Ic3m@N Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Αν και έχω κανονικό μακ εγώ και δεν ξέρω αν είναι το ίδιο...το πρόβλημα με το ερωτηματικό λύνεται αν εγκαταστήσεις windows fonts...το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα στο macbook και το έλυσα έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkdr3amer Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 εχω εναν υπολογιστη με vista...γινεται να κανω χωρισω τον σκληρο σε 2 μερη και στον ενα να εχω vista και στον αλλο μακ?(σορρυ αν λεω βλακειες αλλα δεν ξερω:/) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Καλύτερα να διαβάσεις το σχετικό thread MacOS X on x86. Θα σε κατατοπισει πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XRISTOS_32-22 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 ΑΝ ΒΑΛΩ ΜΑC ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΚΛΙΡΟ WINDOWS ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΑ ΜΑC ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν μπορείς να τα βάλεις στο ίδιο partition και δεν υπάρχει λόγος να ΦΩΝΑΖΕΙΣ. Θα σου απαντήσουμε ούτως ή άλλως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jois21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Αν τα περασω σε λαπτοπ με C2D που θα βρω ντραιβερς για ασυρματο κτλ.; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 tha sta steiloume me courrier! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtraktor Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 hello all!, λοιπον εκανα και εγ τη εγκατασταση μου με MAC OS 10.4.8 σε ενα Laptop Dell D600 1.M Centrino. Το μονο προβλημα..σημαντιοομως!..που αντιιμετωπιζω ειναι οτι δεν βλεπει ουτε την onboard wireless ουτε την ethernet. Γνριζει κανεις τι μπορω να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
un1xh4ck3r Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 εγώ το έχω εγκαταστήσει στόν υπολογιστή μου intel pedium 4 3.6 ghz , 1 gb ram , με mobo sse2, sse3:d , συγκεκριμένα τήν έκδοση 10.4.8, its very cool... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Ligi boi8eia giati mperdeutika.exo asus p5k me c2d sta 2.13ghz,2gb ram kai 7300gt.mropo na balo mac se sata disko (den 8elo windows ka8olou kai pou 8a ta promi8eyto??? prospa8o na bgalo akkri alla exo mperdeuti me tis polles apopseis pou diabazo. eyxaristo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 pentium 4 3ghz m/b 915pl chipset, nvidia 7600gs 256 pcie, 1g ram, hd ide 320gb, atapi dvdrom. ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ!!!! Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που βοήθησαν-βοηθάνε μέσα από αυτό το forum να μπούμε στον κόσμο του mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodorh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 agapitoi filoi macades kalimera eimai katoxos enos foritou ACER 1304 LC me cpu AMD athlon XP1800+ thelo na kano ena project, na to metatrepso se "i-mac" mporo? tha vro drivers? pou? efxaristo PS (idi proetoimazomai kai katevazo to mac os 10.4.8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δεν υπαρχει περιπτωση.Με athlon xp δεν μπορεις.Απο athlon 64 και πανω μπορεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emilot Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδιά, μια ερωτησούλα... Όλα τζι τζι με το Mac OS x 10.4.9, παίζει σφαίρα, μήπως ξέρει κανείς κάποια firewire κάρτα PCI ή PCI-Ex που να παίζει??? Γιατί η ASUS P5L-VM δεν έχει η ρημάδα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που βοήθησαν-βοηθάνε μέσα από αυτό το forum να μπούμε στον κόσμο του mac. Διευκρίνιση: δεν μπαινετε στον κοσμο των (και οχι του) mac, αφου δεν εχετε υπολογιστη mac, μπαινετε στον κοσμο του macosx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις