Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με την 660 πανω στο μηχανημα και 10.8.0 πως μπουταρες για να πας στο installation screen?

Ειχα δοκιμασει πολλα αλλα δεν πετυχε τιποτα

Με την 10.8.3 λενε οτι θα μπορεις να μπουταρεις (*νομιζω μονο με GraphicsEnalber=No) 

Κοντος ψαλμος

:devil:
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είχα περάσει τους nVidia στο stick  ;) και είχα φτιάξει special .plist από τότε αυτό το stickaki δεν υπάρχει υπολογιστής που να έχει μπει πάνω και να μην τον bootarei γι'αυτο θα το κρατήσω ανέπαφο και θα φτιάξω ένα δεύτερο με 10.8.3 direct όμως από το AppStore.

ΟΚ τωρα δεν γινετε να μην ρωτησω πως το εφτιαξες αυτο το stickaki και το ξερεις 

googlara αλλα βγαινουν ακυρα αποτελεσματα

Δωσε τα φωτα σου και τον λογαριασμο για τις σοκοφρετες παρακαλω .... :-D

Αν θυμόμουν ακριβώς την "συνταγή" δεν θα έγραφα πιο πάνω ότι θα το κρατήσω ανέπαφο ούτε θα έδινα χρήματα για να πάρω άλλο ώστε να μην το χαλάσω... Αυτό που θυμάμαι όμως πολύ καλά ήταν ότι το έφτιαχνα 2 μέρες με 10δες δοκιμές..

Σοβαρά θυμάμαι μόνο τα χοντρικά τα οποία σου έγραψα πιο πάνω.πάει καιρός αφού είναι το πρώτο μου με 10.8.0 "μεταλλαγμένο" ;)

Είχα κάνει κάποιους συνδυασμούς kexts nVidia k amd από τις 2 εκδόσεις .. αυτή είναι η κεντρική ιδέα.

Ενώ κανό εγκατάσταση και όλα πάνε καλά μετά κατά το βοοτ πού κάνουν τα μακ γιά να ανειξουν παγονη και δεν πατιετε τίποτα τι μπορώ να κανό για αφτο

as as as as

Αν θυμόμουν ακριβώς την "συνταγή" δεν θα έγραφα πιο πάνω ότι θα το κρατήσω ανέπαφο ούτε θα έδινα χρήματα για να πάρω άλλο ώστε να μην το χαλάσω... Αυτό που θυμάμαι όμως πολύ καλά ήταν ότι το έφτιαχνα 2 μέρες με 10δες δοκιμές..

Σοβαρά θυμάμαι μόνο τα χοντρικά τα οποία σου έγραψα πιο πάνω.πάει καιρός αφού είναι το πρώτο μου με 10.8.0 "μεταλλαγμένο" ;)

Είχα κάνει κάποιους συνδυασμούς kexts nVidia k amd από τις 2 εκδόσεις .. αυτή είναι η κεντρική ιδέα.

Δεν πειραζει κυριακο ειναι ΟΚ

Τωρα πισω στα δικα μας . Εφτιαξα το 10.8.3 στικ με Unibeast και ηταν οπως το περιμεναμε ποιο πανω . Αναγνωριζει την GTX 660 κανονικα και προχωραει στην εγκατασταση . Τα αποτελεσματα στα bench ηταν περιπου τα ιδια με αυτα που ειχα στην 10.8.2 , οποτε βγαζω το συμπερασμα οτι το iAtkos ML2 καθετε καλυτερα στο pc μου . Εδω στο Cinebench φαινετε η διαφορα.

-----------------------------------------------------

@Secouros : Πρεπει πριν αρχισει να bootarei στα Mac να βαλεις -x -v και να βγαλεις μια φωτογραφια να δουμε που σταματαει

post-142084-0-18902000-1363517113_thumb.png

post-142084-0-27495600-1363517123_thumb.png

Έχεις το ίδιο smbios και στις 2 εγκαταστάσεις ?

Εμένα η διαφορά προκύπτει τελικά γιατί με αυτό το smbios ανεβαίνει ο επεξεργαστής x38 max

όσο δηλαδή σωστά πάει ο 3570k στο turbo ενώ πριν έμενε στο x36..

Και στις 2 εγκαταστασεις σωστα αναγνωριζοταν και ανεβαινε ο CPU Κυριακο.Μαλιστα ηταν το 1ο αποτελεσμα που μου ειπες οτι ειναι καλοκουρδισμενο . Και μετα το iAtkos εβγαλε ακομα καλυτερο αποτελεσμα .

Εμενα εκατσε καλυτερα το iAtkos απο 10.8.2 official Unibeast , απο 10.8.3 upgrade και απο 10.8.3 καθαρη εγκατασταση με official Unibeast . Προφανως κατι αναγνωρισε καλυτερα απο Unibeast + Multibeast . 

Αλλα μου κανει μεγαλη εντυπωσει γιατι στις επιλογες εβαλα μονο Achi Sata + Gtx Nvidia. Ολα τα αλλα τα περασα μετα μεσα απο το Multibeast.

-------------------------------------------------------

fan controller για gpu ??? Εννοεις Hardaware?

Εχω μια απορια αν βαλω τα 10.5.2 μετα λογικα μπορω να κανο update ομος οταν το εκανα την προηγουμενη φωρα μου πεταξε ενα kernink panic υπαρχει τροπος να τα φτιαξω καπος οστε οταν κανω την αναβαθμηση να μην μου βγαλη το panic και να γινι κανονικα το update ??

ουτε που θυμαμαι για επιλογες. ουσιαστικα απειραχτο νομιζω με κατι βασικους drivers μονο και Graphics Enabler ενεργοποιημενο

9600gt για λαπτοπ η καρτα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...