Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτό πώς σας φαίνεται? είναι για έναν φίλο!

http://www.raspi.gr/2013/03/setting-mac-os-compatible.html

Αφου παιρνει την μητρικη απο Αμαζον ας παρει και τον CPU 3570Κ στα ιδια λεφτα.

Ο σκληρος 3TB ειναι green θελει κολπο για να παιξει (καπου το διαβασα αυτο)

Στο κουτι πρεπει να κανει μια αλλαγη τουλαχιστον εικαστικου τυπου.Και τροφοδοτικο να παρει κατι μεγαλυτερο και ποιοτικοτερο . Βλεπε Μπροστα .....

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα καθάρισα το laptot μου και επί τη ευκαιρίαs άλλαξα και cpu τον αναβάθμισα σε intel 2.50  L2 canhe 6 MB από τον μαμά που ήταν 2.00 L2 canhe 1 MB

Aισθητή διαφορα μπορώ να πω.

Τα l2 δουλεύουν άψογα πάνω στο laptot μου το μονο που έχω κώλυμα είναι ο ήχος το ψάχνω ακόμα.

Σχετική φωτό

post-260177-0-37841700-1363867326_thumb.png

Δημοσ.

Οκ. then δεν υπάρχει άλλο θέμα..

Έχω πάρει αυτό από το ebay

$(KGrHqN,!lsE8FS2(o7-BPESgFGp0w~~60_12.J

Δεν θα παίξει λες με την κάρτα γραφικών?

Δημοσ.

Δεν είναι αυτό βρε φίλε είναι οτι με τέτοια τροφοδοτικά κινδυνεύεις ανα πάσα στιγμή και ώρα να χάσεις κ τα υπόλοιπα.. φυσικά κ θα παίξει.. για πόσο δεν ξέρω.. Σωστό και το Green που είπε ο gteo δεν κάνει ο δίσκος για λειτουργικά.

Έλα ""γατάκια"" πάρτε ιδέες ! χαχαχαχα > http://www.tonymacx86.com/completed-mods/92752-home-made-imac.html

Δημοσ.

Μας μπερδευεις λιγο αλλα θα τα ξεκαθαρισουμε .

Καταλαβαινω οτι πας να βαλεις το iAtkos LION (και οχι το mountain lion που λες παραπανω)

1. Αλλαξε την συνδεση απο HDMI σε DVI μεχρι να γινει η εγκατασταση και μετα οταν ολα σεταριστουν σωστα (κυριως η καρτα) το επαναφερεις .

2. Βεβαιωσου οτι κατεβαζεις το σωστο Multibeast Για LION απο το Tonymacx86.

3. Η καρτα σου δεν πρεπει να βγει απο το PCI απλα πρεπει να δωσεις τις σωστες επιλογες για το Hardware σου στο Multibeast .

εδω ειναι ενα λινκ απο MOUNTAIN LION με το συστημα σου , μπορεις να κρατησεις τις επιλογες απο Multibeast και να τις κανεις στο δικο σου και φυσικα να κανεις τις αλλαγες στο BIOS οπως τις προτεινει ο τυπος

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Λοιπόν, με βάση αυτό, http://www.macbreaker.com/2013/01/install-mountain-lion-iatkos-ml2-hackintosh.html

προσπαθώ και καταφέρνω να εγκαταστήσω όντως το Mountain Lion, 10.8.2 . Η κάρτα μου αναγνωρίζεται ως κάρτα σειράς 6χχχ .

Η εγκατάσταση, (που έχω δοκιμάσει και με dvi αλλά με τα ίδια αποτελέσματα) ολοκληρώνεται, μπαίνω στο λειτουργικό αλλά δεν μπορώ να σετάρω σωστά την Post installation διαδικασία , με αποτέλεσμα μετά το reboot να μην εκκινεί σωστά.

Εχθές δοκίμαζα να βάλω και το kext της ΑΤΙ για την έκδοσή μου (τραβώντας την από ένα unibeast stick) αλλά δεν .

Θα διαβάσω και το λίνκ που μου έστειλες μήπως δω κάτι άλλο.

Σαν γενική ιδέα όμως, με επιλεγμένα Parts που υποτίθεται δουλεύουν out of the box

Στήνω το bios

Εγκαθιστώ το Λειτουργικό

Me to multibeast εγκαθιστώ ότι λείπει, χρειάζεται αλλαγή

Και στην επανεκκίνηση πρέπει να εκκινεί ο bootloader είτε κανονικά είτε με τα bootflags

Σωστά;

Δημοσ.

Αφου παιρνει την μητρικη απο Αμαζον ας παρει και τον CPU 3570Κ στα ιδια λεφτα.

Ο σκληρος 3TB ειναι green θελει κολπο για να παιξει (καπου το διαβασα αυτο)

Στο κουτι πρεπει να κανει μια αλλαγη τουλαχιστον εικαστικου τυπου.Και τροφοδοτικο να παρει κατι μεγαλυτερο και ποιοτικοτερο . Βλεπε Μπροστα .....

Ο δίσκος θα είναι 1 terrabyte ~ έγραψα sata 3 και μετά μου καρφώθηκε το gb

Δημοσ.

προσπαθώ και καταφέρνω να εγκαταστήσω όντως το Mountain Lion, 10.8.2 . Η κάρτα μου αναγνωρίζεται ως κάρτα σειράς 6χχχ .

Η εγκατάσταση ολοκληρώνεται, μπαίνω στο λειτουργικό αλλά δεν μπορώ να σετάρω σωστά την Post installation διαδικασία , με αποτέλεσμα μετά το reboot να μην εκκινεί σωστά.

Σαν γενική ιδέα όμως, με επιλεγμένα Parts που υποτίθεται δουλεύουν out of the box

Στήνω το bios

Εγκαθιστώ το Λειτουργικό

Me to multibeast εγκαθιστώ ότι λείπει, χρειάζεται αλλαγή

Και στην επανεκκίνηση πρέπει να εκκινεί ο bootloader είτε κανονικά είτε με τα bootflags

Εαν δεν τρεξεις καθολου multibeast και κανεις Restart τοτε μπαινει στο mountain lion?

Εαν ΝΑΙ τοτε κανεις κατι λαθος στο Multibeast , χαλας τον bootloader H' βαζεις καποιο patch που εχει βαλει ειδη το iAtkos και τρως Kernel Panic . Δοκιμασε να μπεις με GraphicsEnabler=No γιατι αυτο θελουν κατα 99% καρτες τις ΑΤΙ . Επιπλεον διαβασε το λινκ που σου εστειλα θα σε βοηθησει αρκετα .

Δεν είναι αυτό βρε φίλε είναι οτι με τέτοια τροφοδοτικά κινδυνεύεις ανα πάσα στιγμή και ώρα να χάσεις κ τα υπόλοιπα.. φυσικά κ θα παίξει.. για πόσο δεν ξέρω.. Σωστό και το Green που είπε ο gteo δεν κάνει ο δίσκος για λειτουργικά.

Το οτι ο Green ΔΕΝ κανει για λειτουργικο ειναι γνωστο , αλλα εννοουσα οτι στο Hackintosh θελει kext? - patch? για να βγει απο sleep Η' κατι τετοιο . Νομιζω απο εσενα το ειχα διαβασει Κυριακο αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος .

Οσον αφορα το PSU πιστευω οτι πρεπει να δαπανησεις περισσοτερα χρηματα σε ποιοτικοτερο τροφοδοτικο αφου στηνεις τετοιο συστημα . Εγω προσωπικα αυτο το τροφοδοτικο δεν θα το εβαζα ΟΥΤΕ σε pentium 4.

Δημοσ.

έχω μερικές ερώτησης

πως μπορώ να βάλω πάνω εκεί που δείχνει το wifi και τον ήχο να μου δείχνει στατιστικά με posh ram troei το pc posh gpu και τα λοιπά

επίσης υπάρχει περίπτωση να κάνω ελληνικά τα mac 10.7.2?

Δημοσ.

Εαν δεν τρεξεις καθολου multibeast και κανεις Restart τοτε μπαινει στο mountain lion?

Εαν ΝΑΙ τοτε κανεις κατι λαθος στο Multibeast , χαλας τον bootloader H' βαζεις καποιο patch που εχει βαλει ειδη το iAtkos και τρως Kernel Panic . Δοκιμασε να μπεις με GraphicsEnabler=No γιατι αυτο θελουν κατα 99% καρτες τις ΑΤΙ . Επιπλεον διαβασε το λινκ που σου εστειλα θα σε βοηθησει αρκετα .

Το οτι ο Green ΔΕΝ κανει για λειτουργικο ειναι γνωστο , αλλα εννοουσα οτι στο Hackintosh θελει kext? - patch? για να βγει απο sleep Η' κατι τετοιο . Νομιζω απο εσενα το ειχα διαβασει Κυριακο αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος .

Οσον αφορα το PSU πιστευω οτι πρεπει να δαπανησεις περισσοτερα χρηματα σε ποιοτικοτερο τροφοδοτικο αφου στηνεις τετοιο συστημα . Εγω προσωπικα αυτο το τροφοδοτικο δεν θα το εβαζα ΟΥΤΕ σε pentium 4.

Εχει διαιρεμένους διαφορετικά τους sectors οπότε έχει πρόβλημα ο bootloader,λύνεται με 2 τρόπους ενας διορθώνεις τον bootloader που είναι ο δύσκολος 2 τον κάνεις εξωτερικό σε ενα άλλο μηχάνημα και κάνεις την εγκατάσταση απο εκεί που ειναι ο εύκολος αλλα προϋποθέτει δεύτερο μηχάνημα.

Δημοσ.

Λοιπόν, κάτι από όλα που δοκίμασα λειτούργησε, ενώ έχω και ήχο από την έξοδο της μητρικής. Μπαίνω κανονικά με τα 2 bootflags -v και GE=No .

Φταίει και η καλή σας ενέργεια μάλλον. :-D

Τα bootflags τα περνάω και μέσω multibeast για να γίνουν μόνιμα ή όχι;? Κάνω κάτι άλλο;

Επόμενο βήμα, εγκατάσταση pci firewire card της unibrain με ΤΙ chip και  εγκατάσταση τηςκάρτας ήχου  Tascam Fireone που σε αναζήτηση στο νετ, αν και discontinued, δουλεύει σε ML με τον παλιό driver .

Αν πάνε όλα καλά , μέχρι που κρατάω αποκλειστικά Hackintosh το μηχάνημα (κανονικά παιζει με ssd και win7) .

και κάτι ελαφρώς offtopic, το garage band πρέπει να το αγοράσω ή το δικαιούμαι κάπως με το Mountain Lion που αγόρασα από το Mac app store? (επειδή σε κανονικά mac νομίζω είναι δωρεάν) .

Ευχαριστώ και πάλι...

Δημοσ.

παιδιά θέλω να μου προτείνετε τα πράγματα που πρέπει να αλλάξω σκληρό επεξεργαστή και τροφοδοτικό για να κρατήσω το κόστος στα 600 ευρώ.

Δημοσ.

παιδιά θέλω να μου προτείνετε τα πράγματα που πρέπει να αλλάξω σκληρό επεξεργαστή και τροφοδοτικό για να κρατήσω το κόστος στα 600 ευρώ.

Τελικά θα πας σε έναν σκληρό κ για τα 2 λειτουργικά ? αν ναι πας στα παρακάτω.

Τώρα δεν ξέρω αν μένουν λίγο πάνω από τα 600 δες το και αποφάσισε.

https://www.skroutz.gr/s/2316437/Intel-Core-i5-3330.html

https://www.skroutz.gr/s/2195774/Western-Digital-Caviar-Blue-1TB-3-5-SATA-%CE%99%CE%99%CE%99.html

https://www.skroutz.gr/s/417911/XFX-ProSeries-450W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html

• Like 1
Δημοσ.

Παιδά καλησπέρα. Ήελα να ρωτήσω, ξέρετε αν υπάρχει κάποιο laptop που μπορώ να του βάλω λειτουργικό του Mac (καλύτερα Mountain Lion)?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...