Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν και έχω κανονικό μακ εγώ και δεν ξέρω αν είναι το ίδιο...το πρόβλημα με το ερωτηματικό λύνεται αν εγκαταστήσεις windows fonts...το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα στο macbook και το έλυσα έτσι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εχω εναν υπολογιστη με vista...γινεται να κανω χωρισω τον σκληρο σε 2 μερη και στον ενα να εχω vista και στον αλλο μακ?(σορρυ αν λεω βλακειες αλλα δεν ξερω:/)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

hello all!,

λοιπον εκανα και εγ τη εγκατασταση μου με MAC OS 10.4.8 σε ενα Laptop Dell D600 1.M Centrino. Το μονο προβλημα..σημαντιοομως!..που αντιιμετωπιζω ειναι οτι δεν βλεπει ουτε την onboard wireless ουτε την ethernet.

Γνριζει κανεις τι μπορω να κανω?

Ligi boi8eia giati mperdeutika.exo asus p5k me c2d sta 2.13ghz,2gb ram kai 7300gt.mropo na balo mac se sata disko (den 8elo windows ka8olou kai pou 8a ta promi8eyto???

prospa8o na bgalo akkri alla exo mperdeuti me tis polles apopseis pou diabazo.

eyxaristo

pentium 4 3ghz m/b 915pl chipset, nvidia 7600gs 256 pcie, 1g ram, hd ide 320gb, atapi dvdrom. ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ!!!! Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που βοήθησαν-βοηθάνε μέσα από αυτό το forum να μπούμε στον κόσμο του mac.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Ρε παιδιά, μια ερωτησούλα...

Όλα τζι τζι με το Mac OS x 10.4.9, παίζει σφαίρα, μήπως ξέρει κανείς κάποια firewire κάρτα PCI ή PCI-Ex που να παίζει???

Γιατί η ASUS P5L-VM δεν έχει η ρημάδα....

Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που βοήθησαν-βοηθάνε μέσα από αυτό το forum να μπούμε στον κόσμο του mac.

Διευκρίνιση: δεν μπαινετε στον κοσμο των (και οχι του) mac, αφου δεν εχετε υπολογιστη mac, μπαινετε στον κοσμο του macosx :P :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...