gigasteo83 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) ουτε που θυμαμαι για επιλογες. ουσιαστικα απειραχτο νομιζω με κατι βασικους drivers μονο και Graphics Enabler ενεργοποιημενο 9600gt για λαπτοπ η καρτα Οταν κανουμε νεα αναβαθμιση πρεπει μετα να ξαναπερασουμε τα patch / kext που ειχαμε κανει στην αρχη για να λειτουργησουν παλι οπως και πριν . Δηλαδη εαν ειχες βαλει στο iAtkos Nvidia drivers by netkas πρεπει να το βρεις παλι στο Multibeast και να το φορτωσεις. Το ποιο συνηθισμενο που χανεται ειναι ο ηχος , πρεπει παλι να βρεις το chipset και να κανεις το καταλληλο Τικ στο κουτακι μεσω του Multibeast . Υπαρχει περιπτωση να μην ξερεις τι εχει patcharei το iAtkos απο μονο του , αρα μπορει να χρειαστει να κανεις μια επιλογη που δεν ξερεις εαν θα δουλεψει 100% . Οποτε πρεπει να εισαι προετοιμασμενος... Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2013 από gigasteo83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
secouros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 καλησπέρα σας δοκίμασα όλους τους τρόπους που βρήκα αλλα δεν γίνετε τίποτα κατέβασα το update μέσα από την απλέ πάτησα γιά να γίνει η εκατάσταση και στο 17 τις εκατό πάγωσε ο υπολογιστής και έβγαλε το παρακάτω μήνυμα μετά από ρεσταρ και τα κλασικά -x η -v-x δεν άνοιξε καθόλου μου βγάζει συνεχεια το παρακάτω μήνυμα παρακαλώ πολύ θέλω τα φώτα σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JEIQ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Πες την κάρτα σου. nV gtx 465 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Προσπάθησε με το afterburner http://event.msi.com/vga/afterburner/overview.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
secouros Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Τεληκα τα καταφερα και εβαλα τα l2 ομος δεν εχω wife και ηχο ::'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
secouros Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 paidia ksafnika den vlepi tin karta grafikon kai sto system information mou vgazei afto giati Display: Type: GPU Bus: Built-In VRAM (Total): 64 MB of Shared System Memory Vendor: Intel (0x8086) Device ID: 0x2a02 Revision ID: 0x000c Kernel Extension Info: No Kext Loaded Displays: Display: Resolution: 1280 x 800 Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888) Main Display: Yes Mirror: Off Online: Yes ti prepei na kanw giana to ftiaxw ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
secouros Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Mετά από βδομάδες να προσπαθώ να περάσω τα ιτακος l2 στο laptot μου τελικά τα κατάφερα και τα έκανα να δουλέψουν έφτιαξα το wifi έφτιαξα την κάρτα γραφικών το μονο που μου λίπη τώρα είναι ο ήχος ψάχνω ακόμα για να βρω τον οδηγό του ήχου μου. σχετική φωτό ευχαριστώ παρα πολύ όλα τα παιδιά που με βοήθησαν και τα κατάφερα τελικά δεν ήταν και τόσο δύσκολο μια ιδέα είναι όλα με επιμονη όλα τα καταφέρνουμε ευχαριστώ και πάλι παιδιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μπραβο Σεκουρο τρεξε το multibeast για Lion και επελεξε ΜΟΝΟ το voodo 0.7.2. Σβησε το appletymcedriver.kext απο τα system/library/extensions (αν δεν ειναι σβησμενο) μη φας κανα kernel panic τρεξε μετα rebuild cache, repair permissions παλι απο Multibeast. Λογικα θα εχεις ηχο μετα το restart Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
secouros Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 ευχαριστώ για την απάντηση όμως δεν ξέρω πως να το κάνω αυτό που λες ούτε που ha βρω το ακόμα πήγα να ανοίξω μια ταινία να δω και μου πέταξε αυτό το μήνυμα ο vlc ξέρεις τι σημαίνω και τι πρέπει να κάνω για να το φτιάξω? "OpenGL acceleration is not supported on your Mac Your Mac lacks Quartz Extreme acceleration, which is required for video output. It will still work, but much slower and with possibly unexpected results." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) για τα βιντεο δεν ξερω να σου απαντησω δυστυχως. για το Multibeast (MB) θα πας εδω http://www.tonymacx86.com/downloads.php?do=cat&id=3 στο downloads section (απαιτειται free εγγραφη για να μπορεις να δεις και να κατεβασεις αρχεια) θα βρεις το MB for Lion 4.7.0 αφου το ξεζιπαρεις ριξτο στα applications. Σβησε το appletymcedriver.kext απο τα system/library/extensions (αν δεν ειναι σβησμενο) μη φας κανα kernel panic οταν το τρεξεις θα επιλεξεις ΜΟΝΟ το voodoo 0.7.2 στα drivers--> sounds. Δεν κανεις restart μετα τρεχεις μαζι ΜΟΝΟ τα rebuild cache, repair permissions παλι απο Multibeast, και μετα restart Edit: Κοιτα αυτο για την καρτα Σεκουρο http://www.osx86.net/notebooks/11513-lion-os-x-x3100-graphics-opengl-working-perfect.html Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2013 από mtzs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigasteo83 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) "OpenGL acceleration is not supported on your Mac Your Mac lacks Quartz Extreme acceleration, which is required for video output. It will still work, but much slower and with possibly unexpected results." Η καρτα γραφικων σου δεν εχει acceleration , δεν εχει αναγνωριστει σωστα Εαν θυμαμαι καλα (και ας με διορθωσει καποιος εαν κανω λαθος) οταν μπαινεις με Safe Mode δεν εχει acceleration η καρτα . Απο την εποχη που ειχα την ιδια καρτα στο laptop θυμαμαι να σου πω οτι ειχα βρει το kext στο osx86.net και ειχε acceleration (QE/QI ή κατι τετοιο). Αλλα πρεπει να κανεις υπομονη και να γραφεις καθε φορα αυτα που κανεις γιατι αυτη η καρτα ειναι τρελο πακετο , βγαινει σε πολλες διαφορετικες εκδοσεις και πρεπει να πετυχεις το kext που αφορα την δικια σου εκδοση . Εισαι σε σωστο δρομο αλλα εισαι ακομα στο Α , η καρτα γραφικων και το WiFi ειναι τα ποιο δυσκολα να φτιαχτουν σωστα . Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2013 από gigasteo83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
secouros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 έφτιαξα την κάρτα γραφικών το μονο που μου λίπη είναι ο ήχος έκανα αυτό που μου είπες mtzs όμως στις επιλογές στο audio δεν βρήκα αυτό που μου είπες για βάλω σχετική φωτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigasteo83 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Σιγα σιγα αρχιζω το project που χρειαζομουνα απο καιρο , το νεο αποκτημα ηρθε και εδεσε με λιγη υπομονη και αρκετο ψαξιμο . i3 3225 πανω σε Z77X D3H , ολα δουλευουν ρολοι , restart sound sleep , εκτος απο τις 2 USB θυρες στο πισω μερος . Ειναι με την ενσωματομενη καρτα γραφικων HD4000 την οποια χρησιμοποιω κατοπιν υποδειξεως του φιλου Moviemaker . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Super ! .. αλλά γιατί δεν δουλεύουν οι 2 USB πίσω ?? και αφού ο 3225 δεν overclock-αρεται μπορούσες να κάνεις κ μια μικρή οικονομία στην μητρική. Αυτό που ήδη θα κατάλαβες είναι πόσο δυνατοί και καλοί είναι αυτοί οι i3 .. κατά την γνώμη μου είναι το VFM από την στιγμή που δεν έχεις ανάγκη τους 4 πυρήνες,και οδηγάει χωρίς να τρώει μπουκάλι μέχρι και την GTX 670. @Sec το VoodooHDA 0.2.72 εννοούσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
secouros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 δυστυχώς δεν δούλεψε καμια άλλη πρόταση;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις