Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δεν έχει τέτοιες επιλογές μέσα :(

δεν θυμάμαι πια κάρτα ήχου έχω, πάντως στα mac ως 10.5.2 δούλευε αυτή η drivers και είχα hχω αν σε vei8aei αυτό

http://dailyblogged.com/83/dell-inspiron-1525-hackbook-pro-tutorial/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θελνω να κανω εγκατασταση.το νεο 10.8.3......θα κατεβασω απο app store το λογισμικο.το καινουριο......αυτο οταν θα κανο install θα μου διαγραψη τα παντα η απλα περναιει οτι κανουριο εχει?

θελνω να κανω εγκατασταση.το νεο 10.8.3......θα κατεβασω απο app store το λογισμικο.το καινουριο......αυτο οταν θα κανο install θα μου διαγραψη τα παντα η απλα περναιει οτι κανουριο εχει?

Εαν δεν θες να χασεις κατι τοτε τρεχεις το Software Update Η' κατεβαζεις το Combo Update 10.8.3 απο την Apple.

Προσοχη ομως μην κανεις restart τρεξε παλι το Multibeast με τις ρυθμισεις για το συστημα σου και μετα restart .

Super ! .. αλλά γιατί δεν δουλεύουν οι 2 USB πίσω ??

και αφού ο 3225 δεν overclock-αρεται μπορούσες να κάνεις κ μια μικρή οικονομία στην μητρική.  ;)

Αυτό που ήδη θα κατάλαβες είναι πόσο δυνατοί και καλοί είναι αυτοί οι i3 .. κατά την γνώμη μου είναι το VFM από την στιγμή που δεν έχεις ανάγκη τους 4 πυρήνες,και οδηγάει χωρίς να τρώει μπουκάλι μέχρι και την GTX 670.

Την μητρικη την αγορασα κατα 30% φθηνοτερη απο την σημερινη της αξια οποτε σκεφτηκα να παρω καλυτερες επιδοσεις με τα ιδια λεφτα . Ο i3 οντως ειναι δυναμη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τις επιδοσεις του μεχρι στιγμης .Και εγω πιστευω οτι ειναι το Value For Money για την κατηγορια αυτη και τον προτεινω σε οποιον θελει να παει σε τετοιου ειδους συστημα . 

Οι USB δεν δουλευουν γιατι οδηγουνται απο αλλο chipset , εκανα καποιες προσπαθειες με διαφορες επιλογες μεσα απο το iAtkos αλλα εφαγα kernel panic . Με το Multibeast δεν το προσπαθησα γιατι διαβασα οτι δεν το καταφεραν , οποτε θα κοιταξω ποιο καλα και μετα θα προσπαθησω . Να πω εδω για την ιστορια οτι το μηχανημα ( i3 3225 , z77x d3h , HD 4000 ) ΔΕΝ δουλεψε σωστα με iAtkos ενω δουλευει τελεια με το official Unibeast 10.8.2 και 10.8.3 . Ηταν κατι σαν να φρεναρε την ολη εμπειρια με το iAtkos και μετα με το Unibeast σαν να απελευθερωθηκε . Και τα bench μου το επιβεβαιωσαν αυτο . Εφαγα ολη την ημερα μεχρι και το βραδυ με διαφορετικες ρυθμισεις και συνδιασμους αλλα τελικα το Unibeast εδωσε καλυτερα αποτελεσματα . Αυτο ερχετε σε αντιθεση με τον i7 που δουλεψε με το iAtkos καλυτερα ... ακριβως το αντιθετο . 

@securos:

Σβησε το AppleHDA.kext απο τα S/L/E (System/Library/extenesions) η τον φακελο Extra/Extensions

Τρεξε repair permissions και rebuild kext

κανε ρεσταρτ. βεβαιωσου οτι δεν υπαρχει το AppleHDA.kext

και περασε το VoodooHDA 0.7.2 η 0.7.3 αν δε δουλεψει το 0.7.2

Μετα ξανα repair permissions kai rebuild μαζι και ρεσταρτ

δοκιμασε 0.2.7.3. η 0.2.7.4 λενε οτι μπορει να δουλευει αλλα δινει kernel panic σε μερικους.

η καρτα σου ειναι sigmatel, αλλα δε ξερω ποιο μοντελο ακριβως.

αν καταφερεις και το βρεις (μεσω windows ισως αν μπορεις να μπουταρεις) θα βοηθησεις. η αν δε μπορεις απο windows μεσω about mac στο start

καλησπερίζω  και εγω μετά από αρκετούτσικο καιρό.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής 
δεν βρίσκω kext  για gts250. Οι πληροφορίες συστήματος την βλέπουν σαν Unknown nVidia 512mb (τοσο είναι). Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα και ούτε είχα δώσει σημασία, αλλά μια που το έστησα και δουλεύει μια χαρά, θα ήθελα να φτίαξω και αυτη την ατέλεια 
Ευχαριστώ 

Καλησπέρα, μια βοηθεια και για μένα γιατί έχω μπερδευτεί.

Σύνθεση: Gigabyte ga z77-ds3h

cpu i73770k

GPU Ati Radeon 6850

Hard Drive WD RED 2Gb φορμαρισμένος σε 3 partition

Ram 1x4Gb Gskill 1600

η σύνδεση με το monitor είναι με HDMI

Λοιπόν, με ΙΑΤΚΟΣ εγκαθιστώ κανονικά mountain lion -όχι το τελευταίο - με τα bootflags

-v

GraphicsEnabler=No

Το μηχανημα στήνεται κανονικά, το Lion νόμιμα αγορασμένο, εγκατάσταση όλα κομπλέκαι ασύρματο δίκτυο από την κάρτα.

Πάω να βάλω multibeast αλλά δεν ολοκληρώνεται η εγκατάσταση με διάφορους συνδυασμούς που προσπαθώ.

Αν βάλω μόνο τα 2 bottflags από το Multibeast, ολοκληρώνεται η εγκατάσταση

ΑΛΛΑ όταν ξανανοίγω το hackintosh, δεν μπάινω στο λειτουργικό, ούτε με πληκτρολόγηση των Bootflags στον loader, ούτε χωρίς.

Δοκίμασα να βγάλω το ρεύμα της κάρτας, αλλά ούτε έτσι έπαιξε, είτε με No είτε με Yes στο Graphics Enabler.

Οι ερωτήσεις μου:

Μετά την επιτυχή εγκατάσταση, τι πρέπει να κάνω;

Η κάρτα 6850 πρέπει να βγει από το PCI, αρκεί να βγει από το ρεύμα ή μπορώ να κάνω κάτι Post-instalation αφού καταφέρνω να εγκαταστήσω το ML.

Τέλος, HDMI  ήχο από την κάρτα μπορώ να πάρω και πώς;

Ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί

Θέλεις καλύτερο τροφοδοτικό οπωσδήποτε,

για να δουλέψει το  Wi_fi στο osx θέλει αλλαγή η mini pci κάρτα,και χάνεις το Bt,

αφού θα βάλεις κάρτα γραφικών δεν χρειάζεσαι την 4000 οπότε μπορείς να πας και σε πιο οικονομικό i5

αν θέλεις dual χρειάζεσαι κ δεύτερο δίσκο.

Λοιπόν, με ΙΑΤΚΟΣ εγκαθιστώ κανονικά mountain lion -όχι το τελευταίο - με τα bootflags

-v

GraphicsEnabler=No

Το μηχανημα στήνεται κανονικά, το Lion νόμιμα αγορασμένο, εγκατάσταση όλα κομπλέκαι ασύρματο δίκτυο από την κάρτα.

Μας μπερδευεις λιγο αλλα θα τα ξεκαθαρισουμε .

Καταλαβαινω οτι πας να βαλεις το iAtkos LION (και οχι το mountain lion που λες παραπανω)

1. Αλλαξε την συνδεση απο HDMI σε DVI μεχρι να γινει η εγκατασταση και μετα οταν ολα σεταριστουν σωστα (κυριως η καρτα) το επαναφερεις .

2. Βεβαιωσου οτι κατεβαζεις το σωστο Multibeast Για LION απο το Tonymacx86.

3. Η καρτα σου δεν πρεπει να βγει απο το PCI απλα πρεπει να δωσεις τις σωστες επιλογες για το Hardware σου στο Multibeast .

εδω ειναι ενα λινκ απο MOUNTAIN LION με το συστημα σου , μπορεις να κρατησεις τις επιλογες απο Multibeast και να τις κανεις στο δικο σου και φυσικα να κανεις τις αλλαγες στο BIOS οπως τις προτεινει ο τυπος

Θέλεις καλύτερο τροφοδοτικό οπωσδήποτε,

για να δουλέψει το  Wi_fi στο osx θέλει αλλαγή η mini pci κάρτα,και χάνεις το Bt,

αφού θα βάλεις κάρτα γραφικών δεν χρειάζεσαι την 4000 οπότε μπορείς να πας και σε πιο οικονομικό i5

αν θέλεις dual χρειάζεσαι κ δεύτερο δίσκο.

To τροφοδοτικό θα αλλαχτεί. Δεν το πρόσεξα όταν το έστηνα για το wifi στο macos δεν με πολυνοιάζει θα παίζω με ethernet. Ναι του το είπα αλλά θέλει να τον κρατήσει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...