home Edition Software Norton® AntiVirus Options Additional Li-Ion battery pack Additional 75W AC adapter 128-/256-/512MB soDIMM modules (optional 512MB memory modules are subject to availability) System Compliances Windows® XP-compliant NSTL Y2K compliant Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Οχι ,γιατι η cpu σου δεν υποστηριζει sse2 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emilot Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Να ρωτήσω.. Έχω την 7600GS PCI-E και δεν βρίσκω κατάλληλους drivers... Έχω ακόμα την 1024*768 αναλυση, μήπως εκτος του macvidia 1.0.81 υπάρχει κάτι άλλο?? Δοκίμασα αλλά ή μου γυρίζει σε μαύρη οθόνη και λέει η οθόνη ότι δεν υποστηρίζει την ανάλυση ή τo refresh rate(υπάρχει τρόπος να κάνω edit κάποιο αρχείο και να του ορίσω την ανάλυση??)...είμαι σε dual boot!! Ή πρέπει να κάνω κάτι και εγώ στο macvidia (όπως edit καποιο αρχείο, κλπ, κλπ)?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmichal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 exei brethei lysh gia ta jmicron chipsets pou xrisimopoiei h asus? giati den bootarei kan to macos (opws kai kapoies linux distros) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 exei brethei lysh gia ta jmicron chipsets pou xrisimopoiei h asus?giati den bootarei kan to macos (opws kai kapoies linux distros) same problem here... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denexo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 same problem here... Σε πρόσφατη εγκατάσταση με uphuck 10.4.9 v1.3 είδα πως έχει drivers για jmicron. Δεν τους έχω δοκιμάσει μιας και δεν έχω τέτοια μητρική αλλά αξίζει μία προσπάθεια. Σε μία MSI K8T-Neo2F v2.0 με ένα Athlon 64 3200+ η εγκατάσταση έγινε πολύ απροβλημάτιστα. Τα βρήκε όλα (ήχο, LAN, USB, την 7600gt με CI/QE) και πηγαίνει σφαίρα. Hacintosh FTW. Υ.Γ. Άντε και με τα Leopard όσον ούπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Σε πρόσφατη εγκατάσταση με uphuck 10.4.9 v1.3 είδα πως έχει drivers για jmicron. Μάλλον δεν ψάχνω σωστά γιατί δεν τον βρίσκω... Μήπως μπορείς να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα ή e-mail ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denexo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μάλλον δεν ψάχνω σωστά γιατί δεν τον βρίσκω... Μήπως μπορείς να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα ή e-mail ; Δεν βρίσκεις τον driver η δεν βρίσκεις το συγκεκριμμένο release? Αν ισχύει το πρώτο, τότε είναι στην κατηγορία drivers αφού επιλέξεις customize στην εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimacid Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δεν βρίσκεις τον driver η δεν βρίσκεις το συγκεκριμμένο release? Αν ισχύει το πρώτο, τότε είναι στην κατηγορία drivers αφού επιλέξεις customize στην εγκατάσταση. γεια σας και απο εμενα παιδια εγω βρηκα την εκδωση uphuck 10.4.9 v1.3 αλλα εχω μια ερωτηση. αυτο το αρχειο ειναι ολοκληρο το mac os μαζι με τα απαραιτητα patch? η ειναι μια αναβαθμηση που μπορεις να την βαλεις εφοσον εχεις το mac os εγκατεστημενο? περιμενω απαντηση καθως ενθουσιαστηκα αρκετα σημερα που εμαθα οτι μπορω να βαλω mac στο pc μου. ναι σημερα το εμαθα:o μην βαρατε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h04xc0d3r Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 ~emilot~ για Nvidia θα πρότεινα τον driver "Titan" είναι για x86 hackintosh! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 uphuck 10.4.9 v1.3 -->ούτε αυτό δε μπουτάρει το σύστημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
User_32 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 ~emilot~ για Nvidia θα πρότεινα τον driver "Titan" είναι για x86 hackintosh! Μπορείς να μου πεις που μπορώ να τους βρω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 γεια σας και απο εμενα παιδια εγω βρηκα την εκδωση uphuck 10.4.9 v1.3αλλα εχω μια ερωτηση. αυτο το αρχειο ειναι ολοκληρο το mac os μαζι με τα απαραιτητα patch? η ειναι μια αναβαθμηση που μπορεις να την βαλεις εφοσον εχεις το mac os εγκατεστημενο? περιμενω απαντηση καθως ενθουσιαστηκα αρκετα σημερα που εμαθα οτι μπορω να βαλω mac στο pc μου. ναι σημερα το εμαθα:o μην βαρατε Είναι ολόκληρο το λειτουργικό μαζί με τα patches Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Μπορείς να μου πεις που μπορώ να τους βρω ; Σύμφωνα με το http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=247682 η σελίδα είναι αυτή: http://omni.starchaser.org/titan/ (αλλά δεν το βλέπω να θέλει ν' ανοίξει...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις